Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

Doctor's Best Best 3000 GDU Bromelain

Прегледан: 1219
Doctor's Best Best 3000 GDU Bromelain Наличен

59.90 лв.
* Брой Капсули:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

Doctor's Best Best 3000 GDU Bromelain

Best 3000 GDU Bromelain от Doctor's Best е хранителна добавка с бромелаин на капсули. Формулата съдържа протеолитичния ензим бромелаин, който се извлича от плода и стеблата на ананас. Успешно се включва в различни режими за подобряване на храносмилането, за укрепване на имунитета, прочистване на кръвоносните съдове, борба с различни протеинови структури, които са чужди за тялото, както и в хранителни режими с високо съдържание на протеин. Бромелаинът разгражда връзките в различни видове протеин, като ги превръща в лесни за усвояване аминокиселини и пептиди. С това облекчава значително храносмилането и повишава абсорбацията на важни микронутриенти. Всяка доза от продукта съдържа 500 мг бромелаин във вегетариански капсули. Ензимът принадлежи към протеолитичните ензими, с което осигурява много ползи за здравето. Противовъзпалителното действие на бромелаина се простира върху проблеми със ставите, синузит, като най-голяма ефективност се забелязва при остри състояния (т.е. не са хронични). Подкрепя имунната защита като неутрализира различни чужди белтъчини и ги извежда от тялото. Укрепва сърдечно-съдовата система като разгражда налепите по стените на кръвоносните съдове и така ги поддържа проходими. Действа като антикоагулант, намалявайки слепването на тромбоцити и редуцира опасността от запушване на кръвоносните съдове.

Защо да изберем Best 3000 GDU Bromelain?

 • Doctor's Best Best 3000 GDU Bromelain подобрява усвояването на протеините.Натурална формула;
 • Подобрява храносмилането;
 • Повишава усвояването на протеините;
 • Облекчава стомашния дискомфорт;
 • Действа противовъзпалително;
 • Прочиства кръвоносните съдове;
 • Разгражда излишните белтъчини в тялото;
 • Подпомага имунната защита;
 • Детоксикира тялото;
 • Регулира чревната флора;
 • Веган/вегетарианска формула;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Doctor's Best Best 3000 GDU (бромелаин) Bromelain?

Doctor's Best Best Bromelain е здравословна хранителна добавка, съдържаща ензима бромелаин. Той спада към т.нар. протеолитични ензими и има изключителна полза за здравето. Формулата на продукта е с изцяло растителен състав и подходящ избор за вегани и вегетарианци.

Бромелаинът се извлича от плода и стъблото на ананаса и участва активно в смилането на белтъчините от храната. Ензимът е подходящ за всеки тип хранене, особено за високопротеиновото, тъй като разгражда белтъчини с различна структура. По този начин влияе благотворно върху обработката на храната, повишава усвояването и се грижи за комфорта. Всяка доза от добавката съдържа 500 мг бромелаин.

 • Doctor's Best Best 3000 GDU Bromelain поддържа здравето на кръвоносната система.Храносмилане – главната роля на бромелаина е да смила протеините, постъпващи с храната или хранителните добавки. Този ензим се отличава от нормалните за организма храносмилателни ензими по това, че е еднакво ефективен и в киселинна, и алкална среда.
 • Спорт – второто най-важно качество на бромелаина, след подобряване на храносмилането, е поддържането на мускулите при спортуване. Показва потенциал да намали времето, което е нужно за възстановяване след тренировка. Действа противовъзпалително и ускорява оздравяването при мускулни травми, разтежения, разкъсвания, отоци, синини и други подобни. Облекчава мускулната треска и скъсява времето за нейното отминаване. Има положителен ефект при болки в ставите, които не са с хроничен характер.
 • Сърце и имунитет – освен върху храносмилането и мускулите, бромелаинът действа положително и върху сърдечно-съдовата система и имунната защита на организма. Има потенциал да прочиства кръвоносните съдове от липопротеините, които полепват по стените им. Намалява формирането на тромби и понижава риска от запушване на артериите. Действа благотворно върху имунната система чрез прочистване от излишни протеинови образувания и чужди белтъци.
 • Възпаления – бромелаинът оказва положително влияние при остри състояния на синузит. Помага за намаляване на възпалението и облекчава симптомите – запушен нос, обилно отделяне на секрет, болка и тежест в главата.
 • Детоксикация – ензимът участва в разграждането на различни протеинови структури, с което позволява извеждане на чуждите за организма вещества, с други думи – подпомага детоксикацията и регулира чревната флора.

Doctor's Best Best 3000 GDU Bromelain (протеолитичен ензим) предлага натурално средство за подобряване на храносмилането, облекчаване на стомашния дискомфорт, прочистване на кръвоносните съдове и подкрепа за имунната система. Всяка доза съдържа 500 мг с 3000 GDU/грам бромелаин, като GDU (gelatin digesting units) е абревиатурата за единица за усвояемост на желатина.

За кого е подходящ Best 3000 GDU Bromelain (протеолитичен ензим)?

Doctor's Best Best 3000 GDU Bromelain е отличен избор за спортуващи хора, при спазване на високопротеинови диети, за подобряване здравето на кръвоносната система, укрепване на имунитета и детоксикация. 

Употреба и дозировка на Doctor's Best Best 3000 GDU Bromelain:

Една доза (1 капс.) 2-3 пъти дневно на празен стомах или по схема от лекар.
 
СъставСтойност за 1 капсула 
Бромелаин (3000 GDU)500 мг

 Други съставки: целулоза, модифицирана целулоза (вегетарианска капсула).

Важно: Задължителна консултация с лекар трябва да се направи при прием на лекарства за разреждане на кръвта, както и при лечение с антибиотици (тетрациклини, амоксициклини).

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: