Menu
Your Cart

Myprotein L-Lysine

Myprotein L-Lysine
Myprotein L-Lysine
Myprotein L-Lysine
Myprotein L-Lysine
Myprotein L-Lysine
39.49 лв.
Без данък: 39.49 лв.

Възможни варианти

Myprotein L-Lysine помага за изграждането на мускулатурата и за усвояването на калцияТялото на човека е своеобразна лаборатория, в която постоянно протичат химични процеси. Неговото здраве зависи от редица фактори: хранителния режим, работата, емоциите. Нашите мускули са също продукт на биохимични реакции, в които главни участници са аминокиселините. За построяването на мускулната тъкан е важно да постъпват левцин, изолевцин, глутамин, валин, аргинин. Освен това трябва да се обърне внимание на още една аминокиселина – лизин. Тя е необходима за създаването на здрави и силни мускули, и точно за това я използват спортистите. Лизин е аминокиселина, която участва в растежа и развиването на организма. В човешкия организъм тя се използва за усвояването на калций, което помага за растежа на костите и мускулите, а още и за мобилизирането на мазнините, които се използват за получаването на енергия. Освен това, тази аминокиселина поддържа баланса на азот и помага мускулната маса на тялото по време на стрес и умора да бъде в норма. Също така, трябва да се отбележи, че лизин е необходим за произвеждането на антитела, хормони, колаген и ензими. той помага за възстановяването на увредените тъкани, поддържа мускулната маса и помага за развиването на нови белтъци в мускулите. на сърдечно-съдовата система осигурява здраве на съдовете. Аминокиселината се съдържа най-много в месото и млечните продукти като киселото мляко и изварата. Но в някои зърнени продукти, като пшеница и царевица, съдържанието и е много малко. Смилането на зърната разрушава съдържащия се в тях лизин, за това бялото брашно и другите рафинирани продукти са с ниско съдържание на лизин. Веществото се разрушава и при приготвяне на белтъчни продукти със захар.

Ако Ви е нужно да осигурите на организма си с достатъчно количество лизин, ако страдате от херпес, ако се изморявате бързо, ако не можете да се концентрирате, хранителната добавка L-Lysine на Myprotein ще Ви помогне. Възможно е да страдате от дефицит на лизин ако Ви кръвясват очите или често страдате от гадене, световъртеж, косопад или анемия. При недостиг на лизин се нарушава целият белтъчинен обмен. От лизина се построяват белтъците на мускулите и колагена – компонент от съединителната тъкан. от него зависи здравината и еластичността на връзките и сухожилията, а също и на костите, тъй като той подпомага абсорбирането на калция и вграждането му в костната тъкан. Той ускорява възстановяването на костните тъкани след травми и операции, предотвратява остеопороза, нарушенията в мастния обмен и развитието на атеросклероза, предпазва от инфаркт и инсулти. Когато лизинът не е достатъчно в тялото на мъжете, това може да доведе до импотентност. При спортистите, особено при бегачите на дълги разстояния, дефицитът на този елемент може да провокира хронично възпаление на сухожилията и изтощение на мускулите, а също и до нарушения в кръвообразуването и намаляване количеството хемоглобин.

Защо да изберем Myprotein L-Lysine?

L-Lysine Myprotein подобрява обмяната на азот в тялото

 • Помага калцият да бъде усвоен от тялото
 • Стимулира синтезирането на колаген за строежа на костите, хрущялите и съединителната тъкан
 • Помага за „изработването” на антитела от организма
 • Стимулира отделянето на хормони от ендокринната система
 • Подпомага производството на храносмилателни ензими
 • Съдейства за транспортирането на кислород и питателни вещества
 • 1 доза от 1 гр дневно
 • Провокира по-добрата обмяна на азот
 • Подобрява работата на сърдечния мускул
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка
 • Подпомага функционирането на жлъчния мехур
 • Активира дейността на епифизата и млечните жлези
 • Подобрява усвояването на аминокиселините

Какво представлява L-Lysine от Myprotein?

L-Lysine от Myprotein на супер цена намалява умората и заздравява връзките и мускулитеL-Lysine е спортна хранителна добавка на марката Myprotein, съставена от аминокиселината Л-лизин. Тази аминокиселина добре ускорява възстановяването на мускулатурата след приключване на силовите тренировки, а също така помага и в борбата с претренирането и умората. Благодарение на модулиращото си действие, лизин поддържа положителен азотен обмен и активното образуване на големи мускули. Адекватното осигуряване на организма на необходимите му аминокиселини е задължително условие за нормалното функциониране и на имунната система. Като особено важно е нормалното и достатъчно постъпване на лизин. Тя помага за произвеждането на нормални количества неутрофили, които влизат в стратегическата защитна система на организма срещу хепатит B и C, синдром на хроничната умора и всякакви имунодефицитни състояния. Помага на мускулите и връзките да бъдат здрави, укрепва сухожилията, костите и хрущялите, укрепва имунитета и стимулира ендокринната система. Също така повишава и мозъчната активност, стимулира сърдечната дейност и успешно се бори с нервозността и депресията. Спира развитието на склеротични плаки по съдовете и много добре подхожда срещу атеросклероза и други патологии на кръвоносната и сърдечно-съдовата системи. Лизин съвсем ефикасно се бори с херпеса и помага при дефицит на енергия. При изразителен дефицит на тази аминокиселина се наблюдава липса на енергия, активен косопад, рязка загуба на тегло, лош апетит и загуба на концентрация. L-Lysine от Myprotein е напълно безопасен продукт и не предизвиква странични ефекти в случай, че не се предозира значително.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за L-Lysine – аминокиселина на марката Myprotein.

За кого е най-подходящ L-Lysine (Л-лизин-аминокиселина) от Myprotein?

Продуктът Л-лизин на марката Myprotein е предназначен за хора, които желаят да възвърнат силите си след трениране, помага и по време на „суша”. Аминокиселината е уважавана от представителите на всички видове спорт. В тези дисциплини костите и връзките понасят голямо натоварване. Веществото помага и на лекоатлетите, тъй като ако лизинът в организма им не е достатъчно, мускулите им не могат да бъдат еластични, което води до преумора. Важно е и че тази хранителна добавка значително забързва възстановяването след травми. Атлетите знаят че фрактурите, изкълчванията и разтяганията минават много по-бързо ако приемат L-Lysine.

Употреба и дозировка на Myprotein L-Lysine:

Смесете в шейкър вода или сок по Ваш вкус колкото желаете с 1 гр от продукта, разбийте хубаво и консумирайте директно веднъж на ден на празен стомах.

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав в 1 доза (1 гр)Стойност
Л-лизин1 гр

Състав: 100% Л-лизин

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки