Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Имунна система > Витамин Д3 2000 IU 250 Дражета

Имунна система > Витамин Д3 2000 IU 250 Дражета
Имунна система > Витамин Д3 2000 IU 250 Дражета
Видян от: 650
36.00 лв.
Без данък: 36.00 лв.

Имунна система > Витамин Д3 2000 IU 250 Дражета

Витамин Д3 2000 IU 250 дражета | 21st Century

  • Дава енергия
  • Укрепва имунната система и има противовъзпалително действие
  • Помага при лечение на артрит и остеопороза, косопад, язви и екземи
  • Намалява кръвното налягане
  • Действа благоприятно при грип и настинки
  • Не съдържа Глутен
  • Витамин Д3 2000 IU 250 дражета | 21st Century при нас е на много изгодна цена

За Витамин D:

Vitamin D3 е от групата на мастноразтворимите витамини. Може да се образува в кожата чрез слънчевите лъчи, но тези, които не се излагат често на слънце е добре да се приема допълнително. Този витамин помага на организма да усвои по-лесно фосфора и калция. Има важна роля за изграждането и заздравяването на костите и зъбите. С напредването на възрастта Витамин Д успява да запази енергията. Витамин Д има различни разновидности, като например Д1, Д2, Д3, Д4 и Д5, но с полезни и лечебни ефекти са само витамин Д3 (холекалциферол) и Д2. Често се срещат в различни продукти от животински произход, като краве масло, яйчен жълтък, черен дроб, както и рибено чернодробно масло. Витамин Д3 2000 IU 250 дражета на изгодна цена се разпространява в кръвта и се отлага в черния дроб и бъбреците. При недостиг на vitamin D паратиреоидният хормон не функцияонира правилно.

Действие на Витамин Д3 върху организма:

Витамин Д3 от 21st Century има благоприятно действие върху организма, защото укрепва и подържа имунната система, и намалява появата на възпалителните процеси в тялото. Vitamin D3 на дражета може да участва в лечението на различни заболявания като остеопороза, рахит, косопад, язви, екземи, освен това спомага за по-лесното заздравяване на рани. Витамин Д може да помогне и за профилактично лечение на някои онкологични болести, като рак на правото и дебелото черво. Ако си набавяте Витамин Д3 допълнително, това може да намали действието на артрита, лупус, диабет и множествената склероза.
Хранителната добавка на 21st Century Витамин Д3 2000IU дражета на добра цена има противовъзпалително действие и успява да поддържа нормалните нива на кръвната захар. Освен това Витамин Д може да предотврати появата на диабет тип 1 и 2 и да намали кръвното налягане. Редовният прием на vitamin d също така предотвратява развитието на хипертония. Витамин Д3 помага при грип и настинки, най-вече през зимния период. Дефицитът на Витамин Д в организма води до появата на различни заболявания като астма, акне, деменция, депресия, алергични реакции, аутизъм, паркинсон, артрит, бъбречна недостатъчност, умора, псориазис, затлъстяване, слабост в мускулите и още много редица други.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър