Menu
Your Cart

Battery MSM

Battery MSM
Battery MSM
Battery MSM
Battery MSM
Battery MSM
 • Наличност: Да
 • Модел: Battery MSM
Видян от: 2539
19.99 лв.
Без данък: 19.99 лв.

Възможни варианти

МСМ (метилсулфонилметан) е природно органично съединение на сярата, което е естествени условия участва във всички клетъчни процеси на човешкия организъм. С помощта на хранителната добавка Battery MSM, организмът много по-бързо ще възстанови и ще замени увредените тъкани, ще предотврати образуването на патологично опасни клетки, които провокират болести. Дефицитът на МСМ може да бъде причина за повишена чувствителност към болка, стомашно-чревни проблеми, намалени функции на имунните защити, а също и за артрити, понижена памет, проблеми с кожата, ноктите и косите. Източниците на MSM са свежите плодове и зеленчуци, непастьоризираното мляко. Но се получава така, че с развиването на хранителната промишленост, тези източници са започнали да се „изтощават”. Днес простите хранителните продукти не са достатъчни, за да удовлетворят потребностите на организма и да допълнят здравословното хранене.

Battery MSM повишава енергията и издръжливосттаЗащо да изберем Battery MSM?

 • Съдейства за формирането на основни белтъци и аминокиселини в кръвта
 • Контролира киселинно-алкалния баланс на организма и клетъчния метаболизъм
 • Подпомага произвеждането на имуноглобулин – важен белтък за имунната система
 • По 1 доза от 3 капсули дневно
 • Играе важна роля в образуването на колаген, който е необходим за красива и здрава дерма, коса и нотки
 • Катализира процесите на метаболизъм в организма, свързани с отделянето на енергия
 • Формира съединителната тъкан и и придава еластичност
 • Свързва и изхвърля извън тялото токсините
 • Pretein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява MSM от Battery на капсули?

MSM  на марката Battery Nutrition за укрепване на опорно-двигателната система е много полезен продукт, тъй като този органичен серен комплекс е основа на стените на всички съдове в организма, сухожилията, връзките. Допълнителният прием на това биологично активно вещество помага за предотвратяване на увреждания на костно-мускулната система, а при получаване на травма – подобрява процеса на оздравяване, което е особено ценно за спортистите. МСМ осигурява гъвкавост и еластичност на съединителната тъкан. Продуктът е ефективно допълнение към лечението на ревматични заболявания като артрит, остеоартроза и други. MSM е полезно вещество за растящия организъм, тъй като укрепва мускулната конструкция. А при прогресивна сколиоза стабилизира процеса и не позволява на болестта да се развива, тъй като заздравява мускулите на гърба.

МСМ на страхотна цена подпомага състоянието на връзките и сухожилията и ги заздравяваВ днешно време съединението метилсулфонилметан се използва активно в медицината и се смята за перспективно средство в борбата срещу болката. Хранителната добавка от Battery MSM  не предизвиква зависимост и няма вредни странични ефекти. Доказано е, че МСМ не просто маскира симптомите на болка, но и премахва огнището на възпаление, като намалява възпалителните процеси. Изключително ефективен е продуктът за укрепването на хрущялната тъкан, ускорява процесите на заздравяване на тъканите както при спортни травми, така и при артрит.

Биологично активната добавка MSM на Battery притежава забележителни оздравителни свойства. При употребата и, метилсулфонилметан влиза в състава на гликозоаминогликаните – структурните компоненти на хрущялната тъкан, и непосредствено участва в нейното формиране. Има антивовъзпалителен ефект, изключително ефикасно предотвратява и облекчава възпалителния синдром при артрит, миозит, разтегнати връзки, тендовагинит, бурсит. Освен това съдейства за образуването на съединителната тъкан, за биосинтеза на колагена, способстващ еластичността на дермата и укрепването на мускулите. помага и за по-бързото заздравяване на раните, оказва антитоксично действие върху целия организъм и има противоалергично свойство. Намалява прага на чувствителност към алергените. Повишава и антиоксидантната защита на тялото като подпомага синтеза на важния антиоксидант – глутатион. Battery MSM  влияе благоприятно за всички обменни процеси и биохимични реакции в организма като продукцията на ензимите и хормоните, усвояването и транспортирането на витамини и други. стабилизира и нивата на кръвната захар, което влияе благотворно при протичането на диабетната болест и намалява усложненията при това коварно състояние.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за MSM на капсули на марката Battery Nutrition.

MSM от Battery Nutrition помага при спортни травми и възпаления на ставитеЗа кого е най-подходящ MSM (метилсулфонилметан) от Battery?

Добавката Метилсулфонилметан от Battery е подходяща за употреба за всички, които имат намалени нива на сяра в кръвта. Симптомите при това обстоятелство са: бавно оздравяване на раните, чупливи нокти, стомашно-чревни патологии, чести възпаления, белодробна дисфункция, имунна недостатъчност, артроза, артрит, акне, алергичен обрив, депресия. Други признаци за дефицита на това вещество в тялото са: загуба на памет, диабет, невроза и стрес, кожни патологии и увреждания на костно-мускулната система.  Употребата на продукта поддържа здравето на зъбите, кожата, косите, ноктите. Намалява болката, схващането и напрежението в мускулите при големи физически натоварвания. Ежедневните нужди от сяра на човешкия организъм  могат да се посрещнат с помощта на разработената от Battery Nutrition добавка MSM – сяра в биологично достъпна форма.

Употреба и дозировка на Battery MSM:

Приемайте по 3 капсули на ден преди прием на храна.

Състав в 1 доза (3 капсули)Стойност
Метилсулфонилметан (МСМ)2400 мг

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав на Battery MSM: Метилсулфонилметан, волски желатин (100% говежди желатин), антивослепващ агент (магнезиев стеарат), цвят (титанов диоксид).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки