Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

Doctor's Best Celadrin 500 mg

Прегледан: 1051
Doctor's Best Celadrin 500 mg Наличен

59.90 лв.
* Брой Капсули:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

Doctor's Best Celadrin 500 mg

Когато човек е млад изобщо не мисли за здравето на своите стави, вярвайки, че ако му се наложи да страда заради тях, това ще е на преклонна възраст, а до тогава има доста време. Неприятните последици обаче могат да се проявят много по-рано.

При редовни и многократно повтарящи се движения ставите все по-трудно устояват на натоварването и понякога изпращат сигнали за помощ под формата на болка и възпаление. Отначало можете и да не обърнете внимание на това - ще ви поболи и ще спре. Но именно такива симптоми могат да се превърнат в механизъм за задействане развитието на артрит, остеоартроза и остеохондроза.  

За да се предпазите от подобни проблеми ви предлагаме Celadrin 500 mg от Doctor's Best, чийто състав има редица полезни свойства за здравето на вашите стави, а ние ви даваме най-добрата цена за продукта.

Защо да изберем Doctor's Best Celadrin 500 mg?

 • Хранителната добавка Celadrin 500 mg на Doctor's Best влияе положително върху състоянието на ставите и тяхното функциониране, смекчава възпаленията и намалява симптомите на болка.Естествена смес от мастни киселини
 • Лесно усвоима и стабилна формула
 • Подобрява комуникацията между клетките
 • Лесно прониква в клетъчните мембрани
 • Демонстрира висока противовъзпалителна активност
 • Поддържа издръжливостта и еластичността на ставите
 • Намалява възпаленията и симптомите на болката
 • Подобрява способностите за движение на ставите
 • Protein.bg ви дава страхотно добра цена и бърза доставка

Какво представляват капсулите Celadrin 500 mg на Doctor's Best?

Celadrin (Целадрин) е натурална хранителна добавка на марката Doctor's Best, съдържаща патентована смес от естерифицирани осем мастни киселини - Celadrin®, получени от говежда лой. В състава на сместа има: миристолеат, миристат, палмитолеат, лаурат, палмитат и леат, които са получени в резултат от свързване на естествен алкохол с мастни киселини.

Съставките, които се съдържат в Celadrin на капсули, се характеризират с висока стабилност и усвояемост. Често причина за възпаление на ставите е увреждането на клетъчните мембрани, в резултат на което клетките стават по-податливи на опасности. Съставките на продукта имат способността да проникват в клетъчните мембрани, благодарение на което допринасят за подобряване състоянието и целостта на мембраните и улесняват предаването на сигнали между клетките, а в резултат на това ставния хрущял намалява своята склонност към деструктивни процеси.

Celadrin - Целадрин на капсули за по-голяма мобилност на ставитеХранителната добавка Celadrin 500 mg на Doctor's Best влияе положително върху състоянието на ставите и тяхното функциониране, смекчава възпаленията и намалява симптомите на болка.

 • Подобрява целостта на клетъчните мембрани.

Клетъчните мембрани играят защитна функция срещу факторите, които могат да нарушат активността на клетката. Многобройния стрес, както вътрешен, така и външен, атакува и отслабва елементите, изграждащи клетъчните мембрани, което води до увреждане и загуба на целостта им. Повредените клетъчни мембрани може да допринесат за ускорения процес на стареене и развитие на възпаление.

Celadrin - Целадрин допринасяйки за укрепването на клетъчната мембрана и подобряването на нейната цялост, подпомага обновяването на клетките и намалява риска от нарушения в тяхното функциониране.

 • Противовъзпалителен ефект.

Celadrin демонстрира дейност, подобна на омега-3 мастни киселини. Той влияе върху работата на имунната система и намалява активността на цитокините, отговорни за развитието на възпаление и съпътстващите болезнени симптоми. Точният механизъм на действие на Celadrin не е ясен, но се наблюдава, че по подобен начин на ЕРА и DHA мастни киселини, инхибира активността на медиатора на алергични и възпалителни реакции - ензима 5-липоксигеназа. Организмът на съвременния човек, страда от бедното на полезни вещества хранене, както и от претоварване с арахидонова киселина. За да неутрализира тази киселина тялото увеличава производството на 5-липоксигеназа. Високото ниво на този ензим и крайните продукти от разграждането на арахидоновата киселина водят до множество  болести свързани с остаряването.

Интересното е, че Celadrin противно на често използваните нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС), които само маскират дискомфорта, работи на нивото на клетъчните мембрани, подобрява структурната ефективност на костите и ставите и спомага за елиминирането на причината за заболяването.

 • По-голяма мобилност на ставите.

Резултатите от проучванията доказват, че използването на Celadrin допринася за намаляване на проблемите, свързани с подвижността на ставите. Тези ползи са наблюдавани особено при пациенти с възпаление на коляното. В сравнение с контролната група, при експерименталната група се забелязва по-голяма еластичност и мобилност на ставите, както и намаляване симптомите на болка, усещането за скованост в ставите и подобряване на здравината им и равновесието.

В заключение можем да кажем, че Celadrin е изключителна добавка, която по естествен и безопасен начин намалява възпалението и влияе положително върху еластичността и функционирането на ставите.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава изгодна цена за Celadrin 500 mg, продукт на марката Doctor's Best.

За кого е най-подходящ Celadrin (Целадрин) капсули от Doctor's Best? 

Celadrin (Целадрин) капсули ще действа особено добре, в случай на възпалителни и хронични заболявания като ревматоиден артрит и ще бъде полезен също за физически активни хора, чийто двигателен апарат често е прекомерно натоварен, както и в ситуация на наранявания и натъртвания след тренировка.

За хора, които никога не са имали проблеми със ставите, има добра новина - добавяйки Celadrin 500 mg към дневния си режим, определено ще им помогне да поддържат ставите си в такова състояние за по-дълго време.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Celadrin 500 mg:

Възрастни: Приемайте по една (1) капсула три (3) пъти дневно, с или без храна.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

Състав:Стойност за 1 доза:%ПДД
Celadrin
[a proprietary blend of esterified fatty acid carbons (EFAC) of myristate,
myristoleate, laurate, oleate, palmitate, and palmitoleate with tapioca]
500 mg

*Дневните дози са базирани на 2000 калории.

†Daily Value не е установено.

Други съставки: Желатин (капсула), целулоза.
Не съдържа нищо друго, освен изброените съставки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Celadrin е изключителна добавка, която по естествен и безопасен начин намалява възпалението и влияе положително върху еластичността и функционирането на ставите.

 

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: