Menu
Your Cart

Doctor's Best Zinc-Carnosine Complex with PepZin Gl

Doctor's Best Zinc-Carnosine Complex with PepZin Gl
Doctor's Best Zinc-Carnosine Complex with PepZin Gl
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Zinc-Carnosine Complex with PepZin Gl
 • КОД: DRB-00136
Видян от: 2453
59.99 лв.
Без данък: 59.99 лв.

Възможни варианти

ЦинкътZinc-Carnosine Complex with PepZin GI е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg е микроелемент, който е изключително необходим на организма и взима участие в повече от 300 биохимични реакции в човешкото тяло. Играе роля в синтеза на ДНК и РНК молекули, които предават генетичната информация през поколенията. Цинкът е важен компонент за много ензими и участва в тяхното активиране. Този микроелемент е необходим за поддържането на здрава имунна система, участва в сперматогенезата и  производството на тестостерон, действа като невротрансмитер участвайки в клетъчната комуникация в организма.

L-карнозинът е дипептид (съставен от две аминокиселини - хистидин и бета-аланин). L- формата (за разлика от D-формата (D-карнозин)) е биологично активната форма в човешкия организъм. L-карнозин може да се набави с червеното месо, но не се среща при растенията, поради което стриктните вегетарианци значително по-трудно си набавят  L-карнозин от хранителните източници. L-карнозинът има силни антиоксидантни свойства и спомага за неутрализирането на свободните радикали. Свободните радикали представляват малки молекули - реактивни форми на кислорода, които се свързват  с нуклеиновите киселини (ДНК и РНК) и причиняват необратими увреждания. Ролята на антиоксидантите е да неутрализират тези кислородни радикали и да предпазват клетките и тъканите от подобни въздействия.  L-карнозинът има способността да образува комплекс с цинка, който се пренася до мястото, на което е възникнала улцерация спомага да се възстанов увреждането на стомашната лигавица.

Минералът цинк в Zinc-Carnosine Complex with PepZin GI на компанията  Doctor's Best e компонент в редица физиологични процеси в тялото ни. Някои от тези функции включват растеж, метаболизъм на клетките и поддържане на въглехидратния и липидния метаболизъм в тялото. Проведени са проучвания, които показват че комплексът цинк-L-карнозин може да окаже благоприятно действие върху определени щамове бактерии, намиращи се във стомашно-чревния тракт и следователно да помогне да се поддържа здравето на бактериалната флора в стомаха и червата, както и здрава стомашна лигавица. Установено е, че този комплекс стимулира производството на слуз в стомаха и по този начин подпомага поддържането на здрава стомашна лигавица. Лигавицата на стомаха защитава тялото от силната солна киселина, която се отделя при храносмилането. Zinc-Carnosine Complex with PepZin GI стимулира производството на специфични протеини (Hsp 70), чието производство предотвратява евентуален възпалителен процес чревната лигавица, който се провокира от различни увреждащи фактори. Zinc-Carnosine Complex with PepZin GI оказва благотворно действие при симптоми като киселини, стомашен дискомфорт, диария, запек и язва.

Doctor's Best  Zinc-Carnosine Complex with Pepzin GI е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

Защо да изберем Doctor's Best Zinc-Carnosine Complex with PepZin GI?Zinc-Carnosine Complex with PepZin GI спомага за поддържане на здравето на стомашно-чревният тракт

 • Помага за облекчаване на стомашния дискомфорт
 • Поддържа здравето на клетките и лигавицата на стомашно-чревния тракт
 • Безвредна и ефективна хранителна добавка
 • Лесни за прием капсули
 • Подходящ за вегатарианци и вегани
 •  Не съдържа ГМО и глутен
 • Отлично качество на продукта
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка.

Какво преставлява  Zinc-Carnosine Complex with PepZin GI на Doctor's Best?

Zinc-Carnosine Complex with PepZin GI представлява комплекс от минерала цинк и  L-карнозин изполван в Япония от 1994 год. Продуктът на Doctor's Best Zinc-Carnosine Complex with PepZin GI е произведен в специална хелатна форма като има способността да действа директно върху клетките на стомашната лигавица. Когато цинкът е в комплекс с L-карнозин, той се отделя в стомаха с по-бавна скорост. Това забавено отделяне му позволява да поддържа своят ефект върху стомаха за по-дълго време. Изброените ползи на продукта Zinc-Carnosine Complex with PepZin GI го прави един от най-добрите продукти за поддържане на стомашно здраве. Zinc-Carnosine Complex with PepZin GI е произведен под формата на капсули, лесни за прием и дозиране, подходящи за вегани и вегетарианци, тъй като са произведени изцяло от растителни източници. Zinc-Carnosine Complex with PepZin GI съдържа 16 mg цинк, 75 mg цинк-L-карнозинов комплекс и 59 mg L-карнозин за всяка доза от 2 капсули.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Zinc-Carnosine Complex with PepZin GI - цинк-L-карнозинов комплекс на марката Doctor's Best.

За кого е най-подходящ Zinc-Carnosine Complex with PepZin GI на Doctor's Best?

Zinc-Carnosine Complex with PepZin GI е подходящ за прием от хора, страдащи от проблеми със стомашно-чревния тракт като язва, киселини и др. Тъй като капсулите на Zinc-Carnosine Complex with PepZin GI са произведени от растителни източници, той е подходящ за прием от вегетарианци и вегани. Продуктът на Doctor's Best е подходящ за поддържане на здрава стомашна лигавица, производство на слуз, която предпазва лигавицата на стомаха от солната киселина и възпрепятства възпалителните заболявания.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Zinc-Carnosine Complex with PepZin GI:

Приемайте по една доза (2 капсули) Zinc-Carnosine Complex with PepZin GI дневно по време или след основно хранене или по предписание от диетолог. Всяка опаковка на Doctor's Best Zinc-Carnosine Complex with PepZin GI съдържа 120 капсули, осигуряващи 60 дози от продукта.

Съдържание в една доза (2 капсули):

Състав:Стойност за 1 доза:
цинк16 mg
цинк-L-карнозинов комплекс75 mg
L-карнозин59 mg

Други съставки в Doctor's Best Zinc-Carnosine Complex with PepZin GI : микрокристална целулоза, модифицирана целулоза (растителна капсула), магнезиев стеарат (растителен източник), силициев диоксид.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки