Menu
Your Cart

Myprotein Alpha Lipoic Acid 500 mg

Myprotein Alpha Lipoic Acid 500 mg
Myprotein Alpha Lipoic Acid 500 mg
Myprotein Alpha Lipoic Acid 500 mg
Myprotein Alpha Lipoic Acid 500 mg
Myprotein Alpha Lipoic Acid 500 mg
  • Наличност: Да
  • Модел: Myprotein Alpha Lipoic Acid
Видян от: 3431
31.99 лв.
Без данък: 31.99 лв.

Възможни варианти

AlphaAlpha Lipoic Acid - предпазва клетките от оксидативен стрес и е с топ цена в Protein.bg Lipoic Acid е продукт на компанията Myprotein и представлява 100% липоева киселина. Това е митохондриална мастна киселина, която естествено се среща навсякъде в организма и е есенциална за аеробния метаболизъм. Липоевата киселина действа като антиоксидант и е важен кофактор за много ензими, сред които е и пируват дехидрогеназният комплекс. Липоевата киселина се употребява не само като антиоксидант. Тя се използва и като суплемент, който подпомага загубата на тегло и повишава енергията.

Алфа липоевата киселина активно подпомага синтеза на енергия от глюкозата, а в ролята си на антиоксидант участва в неутрализирането на свободните кислородни радикали - продукт на окислението на различни вещества. Повечето антиоксиданти са активни например само във водна или само в мастна среда, докато липоевата киселина проявява активност и в двете - тя е водно- и мастно-разтворима, особено в присъствието на витамин С, Е и глутатион.

Има данни, че липоевата киселина допринася за намаляване на кръвната захар, както и за подобряване чувствителността към инсулин. Освен това, лесното преминаване на липоевата киселина през кръвно-мозъчната бариера може да помогне за предпазване и подобряване на функцията на мозъка и нервната тъкан. 

Защо да изберем Myprotein Alpha Lipoic Acid?Alpha Lipoic Acid е много добър антиоксидант с топ цена в Protein.bg

  • Висококачествен продукт
  • Спомага за по-добро възстановяване
  • Осигурява енергия при усвояването на глюкоза
  • Неутрализира кислородните радикали
  • Предпазва клетките и тъканите от оксидативен стрес
  • Усвоява се бързо и лесно в организма
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява липоевата киселина Alpha Lipoic Acid на Myprotein?

Alpha Lipoic Acid e липоева киселина на марката Myprotein, която ще ви помогне да си осигурите повече енергия, а също така, чрез своята уникална активност да предпазите клетките и тъканите се от оксидативния стрес, който е следствие от интензивните тренировки. Всяка доза Alpha Lipoic Acid е съставена от 100% алфа липоева киселина.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Alpha Lipoic Acid - липоева киселина на марката Myprotein

За кого е най-подходящ Alpha Lipoic Acid (липоева киселина) на Myprotein?

Липоевата киселина на Myprotein е подходяща за всеки, който извършва интензивни упражнения и желае да подобри възстановяването си. Антиоксидантните свойства на алфа липоевата киселина предпазват клетките и тъканите и ви осигуряват добра защита срещу активните кислородни форми.

Употреба и дозировка на Myprotein Alpha lipoic Acid:

Консумирайте по 1 капсула дневно. Най-добре при прием с храна.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Този продукт не трябва да се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене. Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина. Не е подходящ за вегетарианци. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца.

Състав:Стойност:
Алфа липоева киселина500 мг

Състав на Alpha Lipoic Acid: Alpha Lipoic Acid, Anti Caking Agent (магнезиев стеарат), капсула (желатин).

*Информация за алергени: Продуктът е произведен в съоръжение, обработващо мляко, соя, яйца, глутен и техни продукти.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки