Menu
Your Cart

Myprotein Magnesium Citrate

Myprotein Magnesium Citrate
Hot
Myprotein Magnesium Citrate
 • Наличност: Да
 • Модел: Myprotein Magnesium Citrate
Видян от: 2925
26.49 лв.
Без данък: 26.49 лв.

Възможни варианти

Myprotein Magnesium Citrate повишава енергията.Myprotein Magnesium Citrate е спортен суплемент, съдържащ бързоусвоим магнезий на прах. Минералът има основно значение за здравето на организма и е особено популярен в спортните среди. Причината е, че насърчава добрата мускулна функция, повишава енергията, регулира работата на нервната система и подобрява спортните резултати.

Повечето хора са наясно, че получават ли често мускулни схващания, то може би имат дефицит на магнезий. Разбира се, това е само един от симптомите, но е много разпознаваем. Включването на магнезий като хранителна добавка е силно препоръчително при такива крампи, тъй като релаксира мускулите и подобрява тяхната функция.

Голямо е значението на магнезия за сърдечното здраве. Тъй като сърцето е мускул, минералът го предпазва от крампи и така подпомага дейността му. Приемът на Myprotein Magnesium Citrate повишава енергията при спортуване, ежедневен физически труд и стрес. Възстановяване на енергийните нива подобрява работоспособността и дава сили за всички ежедневни предизвикателства. Магнезият участва в изграждането на костите и зъбите. Задължителен компонент за възстановяване на костната плътност и противодействие на остеопорозата и други подобни заболявания. Всяка доза от Myprotein Magnesium Citrate съдържа оптималната дневна доза от 400 мг магнезиев цитрат.

Защо да изберем Magnesium Citrate (магнезий на прах)?

 • Подкрепя здравето на сърцето;
 • Регулира мускулната функция;
 • Спира схващанията на мускулите;
 • Повишава енергията;
 • Намалява умората;
 • Релаксира нервната система;
 • Укрепва костите и зъбите;
 • Бързоусвоима формула;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Myprotein Magnesium Citrate защитава сърцето.Какво представлява Myprotein Magnesium Citrate?

Myprotein Magnesium Citrate е хранителна добавка, съдържаща магнезий на прах. Суплементът осигурява нужните количества от минерала, който има огромно значение за здравето. Съдържа магнезиев цитрат, който представлява високопотентна форма на минерала. Прахообразната консистенция осигурява бързо разтваряне, усвояване и действие. Още в първите дни след началото на употребата на магнезий може да забележите резултати – повишена е енергията, мускулните крампи се разреждат и отминават по-бързо, а с времето и напълно спират.

Противно на схващанията, че магнезий се пие само, когато има мускулни крампи, минералът има редица функции в тялото. Магнезият е задължителен за доброто сърдечно здраве. Заедно с калция, той подкрепя нормалното състояние на сърдечния мускул. Предпазва от крампи и има потенциал да регулира високото кръвно налягане. Участва в метаболизма на калций като подобрява неговото абсорбиране в костите. Така се укрепва структурата им и се намалява риска от възникване на остеопороза, фрактури и трудно зарастване на травми. Подобрява дейността на нервната система. Напрегнато ежедневие, задачите в работата, семейни проблеми и какво ли още не, претоварват нервната система, изчерпват силите и затрудняват пълноценната почивка. Това води до раздразнителност, проблеми със съня, намалена работоспособност и понижени резултати в залата.
Магнезият е силно препоръчителен за хората, които спортуват или ежедневната им работа е свързана с физически труд. Минералът участва в синтеза на аденозин трифосфат. Бързото възстановяване на енергията, силата и издръжливостта е от ключово значение за добрите спортни резултати и самочувствието.

За кого е подходящ Magnesium Citrate (магнезиев цитрат)?

Magnesium Citrate е подходящ избор за спортуващи хора, при хронична умора, прекалена раздразнителност, крампи в мускулите. Формулата съдържа високопотентна форма на магнезия, като осигурява бързо разтваряне и активиране на свойствата.

Употреба и дозировка на Myprotein Magnesium Citrate:

Една доза (2.5 г =1 мерителна лъжица) се добавя към чаша вода, плодов сок или напитка по избор. Приема се веднъж дневно.

Хранителна стойност за 1 доза (2.5 г)

Състав Стойност за 1 доза %ПДД
Магнезий 400 мг 107%*

* Дневните дози са базирани на диета с 2000 калории. 

** Няма установена дневна доза.

Внимание: продуктът е произведен в съоръжение, в което се обработват мляко, соя, яйа, глутен и техните производни.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки