Menu
Your Cart

Natrol

Natrol е една от водещите марки производители на здравословни добавки. Те се развиват на пазара от повече от 30 години и акцентират върху продукти за здравословен начин на живот. Koмпaниятa е създадена в CAЩ и държи на качество, добри презентации и конкурентни цени. За Натрол мнението на клиентите е най-важно и за това те изпoлзвaт виcoĸoĸaчecтвeни cypoвини oт доказани изтoчници. За създаването на нови продукти Natrol използва последни инoвaции в процеса на пpoизвoдcтво. Natrol ви предлагат ефективни и надеждни xpaнитeлни дoбaвĸи c бeзĸoмпpoмиcнo ĸaчecтвo, които да отговарят на очакванията на всеки потребител. При разработването на добавки Натрол извършват строги качествени проверки по време на целия процес.

Natrol непрекъснато надхвърлят границите на своите изследвания, за да осигурят голямо разнообразие от витамини, минерали и добавки, които осигуряват по-добри резултати и подобряват качеството на живота. 

Марка: Natrol Модел: Natrol Acai Berry 1000 mg Açaí
Natrol Acai Berry 1000 mg е изключителен продукт, който притежава много полезни за здравето качества. Формулата съдържа вегетариански капсули, в които се съдържа екстракт от плодовете Acai. Те са известни със своите имуноукрепващи качества, антиоксидантен ефект и повишаване на енергията. Натуралните..
30.49 лв.
Без данък:30.49 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol AçaíBerry Diet 500mg
В последно време диетолозите и обикновените жени говорят за чудесните свойства на плодчето акай. Как ли не го наричат: източник на вечната младост, виаграта от Амазонка, еликсира на живота. Тез и много други епитети се използва за плода, който по външност си прилича с вишната.Акай е наистина е р..
30.49 лв.
Без данък:30.49 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol AçaíBerry Weekend Cleanse
Natrol AçaíBerry Weekend Cleanse е натурален хранителен суплемент, който осигурява 3 стъпки за детоксикация на организма. Формулата съдържа натурални компоненти, които са специално насочени към пречистване на тялото и възстановяване на нормалните му функции. Фаза 1 – Cle..
24.49 лв.
Без данък:24.49 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Acidophilus 100mg
Natrol Acidophilus е пробиотик на капсули, в чиято формула се съдържат цели 3 милиарда млечнокисели бактерии. Ацидофилусът е мощен пробиотик, който възстановява баланса на чревни бактерии. Последните са естествена част от червата, а равновесието между „добрите“ и „лошите“ е изключително важно за здр..
26.49 лв.
Без данък:26.49 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Advanced Sleep Melatonin 10mg Controlled Release
Мелатонинът е хормон на епифизата в главния мозък. Епифизата изработва мелатонин предимно през нощта, денем произвежда от триптофана серотонин. Този цикъл на сменящо се производство на мелатонин и серотонин е ориентиран при здравите и млади хора към максимално производство на серотонин в средата на ..
23.49 лв.
Без данък:23.49 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Alpha Lipoic Acid 600mg - Time Release
В света на бодибилдинга с голяма популярност се ползват различни добавки, витамини, за увеличаване работоспособността на организма и за натрупване на мускулна маса. Особена популярност в последно време придоби алфа липоева киселина. Използването и в бодибилдинга е свързано на първо място с увеличава..
37.49 лв.
Без данък:37.49 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol B-100 Complex
Витамините от група В са водоразтворими витамини, които играят огромна голя в клетъчния метаболизъм и подобряване състоянието на организма.Откритието на Витамин В се е случило през 1912 година от учения К. Функ. Но след известно време учените установили, че това не е само едно единствено съедине..
33.99 лв.
Без данък:33.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol B-Complex Fast Dissolve
Natrol B-Complex Fast Dissolve 90 бързоразтварящи се енергизиращи таблетки на отлична цена съдържащи комплекс от жизнено необходими органични вещества. Продуктът предлага предимствата на биотин и други витамини от групата В-комплекс, както и патентованата формула UltraGreen. Осигурява енергията, коя..
25.99 лв.
Без данък:25.99 лв.
Natrol Bilberry 40mg
Разграбен
Марка: Natrol Модел: Natrol Bilberry 40mg
Кой иска да посрещне новия ден енергичен, щастлив и здрав? Кой мечтае да забрави пътя до аптеката с химичните и препарати? Кой мъчително търси еликсира за здраве и дълголетие в драгоценните природни дарове? Представяме Ви боровинката в цялата и загадъчна красота и полезност в хранителната добав..
28.49 лв.
Без данък:28.49 лв.
Natrol BioBeadsTM Probiotic Acidophilus 30 beads
Разграбен
Марка: Natrol Модел: Natrol BioBeadsTM Probiotic Acidophilus 30 beads
Хранителната добавка на Natrol Probiotic Acidophilus биомъниста е ефективен комплекс от пробиотични микроорганизми, необходими за поддържането на здравето на Вашия храносмилателен тракт. Във всяко мънисто се съдържат няколко щама живи организми, включително бифидобактерии и лактобактерии. Тези микро..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Biotin 10,000 mcg
Natrol Biotin 10,000 mcg е перфектното решение за възстановяване нивата на витамин Б-7 в организма. Биотинът често се пренебрегва в суплеменцията и бива отхвърлен като служещ единствено за разкрасяване. Въпреки че действието му е най-изявено в тази насока, витамин B7 притежава още редица ползи за зд..
35.99 лв.
Без данък:35.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Biotin 1000 mcg
През 1901 година учените открили ново биологично активно вещество – биотин (от гръцката дума „bios”, което в превод означава „живот”). През 1935 година в резултат на изследвания е открито съединение, което нарекли коензим R, а през 1939 година биохимиците открили още едно вещество, получило название..
25.99 лв.
Без данък:25.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Biotin Plus Lutein
Natrol Biotin Plus Lutein предлага комплексна формула, съдържаща подбрани компоненти за подкрепа на нервната система и здравето на очите. Добавката е с изцяло растителен състав и е подходящ избор при веган или вегетарианско хранене. Биотинът често се пренебрегва в хранителната суплеменция, тъй като ..
28.49 лв.
Без данък:28.49 лв.
Natrol BrainSpeed™ Memory
Разграбен
Марка: Natrol Модел: Natrol BrainSpeed™ Memory
Natrol BrainSpeed™ Memory е перфектното решение за подпомагане на паметта и функциите на мозъка. С напредване на възрастта, влиянието на външни фактори, прекомерен стрес и някои заболявания, може да се появят проблеми с паметта. Разбира се, това не е задължително, но при голяма част от хората в един..
42.99 лв.
Без данък:42.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Bromelain 250mg
Natrol Bromelain 250mg е хранителна добавка, която ви осигурява един от най-биоактивните ензими - бромелаин на топ цена. Това е естествен ензим, който помага за разграждането на протеините, намиращи се в храната, така че хранителните елементи да достигат до мускулите ви.Ензимите са специални вещ..
23.49 лв.
Без данък:23.49 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Calcium D-Glucarate
Забелязва се, че с годините мъжкия корем става все по-голям. Защо е така? Ето и главната причина – неспортуването. Тези, които тренират добре, нямат увиснал корем. И ни се струва че изходът е прост: ако ти се появи корем, иди във фитнеса и прави коремни преси до посиняване. Но има проблем &nda..
45.99 лв.
Без данък:45.99 лв.
Natrol Cholesterol Balance Beta Sitosterol
Разграбен
Марка: Natrol Модел: Natrol Cholesterol Balance Beta Sitosterol
Холестерол – за това вещество е чувал може би всеки съвременен човек. Много реклами с гордост съобщават, че предлаганият от тях продукт не съдържа холестерол. Значи ли че това вещество е опасно за човека? Или все пак е полезно?Холестеролът е органично съединение, много важен компонент на мастния..
15.49 лв.
Без данък:15.49 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Cinnamon Extract 1000mg
Скорошни научни изследвания са доказали че използването на канела помага да се предотврати диабета. Американските учени са доказали ползата и при захарен диабет: тя повишава способността на организма адекватно да реагира на инсулина и да привежда в норма нивата на кръвната захар. Тя способства подоб..
24.49 лв.
Без данък:24.49 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Cinnamon-Chromium-Biotin
Диабет тип II е много сериозна болест. На болния му се налага през цялото време да се придържа към определени правила, да приема лекарства и да провежда диети. Като всичко това трябва да се прави през целия живот, който му остава.Полезните свойства на канелата при захарен диабет се изразяват в с..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Cognium
Напълно нормално е понякога да забравяме някои неща. Това е част от нашия живот. Проблеми с паметта могат да възникнат във всяка възраст. Причини за това обикновено са неправилното хранене, лошите навици, информационно претоварване, стресът и др. За да  премахнете разсеяността и да разчитате по..
68.99 лв.
Без данък:68.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Cranberry 800mg
Продуктът Cranberry Extract 800 mg на компанията Natrol е хранителна добавка, която съдържа екстракт от червена боровинка. Червената боровника крие неподозирани съставки, които са изключително полезни за здравето на човека. Съдържат голямо количество витамин С и са много полезни при инфекции на пико..
20.49 лв.
Без данък:20.49 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Daily Fruit & Veggie
Natrol Daily Fruit & Veggie Ultimate Superfood е уникална хранителна добавка, съдържаща огромно разнообразие от плодови и зеленчукови екстракти, много от които са със статут на суперхрани. Формулата на продукта е насочена към възстановяване на правилните функции на тялото, укрепване на имунитета..
63.49 лв.
Без данък:63.49 лв.
Natrol DHA 500mg Super Strength
Разграбен
Марка: Natrol Модел: Natrol DHA 500mg Super Strength
Natrol DHA 500mg Super Strength е хранителна добавка с омега-3 на капсули. Формулата на продукта съдържа една от вай-важните есенциални мастни киселини – докозахексаеновата. DHA е част от семейството на омега-3 и играе съществена роля в поддържане на мозъчните функции. Тя подхранва мозъка, подобрява..
33.49 лв.
Без данък:33.49 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Digest Support
Храносмилането е процес на механично и химично разграждане на храната. В този процес, много голямо влияние оказват храносмилателните ензими, чието действие води до разграждане на хранителните вещества до форма, удобна за усвояване в тялото. Ензимите, осъществяващи храносмилателните процеси представл..
26.99 лв.
Без данък:26.99 лв.
Показани 1 от 24 | 69 (3 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки