Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

Doctor's Best Best Fully Active B12

Прегледан: 990
Doctor's Best Best Fully Active B12 Наличен

21.90 лв.
* Брой Капсули:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

Doctor's Best Best Fully Active B12

Doctor's Best Best Fully Active B12 е хранителна добавка с витамин B12 на капсули. Формулата съдържа високоусвоима форма на витамина, а именно – метилкобаламин. Продуктът е подходящ за употреба и от хора, които не приемат животински храни, и които са едни от най-застрашените от дефицит на витамина. Метилкобаламинът е може би един от най-важните витамини от B-комплекс. Неговата функция се свързва с работата и здравето на сърцето, нервната система, мозъка и имунна защита.

Защо да изберем Best Fully Active B12 (метилкобаламин)?

 • Doctor's Best Best Fully Active B12 защитава мозъка от увреждане.Високоусвоима форма на витамин B12;
 • Подкрепя нервната система;
 • Укрепва сърцето;
 • Подобрява кръвообращението;
 • Участва в синтеза на енергия;
 • Подпомага кръвотворенето;
 • Облекчава симптомите на стрес;
 • Подобрява съня;
 • Детоксикира мозъка;
 • Модулира имунната система;
 • Вегетарианска формула;
 • Лесно дозиране;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Best Fully Active B12 от Doctor's Best?

Best Fully Active B12 на уникална цена е хранителен суплемент с витамин B12 като метилкобаламин на капсули. Формулата е изцяло вегетарианска и предлага висока доза от този така важен за здравето витамин. B-12 е с водоразтворима структура и участва в редица процеси в организма. Важен е за сърцето, нервната система, имунитета, мозъка, образуването на кръвни телца, за облекчаване на стреса и подобряване на съня. Включването на метилкобаламин в ежедневната суплеменция е препоръчително при хора, които не консумират животински продукти. Причината е, че в тях се съдържат по-големи количества от витамина в сравнение с растителните. Best Fully Active B12 от Doctor's Best е отличен избор за целта, тъй като съдържа веган съставки. Дефицитът на витамин B12 е свързан със симптоми и заболявания като мускулна слабост и спазми, ниско кръвно налягане, психически отклонения, нестабилни настроения, раздразнителност, сърдечни проблеми, влошен метаболизъм, анемични състояния, умора и други. Тази хранителна добавка помага в следните направления:

 • Doctor's Best Best Fully Active B12 подобрява и стабилизира настроението.Сърце и кръвоносна система – витамин Б-12 участва в метаболизма на хомоцистеин (протеин), като регулира неговите нива и предпазва сърцето от увреждане. Този процес е свързан с трансформацията на хомоцистеин в аминокиселината метионин, който пък участва в синтеза на С-аденозил метионин или SAMe. Последният има огромно значение за психическото здраве. Достатъчните му количества подобряват настроението, намаляват нервното напрежение и помагат при различни депресивни състояния. Подобно и на другите витамини от B-групаметилкобаламинът участва в кръвотворенето.
 • Нервна система – предпазва нервните клетки от увреждане, стимулира тяхното възстановяване и обновяване при различни състояния (диабетна невропатия, склероза и т.н.). Витамин B12 подкрепя работата на нервната система, подобрява комуникацията между клетките и ги поддържа здрави. Намалява нивата на стрес, облекчава напрежението и чувството за тревога. Също така, повишава качеството на съня и увеличава концентрацията.
 • Мозък – предпазва мозъка от натрупване на глутамат.
 • Имунна система – витамин B12 на прекрасна цена подобрява образуването на левкоцити и модулира защитата на организма срещу болестотворни микроорганизми.

Поддържането на толкова важни системи и органи изисква оптимални количества от витамин Б-12Метилкобаламин на капсули помага за възстановяване нивата на витамина в организма при дефицит и за облекчаване свързаните с това симптоми. Употребата на Best Fully Active B12 е насочена към заздравяване на сърцето и кръвоносната система. Намалява риска от анемия като стимулира образуването на червени кръвни клетки. Модулира имунната система, помагайки й да активира защитните клетки срещу различни болестотворни микроорганизми. Сериозно значение има за менталното здраве, предпазвайки от състояния като депресия, тревожност, умора, раздразнителност и подобрява качеството на съня. Участва в генерирането на енергия и с това повишава тонуса, издръжливостта и работоспособността.

За кого е подходящ Best Fully Active B12 (метилкобаламин на капсули)?

Doctor's Best Best Fully Active B12 е особено подходящ за спортуващи хора, при повишен стрес, нервно напрежение, вегетарианско хранене, дефицит на витамин B12. Формулата е изцяло веган и набавя високоусвоима форма на витамин B12 – метилкобаламин.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Best Fully Active B12:

Една доза (1 капсула) дневно с храна.

СъставСтойност за 1 капсула %ПДД
Витамин B12 (като метилкобаламин) 1500 мкг25000%* 

* Препоръчителна дневна доза.

Други съставки: целулоза, модифицирана целулоза (вегетарианска капсула).

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: