Menu
Your Cart

Natrol Glucosamine 1500mg Chondroitin 1200mg

Natrol Glucosamine 1500mg Chondroitin 1200mg
Natrol Glucosamine 1500mg Chondroitin 1200mg
Natrol Glucosamine 1500mg Chondroitin 1200mg
Natrol Glucosamine 1500mg Chondroitin 1200mg
Natrol Glucosamine 1500mg Chondroitin 1200mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Natrol Glucosamine 1500mg Chondroitin 1200mg
Видян от: 1424
41.49 лв.
Без данък: 41.49 лв.

Възможни варианти

Natrol Glucosamine 1500mg Chondroitin 1200mg е хранителна добавка за стави. Формулата съдържа две от доказано ефективните съставки – глюкозамин и хондроитин. Продуктът е насочен към профилактика и за подобряване на състоянието при болки в ставите, дискомфорт при движение, ограничена мобилност, възпаления и други проблеми, които могат значително да понижат качеството на живот.

Natrol Glucosamine 1500mg Chondroitin 1200mg подобрява мобилността на ставите.Глюкозаминът е естествена субстанция за организма, като най-високи концентрации се откриват в съединителната тъкан – стави и хрущяли. Тялото може да синтезира самостоятелно глюкозамин, но неговите количества невинаги са достатъчни. Набавянето чрез хранителни източници става с консумирането на морски дарове, костни бульони и някои гъби. В Natrol Glucosamine 1500mg Chondroitin глюкозаминът е извлечен от скариди и морски раци. Основната роля на глюкозамина, както и причината да бъде включван в редица добавки за стави, е способността му да възстановява хрущялите, ставната повърхност и по този начин да облекчава възпаленията, болките и намалената подвижност. За средно активните хора, дискомфортът в ставите може да бъде неприятна част от ежедневието, с която да се справят или да търпят, но за спортуващите и активни хора, болката при движение може да влоши значително качеството на живот. Отлагане на тренировки, нужда от обездвижване, затруднения при изпълнение на елементарните ежедневни задачи е лоша прогноза за един спортист. Това е и причината много от тях да приемат превантивно добавки за здрави стави като Натрол Глюкозамин и Хондроитин. Всяка доза от него съдържа 1500 мг глюкозамин от скариди и морски раци.

Другият компонент в Natrol Glucosamine 1500mg Chondroitin е хондроитинът. Той е много популярна съставка в продуктите за здрави стави, тъй като ускорява процеса на оздравяване при травми и облекчава съпътстващите ги възпаления, отоци, болка и намалена подвижност. Субстанцията най-често се извлича от говежди сухожилия и хрущял на акула. Освен за по-лесно движение и комфорт, хондроитинът укрепва стените на различни органи, както и на кръвоносните съдове. Всяка доза от 3 таблетки съдържа 1200 мг хондроитин сулфат. Включването на добавка за стави в ежедневната суплеменция е от основно значение за всеки спортуващ човек. Набавянето на нужните вещества за поддържане на оптимално здраве на съединителната тъкан подобрява самочувствието, настроението и носи удоволствие от движението. Продуктът е лесен за дозиране и прием с по-малкия размер на таблетките.

Защо да изберем Glucosamine 1500mg Chondroitin 1200mg?

 • Заздравява ставите;Natrol Glucosamine 1500mg Chondroitin 1200mg облекчава болката в ставите.
 • 1500 мг глюкозамин от морски дарове;
 • 1200 мг хондроитин сулфат;
 • Укрепва съединителната тъкан;
 • Намалява болката и възпалението;
 • Насърчава отделянето на синовиална течност;
 • Подобрява мобилността;
 • Заздравява кръвоносните съдове;
 • По-малки таблетки за лесен прием;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Natrol Glucosamine 1500mg Chondroitin 1200mg?

Натрол Глюкозамин 1500 мг Хондроитин 1200 мг насърчава образуването на смазка (синовиална течност), стимулира възстановяването на ставната повърхност, забавя износването на ставите, укрепва съединителната тъкан и ускорява оздравителния процес при травми и болки в ставите. Продуктът е предназначен за профилактика и за подобряване на комфорта при дискомфорт в ставите и намалена подвижност. Съдържа доказани компоненти – глюкозамин и хондроитин, които се славят със своята ефективност в областта. Комбинирането им предлага оптимални резултати и поддържане на здравето на ставите и съединителната тъкан. Добавката осигурява лесни за дозиране и прием по-малки капсули със същата висока концентрация на активните съставки.

За кого е подходящ Glucosamine 1500mg Chondroitin 1200mg?

Glucosamine 1500mg Chondroitin 1200mg от Natrol е отличен избор за спортуващи хора, атлети, при тежък физически труд, болки в ставите, хронични проблеми, напредване на възрастта и още много други. Съдържа изцяло натурални съставки с доказан ефект при болки в ставите, травми и възпаления.

Употреба и дозировка на Natrol Glucosamine 1500mg Chondroitin 1200mg:

Една доза (1 таблетка) 3 пъти на ден, с храна.

Състав  Стойност за 1 таблетка  
Глюкозамин хидрохлорид (от раци и скариди)  500 мг**
Хондроитин сулфат 400 мг**

** Няма установена дневна доза.

Други съставки: стеаринова киселина, силиций, целулозна гума, целулоза, магнезиев стеарат, метилцелулоза, глицерин.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки