Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Омега Мастни Киселини > Battery Nutrition Omega 3

Омега Мастни Киселини > Battery Nutrition Omega 3
Омега Мастни Киселини > Battery Nutrition Omega 3
 • Наличност: Да
 • Марка: Battery Nutrition
 • Модел: Battery Nutrition Omega 3
Видян от: 2651
26.49 лв.
Без данък: 26.49 лв.

Възможни варианти

Омега Мастни Киселини > Battery Nutrition Omega 3

OmegaOmega 3 намаляват триглицеридите и кръвното налягане 3 е продукт на компанията Battery, съставен от омега-3 мастни киселини в капсули от телешки желатин, които се усвояват лесно в организма. Omega 3 на Battery е с по-висока концентрация на тези мастни киселини в сравнение с повечето подобни продукти на пазара. Всяка капсула съдържа концентрирани омега-3 и е с богато съдържание на мастните киселини DHA, ЕРА и DPA, получени от риба.

Омега-3 мастните киселини по природа са полиненаситени незаменими (или т. нар. есенциални) мастни киселини, а името им идва от разположението на двойна връзка при третият въглероден атом във веригата на мастната киселина от омега-края. По този начин наименованието на мастните киселини се определя от мястото на двойната връзка (омега-6 например).

Омега-3 мастните киселини са от голямо значение за метаболизма. Тъй като са есенциални мастни киселини, това значи, че хората не могат да ги образуват в организма, но успешно използват приети с храната по-късоверижни мастни киселини (ALA 18 С атома) за да произвеждат по-важните ЕРА (20 С атома) и DHA (22 С атома).

ЕРА (ейкозапентаенова киселина) действа като предшественик при образуването на простагландин-3 (който инхибира агрегацията на тромбоцитите), тромбоксан-3 и левкотриен-5 ейкозаноидите. ЕРА има потенциален ефект да предотврати тромбообразуване. Освен това, някои проучвания са установили и способност у ЕРА да намалява възпалителните процеси. Приемът на дълговерижните омега-3 мастни киселини спомага за да се намалят с 15% нивта на триглицеридите в кръвта.

DHA (докозахексаенова киселина) също има някои полезни ефекти за организма. Изследвния са показали ползи от DHA за функционирането на нервната система, а също така и за подобряване на сърцето и кръвоносните съдове (и за някои други органи). По-високият прием на DHA се свързва със забавяне на скъсяването на теломерите (крайни части от хромозомите), процес който е основен за стареенето. Освен това, DHA се свързва и с намаляване на риска от развитие на Алцхаймер и Паркинсон.

Защо да изберем Battery Omega 3?Omega 3 съдържа висока концентрация есенциални мастни киселини и е с топ цена в Protein.bg

 • 1000mg концентрирано рибно масло
 • Намалява кръвното налягане
 • Намалява холестерола и триглицеридите
 • Облекчават възпалителните процеси
 • Спомага за по-здраво сърце, мозък, очи
 • Висококачествено получаване на рибното масло
 • Капсули от 100% телешки желатин
 • 40% омега-3 мастни киселини
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват омега-3 мастните киселини Omega 3 на Battery?

Omega 3 е качествен продукт, съдържащ в състава си есенциални (незаменими) омега-3 мастни киселини - съединения от съществено значение за общото здравословно състояние на тялото. Умереният прием на омега-3 мастните киселини е от полза за нервната и сърдечно-съдовата система, а освен това намалява риска от образуване на тромби, облекчава възпалителните процеси, спомага за намаляване на триглицеридите и според някои изследвания взема участие в намаляване на рисковете от Паркинсон и Алцхаймер. Omega 3 се предлага под формата на лесноусвоими капсули, които съдържат 470мг незаменими омега-3 мастни киселини във всяка капсула, равна на една доза.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Omega 3 - омега-3 мастни киселини на марката Battery

За кого е най-подходящ Omega 3 (омега-3 мастни киселини) на Battery?

Omega 3 е подходящ продукт за всеки, който желае да подобри общото си физическо състояние. Повечето хора не приемат необходимото дневно количество омега-3 мастни киселини, а Omega 3 е идеален продукт, чрез който можете да си набавите това количество. В продуктът на Battery Nutrition се съдържат по-голяма концентраця на омега-3 мастни киселини в сравнение с повечето подобни продукти на пазара, а освен това се предлагат в капсули от телешки желатин, които се абсорбират много лесно в организма.

Употреба и дозировка на Omega 3:

Приемайте по една капсула Omega 3 дневно с храната. За постигане на по-добри резултати, можете да приемате Omega 3 в комбинация с Battery VIT&MIN.

Състав:Количество в една доза:
Енергия37 KJ/9 kcal
Мазнини
- полиненаситени
- мононенаситени
1 g
660 mg
150 mg
Холестерол10 mg
Рибно масло
- Омега 3 мастни киселини
- ЕРА (ейкозапентаенова к-на)
- DHA (докозахексаенова к-на)
1000 mg
470 mg
235 mg
165 mg

Състав на Omega 3 : Рибно масло, Говежди желатин (100% телешки желатин), Глицерин, Антиоксидант (естествени токофероли)

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър