Menu
Your Cart

Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure

Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure
Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure
Hot
Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure
Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure
Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure
 • КОД: DRB-00270
Видян от: 2184
63.90 лв.
Без данък: 63.90 лв.

Възможни варианти

Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure поддържа нивата на кръвна захар в норма.Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure е здравословна добавка, съдържаща бенфотиамин. Веществото е дериват на витамин B1 и участва в поддържане на нивата му в организма. Витаминът играе съществена роля в дейността на сърцето, нервната система и особено за метаболизма на глюкозата. B1 е с водоразтворима структура, което означава, че се изхвърля от тялото чрез урината и не се натрупва, докато бенфотиаминът е мастноразтворим и с по-висока ефективност в сравнение с B1. Бенфотиаминът е синтетично производно на тиамина (витамин Б1), който е особено значение за преобразуването на въглехидратите в енергия за организма. Помага за регулиране нивата на кръвна захар и поддържане на здравословното им равнище. Витамините от група B влияят положително върху кръвообращението, образуването на кръвни клетки и съответно подобряват преноса на кислород. Друга линия, по която помагат на здравето на сърдечно-съдовата система, е чрез регулиране нивата на хомоцистеин. Последният е нормален за организма протеин, който е нужно да бъде поддържан в определени граници. Повишените му количества вредят на сърцето и нервната система. Формулата на Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure е изцяло вегетарианска и се включва с лекота в ежедневната суплеменция на всеки човек. Добавката съдържа още незаменимата аминокиселина L-левцин. Тя носи неоспорими ползи за визията, но в случая е включена за подкрепа на здравето. Левцинът поддържа секрецията на инсулин, което може да има положителен ефект при някои състояния на организма.

Защо да изберем Benfotiamine with BenfoPure?

 • Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure защитава сърцето от увреждане.150 мг бенфотиамин на доза;
 • Потентна форма на витамин B1;
 • 12 мг L-левцин на доза;
 • Поддържа нивата на кръвна захар;
 • Подобрява метаболизма на глюкозата;
 • Подкрепя дейността на нервната система;
 • Защитава сърцето;
 • Веган/вегетарианска формула;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure?

Benfotiamine with BenfoPure от Doctor's Best е хранителна добавка с вегетариански витамин B1 под формата на бенфотиамин. Витаминът е важен за поддържане здравето на сърдечно-съдовата система. Регулира нивата на хомоцистеин и поддържа равнището на кръвна захар. Участва в метаболизма на глюкозата и помага за синтеза на енергия. Нивата на кръвна захар са изключително важен показател за здравето на организма. Повишените равнища причиняват дисбаланс и може да бъде предпоставка за възникване на различни заболявания.

За кого е подходящ Benfotiamine with BenfoPure?

Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure е подходящ избор за възстановяване нивата на B1 в организма, при нужда от контрол върху кръвната захар. Формулата съдържа само вегетариански съставки и е добро решение за хора, които не консумират животински продукти.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure:

Една доза (1 капсула) дневно, без значение от приема на храна.

СъставСтойност за 1 капсула 
Бенфотиамин150 мг**
L-левцин12 мг**

** Няма установена дневна доза.

Други съставки: модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), микрокристална целулоза, силициев диоксид.

Не съдържа: ГМО, глутен.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки