Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

Everbuild Citrulline Malate 3000

Прегледан: 3373
Everbuild Citrulline Malate 3000 Наличен

40.00 лв.
* Вид опаковка/разфасовка:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

Everbuild Citrulline Malate 3000

CITRULLINE MALATE 3000 увеличава количеството на АТФ в мускулните клеткиCitrulline Malate 3000 е продукт на марката Everbuild, който представлява цитрулин, свързарн с ябълчна киселина. L-цитрулинът се използва като спортна добавка за подобряване производителността и сърдечно съдовата система. Свързването на L-цитрулина с малат (ябълчна киселина) подобрява неговата абсорбция. L-цитрулинът е аминокиселина, която се образува като страничен продукт при образуването на азотен оксид от аминокиселината аргинин. Освен при образуването на азотен оксид, цитрулин се получава и от орнитин и карбамоил фосфат в урейния цикъл. 

L-цитрулинът, свързан с малат ефективно намалява мускулната умора от тренировките и подобрява издръжливостта при по-дълги упражнения, като осигурява производство на АТФ и увеличава неговите нива в мускулните клетки. Също така цитрулин се използва и за облекчаване на еректилна дисфункция, причинена от високо кръвно налягане и свиване на кръвоносните съдове поради свойството си да повишава азотния оксид. 

Използването на цитрулин малат не оказва странични ефекти и за това може да се използва в по-високи дози за да донесе повече ползи за споруващите, като може да се приема преди, по време и след тренировка. Приемът на L-цитрулин увеличава плазмените нива на орнитин и аргинин, което пък води до подобряване на метаболизма на азотния оксид и рециклирането на амоняка и извеждането му от организма.

Изследвания с две контролни групи са показали, че след упражнения, тези които преди това са приели цитрулин, имат по-ниски нива на амоняк и лактат в организма - това са отпадни съединения, които са резултат от физическото натоварване. 

Citrulline Malate 3000 ви осигурява 100% L-цитрулин малат, совободен от допълнителни съставки и пълнители.

Защо да изберем Everbuild Citrulline Malate 3000?CITRULLINE MALATE 3000 е L-цитрулин, свързан с малат на топ цена в Protein.bg

  • Подобрява издръжливостта
  • Значително намалява мускулната умора
  • Подпомага синтеза на протеини
  • Увеличава производството на АТФ
  • Подобрява кръвоносните съдове
  • Подобрява метаболизма на азотен оксид и амоняк
  • Абсорбира се по-бързо и лесно
  • Спомага за регулиране на кръвното налягане
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява цитрулинът Citrulline Malate 3000 на Everbuild?

Citrulline Malate 3000 представлява L-цитрулин (аминокиселина), свързан с малат (ябълчна киселина), произведен от компанията Everbuild. Citrulline Malate 3000 осигурява на организма по-голяма издръжливост при тренировки, значително намалява мускулната умора, подобрява кръвоносните съдове, спомага за регулиране на кръвното налягане подобрява метаболизма на азотния оксид и изхвърлянето на амоняка от организма. Citrulline Malate 3000 е съдържа 100% L-цитрули малат, като една доза от продукта е 3 грама (1/2 лъжичка)

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за CITRULLINE MALATE 3000 - цитрулин на марката Everbuild

За кого е най-подходящ Citrulline Malate 3000 (цитрулин) на Everbuild?

Citrulline Malate 3000 е подходящ за прием при активно спортуване, тъй като подобрява издръжливостта, намалява умората на мускулите и увеличава количеството на АТФ в мускулните клетки. Освен това действа благоприятно върху кръвоносните съдове и подобрява метаболизма на азотен оксид. 

Употреба и дозировка на Everbuild Citrulline Malate 3000:

Смесете една доза (3гр/1/2 лъжичка) CITRULLINE MALATE 3000 с около 150-200мл. вода и разбъркайте до пълно разтваряне. Приемайте Citrulline Malate 3000 от един до три пъти дневно около тренировка. 

Продукта се предлага в опаковка от 200гр, съдържаща 66 дози

Състав на CITRULLINE MALATE 3000: 100% Л-цитрулин малат (2:1)

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: