Menu
Your Cart

Natrol Cinnamon-Chromium-Biotin

Natrol Cinnamon-Chromium-Biotin
Natrol Cinnamon-Chromium-Biotin
Natrol Cinnamon-Chromium-Biotin
Natrol Cinnamon-Chromium-Biotin
Natrol Cinnamon-Chromium-Biotin
 • Наличност: Да
 • Модел: Natrol Cinnamon-Chromium-Biotin
Видян от: 3425
28.99 лв.
Без данък: 28.99 лв.

Възможни варианти

Диабет тип II е много сериозна болест. На болния му се налага през цялото време да се придържа към определени правила, да приема лекарства и да провежда диети. Като всичко това трябва да се прави през целия живот, който му остава.

Полезните свойства на канелата при захарен диабет се изразяват в съдържанието и на канелен алдехид и цинамалдехиди, различни дъбилни и етерични вещества. Продуктът на Natrol – Cinnamon-Chromium-Biotin е и отлично противопростудно и противовъзпалително средство, подпомага подобряване работата на стомашно-чревния тракт, понижава налягането и като цяло повишава жизнения тонус. Едно от най-важните свойства на тази хранителна добавка е че намалява концентрацията на захарта в кръвта.

Защо да изберем Natrol Cinnamon-Chromium-Biotin?

 • Natrol Cinnamon-Chromium-Biotin помага срещу диабет и висок холестеролаСнижава кръвната захар
 • Поддържа работата на инсулина
 • Увеличава толерантността към инсулина
 • Срещу затлъстяване, висок холестерол, атеросклероза
 • Подпомага метаболитните процеси в тялото
 • Намалява нуждата от инсулин
 • По 2 дози от по 1 таблетка дневно
 • Пречиства съдовете
 • При диабетни състояния
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Cinnamon-Chromium-Biotin от Natrol?

Cinnamon-Chromium-Biotin на топ цена съдържа канела, която намалява захартаCinnamon-Chromium-Biotin е хранителна добавка на марката Natrol, която съдържа мощна тройна формула от канела, биотин и хромен пиколинат за поддържане обмяната на захар, мазнини и белтъци, а също и за поддържане нормалните нива на кръвната захар. Екстрактът от канела също така оказва и защитно антиоксидантно действие. Добавката е със 100% вегетариански състав.

Няма как диабетът да се излекува само с този продукт, но като хранителна добавка към режима на живот на диабетиците – диета, физически натоварвания и лекарствени препарати, Канела-Хром-Биотин подхожда идеално. Ползата от приема и се проявява бързо и резултатите са:

 • Ускоряване на метаболизма
 • Значително понижаване нивата на глюкозата в кръвта
 • Понижаване съдържанието на холестерола
 • Увеличаване чувствителността на тъканите към инсулина
 • Разширяване на кръвоносните съдове

Natrol Cinnamon-Chromium-Biotin съдържа хром, който увеличава активността на инсулина и намалява стресаХромът, който присъства в състава на хранителната добавка е жизнено важен елемент, който в организма на човека активизира ензими, участващи в въглехидратния метаболизъм, в синтеза на мастните киселини, холестерола и белтъчините. Хромът регулира кръвната захар, повишава инсулиновата активност и предпазва от възникването на диабет и атеросклероза. Влияе и върху процесите на кръвотворението и разграждането на излишните мазнини. Подпомага резорбацията на холестеролните плаки, понижаване концентрацията на холестерола по аортните стени и предпазва белтъците на миокарда от разрушение. По-високите хромови нива помагат да се преодолее стреса.

Най-важната биологична роля на този микроелемент от състава на Cinnamon-Chromium-Biotin на компанията Natrol е регулирането на обмена на въглехидратите и нивата на глюкоза в плазмата на кръвта. Той нормализира проницаемостта на клетките за глюкозата, процесите на използването и от клетките и депонирането и, като по този начин функционира заедно с инсулина. Увеличава чувствителността на клетъчните рецептори на тъканите към инсулина, облекчава взаимодействието и намалява потребността на организма за този хормон. Затова е и толкова нужен на болните от диабетна болест, най-вече 2 тип, тъй като нивата му в кръвта при тези болни са понижени. Още повече, че големият дефицит на хром може да бъде причина за диабетоподобно състояние.

Недостигът на хром в тялото, освен завишаване съдържанието на глюкозата, води и до повишаване концентрацията на триглицеридите и холестерола в състава на кръвта, а това – до атеросклероза.

Natrol Канела-Хром-Биотин влияе върху обмена на липидите, като предизвиква разграждането на мастните отлагания в тялото, което води до нормализиране масата на тялото и възпрепятства затлъстяването. Влиянието на хрома върху метаболизма на липидите регулира функциите на инсулина. Поради тази причина, хромът има голямо значение за профилактиката на захарния диабет, затлъстяването и сърдечно-съдовите заболявания. Той повишава и мускулния тонус, работоспособността и физическата сила. Помага на любителите на тежката атлетика и бодибилдинга да трупат мускули и подобрява силовата им издръжливост.

Cinnamon-Chromium-Biotin от Natrol понижава мазнините и подобрява външния видНе случайно в състава на Cinnamon-Chromium-Biotin е включен биотин. Това е така, защото от всички витамини, той е най-полезният при диабет. Той си взаимодейства с инсулина, контролира съдържанието на захарта, подпомага структурно косата, дермата и ноктите, а освен всичко останало, участва в синтеза на глюкокиназата, която отговаря за обменните процеси, свързани с глюкозата. Глюкозиназата се изработва в черния дроб – там, където се съхранява биотина. Това е особено важно за диабетиците, при които съдържанието и е понижено.

Благодарение на добавката Канела-Хром-Биотин на Natrol се подобрява обмяната на глюкозата при болните от коварния диабет. Немалка роля играе биотинът в синтезирането на гликогени, които се натрупват в черния дроб и мускулите, а също и в усвояването на запасите им и в процесите на глюконеогенезата, в чийто процес 16 от 22 аминокиселини се преобразуват в глюкоза. Този процес е от особено значение за поддържане доброто ниво на кръвна захар. Също така, биотин подпомага и обмена на белтъците, разлагането на мастните киселини и горенето на мазнини.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Cinnamon-Chromium-BiotinКанела-Хром-Биотин на марката Natrol.

За кого е най-подходящ Cinnamon-Chromium-Biotin (Канела-Хром-Биотин) от Natrol?

Употребата на Cinnamon-Chromium-Biotin се препоръчва за хора, страдащи от повишена захар в кръвната плазма, за тези, с диагноза диабет и за хора, с висока концентрацията на холестерол.

Употреба и дозировка на Natrol Cinnamon-Chromium-Biotin:

Приемайте по 1 таблетка 2 пъти на ден с прием на храна.

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД
Биотин1500 мкг500%
Хром100 мкг83%
Екстракт от канела500 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, двуосновен калциев фосфат, малтодекстрин, метилцелулоза, целулозна смола, силициев диоксид, стеаринова киселина, магнезиев стеарат, глицерин, натурална глазура за храни.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки