Menu
Your Cart

Myprotein L-Leucine

Myprotein L-Leucine
Myprotein L-Leucine
 • Наличност: Да
 • Модел: Myprotein L-Leucine
Видян от: 2833
23.99 лв.
Без данък: 23.99 лв.

Възможни варианти

КогатоL-Leucine участва в процесите на изгаряне на мазнините поставената цел е увеличаване на мускулната маса, тялото се нуждае от много енергия и хранителни вещества за да успее възможно най-бързо да натрупа необходимата мускулна маса. За това е важно в приетата храна да се съдържа високо количество протеини, от които се образуват мускулите. За да произвежда нашето тяло протеини, то се нуждае от съставните им части, а именно аминокиселини. Аминокиселините служат за изграждане на протеини, но могат да изпълняват и други функции. Една аминокиселина обаче се отличава от всички останали поради възможността да влияе пряко върху производството на протеини. Това е аминокиселината L-левцин, която е незаменима (есенциална) и е една от трите аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА). 

Тази аминокиселина се съдържа и в продукта на Myprotein - L-leucine, който е произведен под формата на прах - бърз и лесен начин за приготвяне. Левцинът се смята за най-ефективната аминокиселина що се отнася до натрупването на мускули. Това се дължи на факта, че левцинът се метаболизира директно в скелетните мускули (както и другите 2 ВСАА), вместо в черният дроб като останалите аминокиселини. Това води до по-бърз ефект и следователно до по-бързо изграждане на мускулните влакна. Левцинът проявява и най-висока активност спрямо другите аминокиселини с разклонени вериги. Това е причината и левцинът да притежава силен анаболитен ефект, като предпазва от разграждане мускулните протеини и ускорява възстановяването на мускулите след тренировка. 

L-левцинът участва в метаболизма на глюкозата, като поддържа нивата на гликоген, а освен това участва и в регулацията на азотния баланс. L-левцинът действа благоприятно на мозъка и имунната система, тъй като той и другите две ВСАА са необходими за растежа и пролиферацията на специфични бели кръвни клетки (цитотоксични Т лимфоцити). Приемът на левцин може да повлияе и мастният метаболизъм, тъй като окислението на тази аминокиселина може да доведе до повишено окисление на мастните киселини. 

L-левцинът и другите аминокиселини с разклонени вериги участват и в процесите на клетъчна сигнализация, т.е. те се използват за сигнални молекули, предаващи информация между клетките. Левцинът участва и в някои процеси, протичащи в мозъка, като производството на някои невротрансмитери и осигуряването на енергия. Освен това левцинът (и другите ВСАА) могат да повлияят умората, като се свързват специфични с рецепторите за серотонин и блокират неговото действие, предизвикващо умора.

Всички тези предимства на L-Leucine на Myprotein ще ви помогнат да подобрите значително формата си и да постигнете по-добри и бързи резултати. Левцинът на Myprotein е неовкусен продукт, подходящ за разтваряне във всяка напитка, като освен това не съдържа допълнителни вещества. L-Leucine се разтваря бързо и лесно и ви осигурява необходимото количество от тази аминокиселина.

Защо да изберем Myprotein L-Leucine?L-Leucine е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

 • Продукт с отлично качество
 • 3 грама левцин за доза
 • Спомага за натрупване на мускулна маса
 • Съкращава времето за възстановяване
 • Участва в мастния метаболизъм
 • Спомага за редуциране на умората
 • Неовкусен - подходящ за всяка течност
 • Лесен за разтваряне и прием
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява аминокиселината в свободна форма L-Leucine на Myprotein?

L-Leucine е продукт, произведен под формата на прах от американската компания Myprotein, който се разтваря бързо и лесно и осигурява 3 грама левцин за доза. Левцинът е есенциална аминокиселина, която спомага за по-бърз мускулен растеж, тъй като се метаболизира директно в скелетните мускули и така води до по-бързи резултати. L-Левцинът участва и в други процеси в тялото като намаляване на умората, разграждането на мазнините, клетъчната сигнализация и биосинтеза на някои невротрансмитери. L-Leucine съдържа 3 грама левцин във всяка доза от 3 грама

Освен всички изброени предимства, Protein.bg ви дава супер цена за L-Leucine - аминокиселина в свободна форма на марката Myprotein

За кого е най-подходящ L-Leucine (левцин) на Myprotein?

L-Leucine е подходящ за всеки, който желае да ускори натрупването на мускули и да повиши своята мускулна маса. L-Leucine не съдържа допълнителни вещества и е 100% съставен от L-левцин, което го прави идеален за прием при строг хранителен режим. L-левцинът ще ви помогне да подобрите резултатите от своите тренировки и да поддържате оптимална физическа форма.

Употреба и дозировка на Myprotein L-Leucine:

Прибавете една доза L-Leucine (3 грама) в желано от вас количество вода или друга любима напитка и разбъркайте (или използвайте шейкър). Приемайте 2 пъти дневно на празен стомах за постигането на максимален ефект.

Съдържание в една доза (3 грама)

Състав:Стойност:
L-Левцин3 гр

Състав на Myprotein L-Leucine : 100% L-левцин

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки