Menu
Your Cart

Doctor's Best Best D-Ribose 850 mg

Doctor's Best Best D-Ribose 850 mg
Doctor's Best Best D-Ribose 850 mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Best D-Ribose 850 mg
 • КОД: DRB-00193
Видян от: 1847
67.99 лв.
Без данък: 67.99 лв.

Възможни варианти

Рибозата Best D-Ribose 850 mg е продукт, който ефективно повишава енергията на организмае монозахарид, който участва в образуването на рибонуклеиновата киселина, нуклеотидите, аденозина и други важни за организма вещества. D-рибозата е въглехидратна молекула, която е основна градивна единица за производството на аденозин трифосфат (АТФ). Аденозин трифосфатът от своя страна е източник на енергия за извършването на всички процеси в клетката. Наличието на D-рибоза съществено помага за възстановяване на намалената концентрация на аденозин трифосфат и съответно на енергийните запаси, изразходени при физическо натоварване в сърцето и скелетната мускулатура. 

Приемът на продукта на Doctor's BestBest D-Ribose 850 mg може да бъде полезен и при исхемични състояния, когато се съкращава постъпването на кислород в тъканите. От всички нуклеотиди най-важен за мускулната дейност е аденозинът, от който се образува АТФ - главен източник на енергия за мускулите, който се изчерпва бързо при интензивна мускулна дейност, тъй като мускулните клетки използват АТФ за получаване на енергия. Употребата на D-рибоза спомага за ресинтезирането на АТФ позволява неговото повторно използване, понижавайки загубите му в организма. 

Получването на енергия от АТФ става след отделянето на молекулите фосфор (до АДФ и АМФ), тъй като при последователното отделяне на фосфорни остатъци се освобождава енергия. D-рибозата помага за възстановяване на нормалната концентрация на АТФ вътре в клетките. След прием основното количество D-рибоза се усвоява в кръвта и бързо се разпределя в различните тъкани на организма. D-рибозата не се открива в нито един хранителен продукт, тя се получва от постъпилата глюкоза в човешкия организъм. Когато рязко се увеличи потребността от енергия (при тежки натоварвания, сърдечна недостатъчност и др.), D-рибозата бързо се изразходва и нивото и в тъканите бързо се понижава. Приемът на D-рибоза може да окаже благоприятен ефект върху организма, повишавайки енергията и общия тонус. D-рибозата осигурява необходимата допълнителна енергия за сърцето, важна за неговата нормална работа в условия на по-интензивно натоварване. 

За да произвеждат необходимото количество клетъчна енергия е необходимо клетките да поддържат постоянна концентрация от аденозин трифосфат. Когато организмът е подложен на стрес е възможно сърцето и мускулите да не могат да си набавят необходимото количество АТФ, тъй като неговите запаси много бързо се изчерпват. В тези случаи добавките съдържащи D-рибоза могат да възстановят намалените нива АТФ и да осигурят възстановяването на енергията за нормалното действие на сърцето и скелетната мускулатура. При по-тежко физическо натоварване, тялото изразходва голямо количество АТФ, което с помощта на D-рибозата се възстановява значително по-бързо. Освен за синтеза на АТФ, тялото използва енергията от рибозата и по други начини - например за синтез на глюкоза и гликоген; рибозата доставя енергийните ползи от захарите на организма без да влияе на нивото на кръвната захар. При наличие на кислород, рибозата може да се преобразува в пируват, който също е източник на енергия за организма.

Защо да изберем Doctor's Best Best D-Ribose 850 mg?Doctor's Best Best D-Ribose е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

 • Осигурява субстрат за синтезирането на АТФ
 • Увеличава доставката на енергия към клетките.
 • Спомага за намаляване на умората.
 • Повишава издръжливостта.
 • Безвредна и ефективна хранителна добавка.
 • Лесни за прием капсули.
 • Подходящ за вегатарианци и вегани.
 • Не съдържа ГМО и глутен.
 • Отлично качество на продукта.
 • Protein.bg ви осигурява достъпна цена и бърза доставка.

Какво преставлява D-рибозата Best D-Ribose 850 mg на Doctor's Best?

Best D-Ribose 850 mg е продукт на компанията Doctor's Best, произведен под формата на капсули, лесни за прием и дозиране, подходящи за вегани и вегетарианци, тъй като са произведени изцяло от растителни източници. Best D-Ribose 850 mg поддържа производството на енергия в сърцето и мускулите (участвайки в синтеза на АТФ) и подпомага тяхното възстановяване след тренировка. След прием, D-рибозата бързо се доставя до тъканите на тялото и участва във възстановяването на АТФ - основния енергиен източник за мускулите ни по време на физическа активност. С продуктът нa Doctor's Best - Best D-Ribose 850 mg вашето тяло ще може да се възстанови много по бързо и да съкрати периода между отделните тенировки. Проведени са проучвания, които доказват, че приемът на рибоза може да ускори синтеза на АТФ от 3 до 6 пъти. Best D-Ribose 850 mg съдържа 4,25 гр. D-рибоза във всяка доза от 5 капсули.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Best D-Ribose 850 mg - D-рибоза на марката Doctor's Best

За кого е най-подходящ Best D-Ribose 850 mg (D-рибоза) на Doctor's Best?

Best D-Ribose 850 mg е подходяща за прием както от бодибилдърите и активните спортисти така и от всички останали, независимо от пола, възрастта и физическото натоварване. Продуктът на Doctor's Best - Best D-Ribose 850 mg е подходящ при чувство на умора и понижена ефективност при трениране.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Best D-Ribose:

Приемайте по една доза (5 капсули) Best D-Ribose 850 mg два пъти дневно с или без храна или по предписание на диетолог. Продуктът може да се приема с въглехидратни храни или напитки. Всяка опаковка Best D-Ribose 850 mg на Doctor's Best съдържа 120 капсули, равни на 24 дози

Съдържание в една доза (5 капсули)

Състав:Стойност:
D-рибоза4,250 mg

Други съставки в Doctor's Best Best D-Ribose 850 mg: Mодифицирана целулоза (растителни капсули), Mагнезиев стеарат (растителен източник), Силициев диоксид.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки