Menu
Your Cart

Глюкозамин, Хондроитин и МСМ 120 Таблетки

Глюкозамин, Хондроитин и МСМ 120 Таблетки
Глюкозамин, Хондроитин и МСМ 120 Таблетки
New
Глюкозамин, Хондроитин и МСМ 120 Таблетки
Глюкозамин, Хондроитин и МСМ 120 Таблетки
Глюкозамин, Хондроитин и МСМ 120 Таблетки
 • Наличност: Да
 • Модел: Glucosamine Chondroitine Plus MSM Advanced 120 Tablets
Видян от: 207
52.00 лв.
Без данък: 52.00 лв.

Глюкозамин, Хондроитин и МСМ 120 таблетки | 21st Century

 • Предпазва лигавицата на стомаха и заздравява ставите и хрущялите
 • Има болкоуспокояващ ефект и противовъзпалително действие
 • Хранителна добавка Глюкозамин, Хондроитин и МСМ таблетки от 21st Century на супер цена

За Глюкозамин, Хондроитин и МСМ:

Хранителната добавка на 21st Century Глюкозамин, Хондроитин, МСМ е едно страхотно съчетание на трите най-ефективни и полезни съставки, подобряващи състоянието на ставите и хрущялите. Тази формула е разработена с помощта на органична сяра.
Глюкозамин (Glucosamine) представлява аминомонозахарид, намиращ се в организма, който помага за изграждането на ставите и хрущялите. При наличието на глюкозамин в организма се изграждат по-бързо ставите, хрущялите и съединителните тъкани. С възрастта обаче производството на Глюкозамин намалява и често се стига до износване на ставните връзки - състояние, което е съпроводено с много неприятни болки по време на натоварване. 
Главна съставка на хрущялите е Хондроитин (Chondroitin). Той подпомага безпроблемното придвижване на молекулите през хрущяла и за задържането на вода и хранителни вещества.
MСM (метилсулфонилметан) се открива в тъканите на всички живи организми. Храните, негодни за консумация не съдържат MSM. Тази съставка има еднакво действие като Глюкозамина и Хондроитина - да набавя суров материал за ставите и хрущялите. Метилсулфонилметан има болкоуспокояващо и противовъзпалително действие.

Действие на Глюкозамин, Хондроитин и МСМ:

 • Глюкозаминът възпрепятства загубата на покривната тъкан на ставния хрущял и елемента, който ги изгражда. 
 • Хондроитинът - другата важна съставка на съединителната тъкан предотвратява навлизането на вода и на различни хранителни вещества в ставите, които са възпалени. Това подобрява кръвоснабдяването на съединителната тъкан и е важно, защото самата тя няма добро кръвоснабдяване.
 • Хондроитинът  е добре концентриран в пикочния мехур и в кръвоносните съдове, възпрепятства  излизането на кръвта извън кръвоносните съдове и на урината извън пикочния мехур. 
 • Глюкозаминът и ходроитинът подсилват големите концентрации на колаген и протеогликани и успокояват  разлагащите се ензими. 
 • Този нов продукт Глюкозамин, Хондроитин и МСМ на изгодна цена се бори с възпалението и ускорява процеса на излекуване.
 • Осигурява сяра за укрепване на съединителната тъкан и има болкоуспокояващо действие. 
 • Всеки един от трите елемента сам по себе си действа изключително ефикасно, но в комбинация и в правилната  дозировка има още по-ефективно действие.

Внимание!

Странични ефекти от МСМ могат да бъдат стомашен дискомфорт, главоболие и диария. Глюкозамин сулфатът се извлича от миди и ако имате алергия към тях е възможно да се предизвика алергична реакция и към глюкозамина. Проучване сочи, че глюкозамин сулфатът взаимства често с препарата за разреждане на кръвта варфарин. Едновременната употреба на варфарин и глюкозамин може да доведе до повишен риск от кървене. При някои хора страничните ефекти от глюкозамина, хондроитина и МСМ се дължат на помощните вещества, които са използвани при тяхното производството. Затова винаги трябва да се прочита внимателно съдържанието на продукта. Етикетът съдържа подобробно описание, от какво са получени активните съставки. Това е изключително полезна информация за хора, които имат прояви на алергия.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки