Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure

Прегледан: 911
Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure Наличен

63.90 лв.
* Брой Капсули:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure

Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure поддържа нивата на кръвна захар в норма.Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure е здравословна добавка, съдържаща бенфотиамин. Веществото е дериват на витамин B1 и участва в поддържане на нивата му в организма. Витаминът играе съществена роля в дейността на сърцето, нервната система и особено за метаболизма на глюкозата. B1 е с водоразтворима структура, което означава, че се изхвърля от тялото чрез урината и не се натрупва, докато бенфотиаминът е мастноразтворим и с по-висока ефективност в сравнение с B1. Бенфотиаминът е синтетично производно на тиамина (витамин Б1), който е особено значение за преобразуването на въглехидратите в енергия за организма. Помага за регулиране нивата на кръвна захар и поддържане на здравословното им равнище. Витамините от група B влияят положително върху кръвообращението, образуването на кръвни клетки и съответно подобряват преноса на кислород. Друга линия, по която помагат на здравето на сърдечно-съдовата система, е чрез регулиране нивата на хомоцистеин. Последният е нормален за организма протеин, който е нужно да бъде поддържан в определени граници. Повишените му количества вредят на сърцето и нервната система. Формулата на Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure е изцяло вегетарианска и се включва с лекота в ежедневната суплеменция на всеки човек. Добавката съдържа още незаменимата аминокиселина L-левцин. Тя носи неоспорими ползи за визията, но в случая е включена за подкрепа на здравето. Левцинът поддържа секрецията на инсулин, което може да има положителен ефект при някои състояния на организма.

Защо да изберем Benfotiamine with BenfoPure?

  • Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure защитава сърцето от увреждане.150 мг бенфотиамин на доза;
  • Потентна форма на витамин B1;
  • 12 мг L-левцин на доза;
  • Поддържа нивата на кръвна захар;
  • Подобрява метаболизма на глюкозата;
  • Подкрепя дейността на нервната система;
  • Защитава сърцето;
  • Веган/вегетарианска формула;
  • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure?

Benfotiamine with BenfoPure от Doctor's Best е хранителна добавка с вегетариански витамин B1 под формата на бенфотиамин. Витаминът е важен за поддържане здравето на сърдечно-съдовата система. Регулира нивата на хомоцистеин и поддържа равнището на кръвна захар. Участва в метаболизма на глюкозата и помага за синтеза на енергия. Нивата на кръвна захар са изключително важен показател за здравето на организма. Повишените равнища причиняват дисбаланс и може да бъде предпоставка за възникване на различни заболявания.

За кого е подходящ Benfotiamine with BenfoPure?

Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure е подходящ избор за възстановяване нивата на B1 в организма, при нужда от контрол върху кръвната захар. Формулата съдържа само вегетариански съставки и е добро решение за хора, които не консумират животински продукти.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure:

Една доза (1 капсула) дневно, без значение от приема на храна.

СъставСтойност за 1 капсула 
Бенфотиамин150 мг**
L-левцин12 мг**

** Няма установена дневна доза.

Други съставки: модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), микрокристална целулоза, силициев диоксид.

Не съдържа: ГМО, глутен.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: