Menu
Your Cart

Natrol

Марка: Natrol Модел: Natrol 5-HTP 100mg - Time Release
Днес е чудесен ден, да се погрижите за себе си! Продължете напред и подобрете настроението си с Natrol 5-HTP Time Release.Natrol 5-HTP действа на мозъка и централната нервна система чрез увеличаване на производството на химичния елемент серотонин. Серотонинът може да повлияе ключово на съня, апе..
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol 5-HTP 100mg Fast Dissolve
Серотонинът е невромедиатор на главния мозък, който се произвежда от тимусната жлеза на човека от незаменимата аминокиселина триптофан. Серотонинът често се нарича „хормон на щастието“, но в крайна сметка в главния мозък той действа като невромедиатор, а не като хормон, макар че има непо..
35.49 лв.
Без данък:35.49 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol 5-HTP Mood Positive
Отворете съзнанието си за щастливи мисли с помощта на 5-HTP Mood Positive от компанията Natrol. Тази хранителна добавка е с двойно действие, съчетаващо в себе си силата на 5-хидрокситриптофана за поддържането на серотониновия баланс и доброто самочувствие и Л-теанина, който помага да се отпуснете бе..
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Acai Berry 1000 mg Açaí
Natrol Acai Berry 1000 mg е изключителен продукт, който притежава много полезни за здравето качества. Формулата съдържа вегетариански капсули, в които се съдържа екстракт от плодовете Acai. Те са известни със своите имуноукрепващи качества, антиоксидантен ефект и повишаване на енергията. Натуралните..
25.49 лв.
Без данък:25.49 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol AçaíBerry Diet 500mg
В последно време диетолозите и обикновените жени говорят за чудесните свойства на плодчето акай. Как ли не го наричат: източник на вечната младост, виаграта от Амазонка, еликсира на живота. Тез и много други епитети се използва за плода, който по външност си прилича с вишната.Акай е наистина е р..
25.49 лв.
Без данък:25.49 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol AçaíBerry Weekend Cleanse
Natrol AçaíBerry Weekend Cleanse е натурален хранителен суплемент, който осигурява 3 стъпки за детоксикация на организма. Формулата съдържа натурални компоненти, които са специално насочени към пречистване на тялото и възстановяване на нормалните му функции. Фаза 1 – Cle..
24.49 лв.
Без данък:24.49 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Acidophilus 100mg
Natrol Acidophilus е пробиотик на капсули, в чиято формула се съдържат цели 3 милиарда млечнокисели бактерии. Ацидофилусът е мощен пробиотик, който възстановява баланса на чревни бактерии. Последните са естествена част от червата, а равновесието между „добрите“ и „лошите“ е и..
20.99 лв.
Без данък:20.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Advanced Sleep Melatonin + 5-HTP
Natrol Advanced Sleep Melatonin + 5-HTP е комплексна хранителна добавка, съдържаща доказано ефективни компоненти за решаване на проблемите със съня. Почти всеки човек е имал някакви смущения в съня – трудно заспиване, често събуждане, неспокоен сън, непълноценно възстановяване, тревожност, гла..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Advanced Sleep Melatonin 10mg Controlled Release
Мелатонинът е хормон на епифизата в главния мозък. Епифизата изработва мелатонин предимно през нощта, денем произвежда от триптофана серотонин. Този цикъл на сменящо се производство на мелатонин и серотонин е ориентиран при здравите и млади хора към максимално производство на серотонин в средата на ..
23.49 лв.
Без данък:23.49 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Alpha Lipoic Acid 600mg - Time Release
В света на бодибилдинга с голяма популярност се ползват различни добавки, витамини, за увеличаване работоспособността на организма и за натрупване на мускулна маса. Особена популярност в последно време придоби алфа липоева киселина. Използването и в бодибилдинга е свързано на първо място с увеличава..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol B-100 Complex
Витамините от група В са водоразтворими витамини, които играят огромна голя в клетъчния метаболизъм и подобряване състоянието на организма.Откритието на Витамин В се е случило през 1912 година от учения К. Функ. Но след известно време учените установили, че това не е само едно единствено съедине..
33.99 лв.
Без данък:33.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol B-Complex Fast Dissolve
Natrol B-Complex Fast Dissolve 90 бързоразтварящи се енергизиращи таблетки на отлична цена съдържащи комплекс от жизнено необходими органични вещества. Продуктът предлага предимствата на биотин и други витамини от групата В-комплекс, както и патентованата формула UltraGreen. Осигурява енергията, коя..
22.90 лв.
Без данък:22.90 лв.
Показани 1 от 12 | 76 (7 Страници)
Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.