Menu
Your Cart

Myprotein HMB

Myprotein HMB
Myprotein HMB
  • Наличност: Да
  • Модел: Myprotein HMB 180 tabs
Видян от: 66
38.49 лв.
Без данък: 38.49 лв.

Възможни варианти

HMBHMB увеличава енергията и силата на мускулите и повишава издръжливостта им е продукт на марката Myprotein, който представлява аминокиселината хидрокси метилбутират (бета-хидрокси бета-метилбутират).ХМБ всъщност е метаболит на есенциалната аминокиселина левцин (една от трите ВСАА) и е един доста ефективен суплемент, който увеличава силата и натрупването на чиста мускулна маса. Хидрокси метилбутиратът повлиява върху повишаването на силата и издръжливостта, чрез своите добре изразени антикатаболитни свойства, като свежда до минимум разграждането на протеините и увреждането на клетките, което може да се причини от интензивните тренировки. 

Хидрокси метилбутиратът, освен като хранителна добавка за спортисти, се използва и в медицината във връзка с различни състояния, повлияващи функционирането на мускулите, като инхибира разграждането им. Като спортна хранителна добавка, хидрокси метилбутиратът се използва за да подобри мускулната хипертрофия, както и силата на мускулите и натрупването на чиста мускулна маса, а също така и да намали мускулния разпад и да подобри възстановяването.

Тези ефекти на ХМБ се появяват поради способносста на хидрокси метилбутиратът да стимулира синтеза на протеини в мускулите, както и да намалява разграждането на протеиновите молекули чрез различни механизми - активиране на специфични рецептори и инхибиране на различми разграждащи механизми.

ХМБ се предлага под формата на таблетки, които са лесни за приемане и бързо се абсорбират бързо в организма като доставят необходимото количество аминокиселини на вашето тяло.

Защо да изберем Myprotein HMB?HMB е с изразени антикатаболитни свойства и топ цена в Protein.bg

  • Допринася за увеличаване на мускулната маса
  • Увеличава издръжливостта и силата на мускулите
  • Спомага за изграждането на чисти мускули
  • Ефективно подобрява възстановяването 
  • Стимулира синтеза на протеини в мускулите
  • Приема се лесно и се абсорбира бързо в тялото
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява хидрокси метилбутиратът HMB на Myprotein?

HMB представлява хидрокси метилбутират под формата на таблетки, произведен от американската компания Myprotein. Хидрокси метилбутиратът е метаболит на левцина, който спада към аминокиселините с разклонени вериги. Като метаболит на левцина, ХМБ притежава сходни ефекти върху организма. Допринася значително за увеличаване и поддържане на чистата мускулна маса. Освен това окзва ефект и върху силата и издръжливостта на мускулите, а също така подобрява тяхното възстановяване. В HMB се съдържа 1 грам хидрокси метилбутират във всяка доза от 2 таблетки.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за HMB - хидрокси метилбутират на марката Myprotein

За кого е най-подходящ HMB (хидрокси метилбутират) на Myprotein?

HMB е подходящ за прием от професионални атлети и спортисти, както и от всеки, който е физически активен и желае да подобри своите резултати като увеличи силата и издръжливостта си и оптимизира натрупването и възстановяването на мускулите. Благодарение на лесният си прием и бързо усвояванем HMB е подходящ за прием по всяко време с люнимата напитка.

Употреба и дозировка на Myprotein HMB:

Приемайте по една доза (2 таблетки) HMB 3 пъти дневно за постигане на оптимални резултати. HMB се предлага в опаковка със 180 таблетки (90 дози). 

Количество в една доза (2 таблетки)

Състав:Количество в една доза (2 таблетки):
ХМБ (бета-хидрокси бета-метилбутират)1 гр

Състав на HMB : Бета-хидрокси бета-метилбутират (ХМБ), Сгъстители (целулоза, малтодекстрин), Поливинил пиролидон, Антислепващ агент (магнезиев стеарат)

*Информация за алергии : Този продукт е произведен в съоръжение, преработващо мляко, соя, яйца и глутен.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки