Menu
Your Cart

Myprotein Chromium Picolinate 200 mcg

Myprotein Chromium Picolinate 200 mcg
Myprotein Chromium Picolinate 200 mcg
Myprotein Chromium Picolinate 200 mcg
 • Наличност: Да
 • Модел: Myprotein Chromium Picolinate
Видян от: 3154
17.50 лв.
Без данък: 17.50 лв.

Възможни варианти

Chromium Picolinate от Myprotein е висококачествена добавка, съдържаща хром. Този микроелемент има голямо значение за организма, но това, което му е извоювало място в редиците на спортните суплементи, е способността му да поддържа нивата на инсулин подходящи за стимулиране на растежа. Но с това не се изчерпват негови свойства.

Защо да изберем Chromium Picolinate (хром пиколинат) на Myprotein?

 • Chromium Picolinate от Myprotein предлага пълноценна форма на хром, която стимулира мускулния растеж.Намалява нивата на „лошия“ холестерол;
 • Регулира равнищата на триглицериди в кръвта;
 • Намалява риска от атеросклероза;
 • Стимулира изгарянето на мазнини;
 • Действа антиоксидантно и забавя стареенето;
 • Повишава енергията;
 • Ускорява мускулния растеж;
 • Подобрява усвояването на глюкозата;
 • Повишава анаболния ефект от инсулина;
 • Подобрява метаболизма на въглехидрати;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Myprotein Chromium Picolinate?

Chromium Picolinate от Myprotein ускорява изгарянето на мазнините.Chromium Picolinate е висококачествен суплемент, осигуряващ на организма една от формите на хрома, а именно пиколинат. Chromium Picolinate съдържа хром пиколинат, който има ясно изразени свойства да подобри анаболния ефект от инсулина. Тази форма на хрома е приблизително 5 пъти по-активна и лесна за усвояване в сравнение с другите (полиникотинат и хлорид). Хром пиколинатът подобрява усвояването на верижно-разклонената аминокиселина левцин.

Повишаването на силата е един от очакваните ефекти от приема на Chromium Picolinate. Причина за това е подобрения транспорт на глюкоза до клетките и последващото й използване като източник на енергия.
Макар широко да се твърди, действието на хромът върху мускулния растеж не е директно. Това се случва индиректно чрез влияние върху инсулина. А той от своя страна има изключително важна роля за цялостното функциониране на тялото.

Инсулинът – подпомага транспортирането на гликоза до мускулните клетки, отговаря за насочване на аминокиселините към мускулите, подобрява абсорбацията им от клетките в мускулите, ускорява синтеза на гликоген и протеини, отговаря за складирането на излишните въглехидрати като мазнинни запаси.

За кого е подходящ хром пиколинат (Chromium Picolinate)?

Chromium Picolinate е изключително подходяща добавка за хората, следващи високомазнинна-нисковъглехидратна диета (ВМ-НВД диета), тъй като хромът ще поддържа нивата на активен инсулин и неговите анаболни свойства.

Приемането на хром под формата на хранителен суплемент би имал полза за хора с инсулинова резистентност. Съветваме хората от тази група да се консултират с лекар преди прием на продукта.

Употреба и дозировка на Myprotein Chromium Picolinate:

Една доза (1 таблетка) от Chromium Picolinate се приема веднъж дневно, за предпочитане по време на хранене.

Важно! Продуктът е произведен в съоръжение, в което се обработват яйца, мляко, соя, глутен, както и техни продукти. 

Хранителна стойност за 1 доза (1 таблетка):

Състав: Стойност за 1 доза: %ПДД
Хром200 µg    500%

* Референтен прием на средностатистически възрастен (8400 кДж / 2000 ккал)

Други съставки: Пълнители (дикалциев фосфат, микрокристална целулоза), хром пиколинат, анти спичащ агент (магнезиев стеарат)

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки