Menu
Your Cart

Athlete's Nutrition

В сайта ни ще намерите продукти, спортни и хранителни добавки на новата българска компания Athlete’s Nutrition. Дългогодишен опит с международни и български състезатели от професионалният и аматьорски спорт е причина, поради която можете да се доверите на продуктите на Athlete’s Nutrition. Целта на компанията е да задоволи всяка нужда на атлетите и спортистите в различните спортове, но да не и забравяме и идеята да е укрепи цялостното здраве на човека. Athlete’s Nutrition е компания, която използва за разработването на своите добавки, суровини с най-високо качество.

Продуктите на Athlete’s Nutrition минават под строг контрол на качеството, стриктен производствен процес, перманентни лабораторни изпитания и благодарение на това, крайният клиент получава висококачествен продукт на конкурентна цена. Добавките на Athlete’s Nutrition са произведени при най-строги стандарти за контрол на качеството –GMP, HACCP, ISO9001, CE, които гарантират качеството на суровините от производителите до нас!!!

Марката стартира с няколко базови продукта, които имат важна роля за подготовката на всеки спортист. В процеса на работа се разработват още серии от продукти, обхващащи нуждите на различните спортни категории - силови, скоростно силови, силова издръжливост, аеробни! 

Марка: Athlete's Nutrition Модел: Animal Power 1 Athlete's
Athlete's Animal Power 1 е хранителна добавка, съчетаваща подбрани съставки за оптимални резултати. Формулата е насочена специално към мъжете, като им осигурява всичко нужно за доброто здраве и самочувствие. Астрагалус (Astragalus) – многогодишно растение, в чийто състав присъст..
120.00 лв.
Без данък:120.00 лв.
Марка: Athlete's Nutrition Модел: Athlete's Animal Power 2
Athlete's Animal Power 2 е натурален суплемент, съдържащ подбрани съставки в подкрепа на мъжкото здраве и активно спортуващите хора. Формулата включва билкови екстракти и други, високоефективни компоненти, осигуряващи животинска сила. Дълъг Джак (Long Jack) – билков стимулатор, оказв..
120.00 лв.
Без данък:120.00 лв.
Марка: Athlete's Nutrition Модел: Athlete's Mega Inosine
Athlete's Mega Inosine съдържа инозин. Малко познатата съставка всъщност има редица ползи за здравето и е отличен избор при редовно спортуване. Инозинът е елемент, пуринов нуклеозид, прекурсор на АТФ, напълно естествен за организма. Открива се в миокарда и скелетната мускулатура. Неговата основн..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Athlete's Nutrition Модел: Athlete's Tribulus 90
Tribulus 90 от Athlete's Nutrition е хранителна добавка съдържаща екстракт от билката Tribulus Terrestris (Бабини зъби), със минимум 90% фуростанолови сапонини, като активен компонент. Организмът започва по-усилено да произвежда хормона тестостерон, в резултат от действието на билковото растение..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Марка: Athlete's Nutrition Модел: Athlete’s BCAA
Аминокиселините са оргнични киселини с аминогрупа, които имат разнообразен строеж и се срещат в изобилие в природата. Аминокиселините, които имат съществено значение за живите организми и специално за човека са 20, като нашият организъм може да произвежда 11 от тях. Останалите са определени като нез..
25.00 лв.
Без данък:25.00 лв.
Марка: Athlete's Nutrition Модел: Athlete’s Bulgarian Tribulus
Bulgarian Tribulus на фирма Athlete’s е продукт, който съдържа екстракт от растението Tribulus Terrestis и активен компонент фуростанолови сапонини с минимално съдържание 45 %. Трибулус Терестрис е наричана с много имена, но в традиционната българска медицина е популярна с името „бабини ..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Марка: Athlete's Nutrition Модел: Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized
Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized предлага висококачествена формула, съдържаща микронизиран креатин монохидрат. Това е изключително ефективна формула, бързоразтворима и се усвоява за секунди. Микронизираният креатин е с отлична стомашна поносимост и действа много по-бързо в сравнение с..
25.00 лв.
Без данък:25.00 лв.
Марка: Athlete's Nutrition Модел: Athlete’s Glutamine
Athlete’s Glutamine съдържа висококачествена прахообразна формула, осигуряваща аминокиселината L-глутамин. Тя е от особена важност за дейността на тялото, а в частност – заема челни позиции по най-търсена за увеличаване на мускулите. Разбира се, това не е единствената й роля. Глутаминът ..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Марка: Athlete's Nutrition Модел: Athlete’s L-Arginine
Athlete’s L-Arginine съдържа само и единствено полуесенциалната аминокиселина L-аргинин. Добавката предлага висока ефективност и удобство, тъй като е под формата на капсули. Всяка доза съдържа 1000 мг от аминокиселината и оказва подкрепа при активните спортисти. Аргининът е положително заре..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Athlete's Nutrition Модел: Athlete’s L-Carnitine
Л-Карнитин, или наричан още Левокарнитин (Levocarnitinum) е естествено вещество, което увеличава скоростта на метаболизма на мазнините в тялото. С други думи – функционира като „мазна горелка“ и е изключително популярно в света на професионалния и аматьорския фитнес. Той сам се син..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Марка: Athlete's Nutrition Модел: Mega ZnMgB6 Athlete's
Athlete's Mega ZnMgB6 съдържа висококачествена формула, съчетаваща подбрани компоненти за подпомагане на здравето. Продуктът комбинира добре известни витамини и минерали, доказали своята полза в практиката, особено при сериозно спортуващи хора. Всяка доза съдържа 10.5 мг витамин B6 като пиридокс..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки