Menu
Your Cart

Natrol Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine

Natrol Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine
Natrol Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine
Natrol Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine
Natrol Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine
Natrol Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine
Natrol Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine
Natrol Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine
 • Наличност: Да
 • Модел: Natrol Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine
Видян от: 2112
46.49 лв.
Без данък: 46.49 лв.

Възможни варианти

Natrol Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine е хранителна добавка за здрави стави. Формулата  насочена към възстановяването и поддържането на здравето на съединителната тъкан. Включените в нея съставки са доказани в практиката като изключително ефективни в борбата с различни форми на възпаление, след травми и при измененията, свързани с напредването на възрастта. Повечето хора са свикнали да изпитват известен дискомфорт в ежедневието, дали коляно ще прискърца, дали рамото ще заболи или пък кръста ще се схване. Често тези състояния преминават бързо и без някаква специална намеса, но понякога може да се задълбочат и да причинят сериозно понижаване на качеството на живот. А, когато става дума за активно спортуващи хора, всяка болка при движение е пречка за спортните им занимания.
Ако и вие обичате да тренирате, имате любим спорт, който практикувате често, искате да изглеждате атлетични и да бъдете здрави, но без да рискувате здравето на ставите, включването на хранителна добавка за стави е точното решение. Natrol Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine е комбинация от най-ефективните, разпространени и изследвани съставки – хиалуронова киселина, метилсулфонилметан и глюкозамин. Всяка от тях носи полза за здравето, а в комбинация разгръщат истинския си потенциал.

Natrol Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine укрепва ставите и съединителната тъкан.Хиалуронова киселина – тази субстанция е изключително ценена в козметичната индустрия, тъй като има способността да уплътнява кожата и да подобрява нейния вид. Освен за подмладяване на визията, хиалуроновата киселина може значително да укрепи съединителната тъкан и да възвърне здравето на ставите. Всъщност хиалуроновата киселина се съдържа във всяка клетка от организма. Стимулира образуването на синовиална течност, която служи за смазване на ставите и предпазва от износване и дискомфорт. Всяка доза от Натрол Хиалуронова киселина, МСМ и Глюкозамин съдържа 6.75 мг хиалуронова киселина на капсули.

Метилсулфонилметан е всъщност органична сяра, като играе важна роля в структурата на колагена и кератина. Включването на МСМ в ежедневната суплеменция осигурява стабилна антиоксидантна защита, тъй като влияе върху синтеза на глутатион. Особен интерес представляват антиоксидантните способности на МСМ, като това го превръща в основна съставка на редица добавки за здрави стави. Всяка доза от Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine съдържа 333 мг метилсулфонилметан на капсули.

Глюкозаминът е естествено за организма вещество, съдържайки се основно в хрущялите и ставите. Затова не е изненадващо значението на субстанцията за тяхното здраве. По естествен начин може да се набави чрез различни хранителни източници, намиращи се основно в групата на морските дарове, животински кокали и някои гъби. Основното приложение на глюкозамина е в добавки за заздравяване на ставите и подобряване на мобилността. Глюкозаминът подобрява състоянието на кожата, стимулира заздравяването на рани и възстановява еластичността на съединителната тъкан. Всяка капсула от продукта съдържа 500 мг глюкозамин хидрохлорид.

Комплексната формула на Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine от Натрол съдържа най-популярните и ефективни съставки за укрепване на ставите, намаляване на болката и схващането при движение. Особена полза носи на активните и спортуващи хора, като може да се прилага с превантивна цел и като средство за ускоряване на оздравителния процес при травма и дискомфорт.  

Защо да изберем Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine?

 • Заздравява ставите;Natrol Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine подобрява състоянието на кожата.
 • Укрепва съединителната тъкан;
 • Подобрява състоянието на кожата;
 • Облекчава болката при движение;
 • Подобрява мобилността;
 • Стимулира образуването на синовиална течност;
 • Ускорява оздравителни процес при травма;
 • Лесно дозиране;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine от Natrol?

Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine от Natrol е комплексна хранителна добавка за здрави стави. Формулата е насочена изключително към подобряване състоянието на съединителната тъкан – стави, хрущяли, сухожилия, а също и оказва влияние върху състоянието на кожата. Включените хиалуронова киселина, МСМ и глюкозамин на капсули осигуряват мощна подкрепа при активно спортуване, при травми, напредване на възрастта и други състояния, които изискват противовъзпалително действие и регенериране на съединителната тъкан. Продуктът влияе върху плътността на кожата, стимулира възстановяването при рани и може да намали видимостта на бръчките. Отделно от чисто козметичните подобрения, формулата на добавката се грижи за здравето на ставите. Болката и дискомфортът при движение може значително да понижи качеството на живот, да ограничи социалния живот и дори да провали усилията в залата. Включването на добавка с глюкозамин на капсули може да окаже превантивна подкрепа и да намали риска от травма, а при вече появил се възпалителен процес – да ускори оздравяването.

За кого е подходящ Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine?

Натрол Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine е изключително подходящ продукт като част от ежедневната суплеменция на спортуващи и активни хора, при травми на ставите, за превенция и всички случаи, в които е възможна поява на дискомфорт при движение.

Употреба и дозировка на Natrol Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine:

Една доза (1 капсула) се приема 3 пъти дневно, с храна.

Състав Стойност за 1 капсула 
Глюкозамин хидрохлорид 500 мг**
Метилсулфонилметан333 мг**
Хиалуронова киселина6.75**

** Няма установена дневна доза.

Други съставки: хипромелоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки