Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

Myprotein Alpha Lipoic Acid 500 mg

Прегледан: 2067
Myprotein Alpha Lipoic Acid Наличен

31.99 лв.
* Брой Капсули:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

Myprotein Alpha Lipoic Acid 500 mg

AlphaAlpha Lipoic Acid - предпазва клетките от оксидативен стрес и е с топ цена в Protein.bg Lipoic Acid е продукт на компанията Myprotein и представлява 100% липоева киселина. Това е митохондриална мастна киселина, която естествено се среща навсякъде в организма и е есенциална за аеробния метаболизъм. Липоевата киселина действа като антиоксидант и е важен кофактор за много ензими, сред които е и пируват дехидрогеназният комплекс. Липоевата киселина се употребява не само като антиоксидант. Тя се използва и като суплемент, който подпомага загубата на тегло и повишава енергията.

Алфа липоевата киселина активно подпомага синтеза на енергия от глюкозата, а в ролята си на антиоксидант участва в неутрализирането на свободните кислородни радикали - продукт на окислението на различни вещества. Повечето антиоксиданти са активни например само във водна или само в мастна среда, докато липоевата киселина проявява активност и в двете - тя е водно- и мастно-разтворима, особено в присъствието на витамин С, Е и глутатион.

Има данни, че липоевата киселина допринася за намаляване на кръвната захар, както и за подобряване чувствителността към инсулин. Освен това, лесното преминаване на липоевата киселина през кръвно-мозъчната бариера може да помогне за предпазване и подобряване на функцията на мозъка и нервната тъкан. 

Защо да изберем Myprotein Alpha Lipoic Acid?Alpha Lipoic Acid е много добър антиоксидант с топ цена в Protein.bg

  • Висококачествен продукт
  • Спомага за по-добро възстановяване
  • Осигурява енергия при усвояването на глюкоза
  • Неутрализира кислородните радикали
  • Предпазва клетките и тъканите от оксидативен стрес
  • Усвоява се бързо и лесно в организма
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява липоевата киселина Alpha Lipoic Acid на Myprotein?

Alpha Lipoic Acid e липоева киселина на марката Myprotein, която ще ви помогне да си осигурите повече енергия, а също така, чрез своята уникална активност да предпазите клетките и тъканите се от оксидативния стрес, който е следствие от интензивните тренировки. Всяка доза Alpha Lipoic Acid е съставена от 100% алфа липоева киселина.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Alpha Lipoic Acid - липоева киселина на марката Myprotein

За кого е най-подходящ Alpha Lipoic Acid (липоева киселина) на Myprotein?

Липоевата киселина на Myprotein е подходяща за всеки, който извършва интензивни упражнения и желае да подобри възстановяването си. Антиоксидантните свойства на алфа липоевата киселина предпазват клетките и тъканите и ви осигуряват добра защита срещу активните кислородни форми.

Употреба и дозировка на Myprotein Alpha lipoic Acid:

Консумирайте по 1 капсула дневно. Най-добре при прием с храна.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Този продукт не трябва да се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене. Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина. Не е подходящ за вегетарианци. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца.

Състав:Стойност:
Алфа липоева киселина500 мг

Състав на Alpha Lipoic Acid: Alpha Lipoic Acid, Anti Caking Agent (магнезиев стеарат), капсула (желатин).

*Информация за алергени: Продуктът е произведен в съоръжение, обработващо мляко, соя, яйца, глутен и техни продукти.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: