Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

Athlete's Mega Inosine

Прегледан: 1241
Марка: Athlete's Nutrition
Athlete's Mega Inosine Наличен

30.00 лв.
* Брой Капсули:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

Athlete's Mega Inosine

Athlete's Mega Inosine увеличава силата и мускулната издръжливост.Athlete's Mega Inosine съдържа инозин. Малко познатата съставка всъщност има редица ползи за здравето и е отличен избор при редовно спортуване. Инозинът е елемент, пуринов нуклеозид, прекурсор на АТФ, напълно естествен за организма. Открива се в миокарда и скелетната мускулатура. Неговата основна роля, заради която намира място в спортната суплеменция, е че е предшественик на аденозин трифосфата. Това е енергията, използвана за всички реакции и функции на организма. Причината, поради която това е важно, е че при дейността на тялото, АТФ значително намалява, преобразувайки се в АДФ (аденозин дифосфат). При нормалното функциониране отдаването на енергия нужна на клетките се осъществява чрез отделянето на една от фосфатните групи на АТФ. Възстановяването на нивата е важно, за да не се стига до умора и ниска ефективност. Когато спортувате, енергията, съдържаща се в тялото се изчерпва още в самото начало на тренировката, което налага да бъде възстановена бързо – от глюкоза, аминокиселини и мазнини. Тук инозинът може да бъде много полезен, тъй като увеличава снабдяването с кислород и повишава издръжливостта. Естествени източници на инозин са бирената мая и някои масла.

Защо да изберем Athlete's (инозин) Mega Inosine?

  • Намалява риска от сърдечно-съдови заболявания;
  • Предпазва черния дроб;
  • Укрепва имунната система;
  • Увеличава издръжливостта;
  • Стимулира протеиновия синтез;
  • Неутрализира млечната киселина;
  • Повишава силата;
  • Прекурсор на АТФ;
  • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Athlete's Mega Inosine?

Mega Inosine е хранителна добавка, съдържаща инозин на капсули. Инозинът намалява риска от сърдечно-съдови заболявания, особено такива провокирани от атмосферни условия (високи температури, влажност, дехидратация). Защитава сърцето, а комбиниран с добавки за повишаване на телесната температура (термогеници) забавяйки сърдечния ритъм. Счита се, че се прилага успешно при претърпян инсулт.

Mega Inosine защитава черния дроб от увреждане и подобрява неговата дейност. Този орган е изложен на непрекъснат „тормоз“ – преработени храни, много мазнини, тютюнопушене, злоупотреба с алкохол и лекарства, и т.н. Филтрирането на всички тези отрови, както и на вредните субстанции от нормалното функциониране на организма, затруднява неговата ефективност и може да доведе до появата на заболявания. Инозинът намалява този риск.

Укрепва съпротивителните сили на организма, като съкращава времето за боледуване и намалява вероятността от повторно заразяване, когато става дума за вирусни и бактериални инфекции.

Athlete's Mega Inosine подкрепя имунната система.Комбинира се отлично с L-карнитин, като действа подкрепящо върху сърдечно-съдовата система (регулира нивата на холестерол) и увеличава мускулната издръжливост. Инозинът е страхотен избор при интензивно и продължително трениране. Ползите на Mega Inosine в сферата на бодибилдинга не се свеждат само до увеличаване на енергията и издръжливостта. Инозинът участва в синтеза на протеини, при това директно, както и в метаболизма на въглехидрати. Другото направление, по което се оказва отличен избор при фитнес занимания, е че намалява отлагането на млечната киселина и неутрализира вече появилата се. Така се удължава тренировката и се повишава нейния интензитет. Чувството на умора, отпадналост и треперене на мускулите, е понижено осезаемо.

За кого е подходящ Athlete's Mega Inosine?

Mega Inosine е отличен избор за спортисти, особено в период на качване на мускули, тъй като стимулира директно белтъчния синтез, намалява мускулната умора и увеличава силата. Освен за тях, суплементът е добър избор при умора, сърдечно-съдови заболявания (задължително след консултация с лекар), натоварено ежедневие в комбинация с тежки тренировки.

Употреба и дозировка на Mega Inosine (инозин) на Athlete's:

Една доза (1 капсула) до 1-4x дневно. За прецизно дозиране, моля, консултирайте се със специалист.

Да се приема с повишено внимание от хора, страдащи от подагра. Неизползваното количество инозин се преобразува в пикочна киселина. 
Няма данни за лекарствени взаимодействия с инозин.

Хранителна стойност за 1 доза (1 капсула):

СъставСтойност за 1 доза%ПДД
Инозин (като хипоксантин рибозид)500 мг**

** Няма установена дневна доза.

Други съставки: Вива пур, инулин фибри, желатин, талк, магнезиев стеарат.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: