Menu
Your Cart

Myprotein Beta Alanine 90 caps

Myprotein Beta Alanine 90 caps
Myprotein Beta Alanine 90 caps
 • Наличност: Да
 • Модел: Myprotein Beta Alanine 90 caps
Видян от: 2966
36.99 лв.
Без данък: 36.99 лв.

Възможни варианти

Сред десетките и дори стотици хранителни добавки за спортисти е трудно да се намери нещо наистина ефективно и действащо, което ще ви даде възможност за интензивно ежедневно трениране. За да увеличите драстично резултатите си в залата, Myprotein ви предлага Beta Alanine 90 caps аминокиселинен продукт, който повишава значително мускулната сила, за да провеждате по-продължителни и натоварващи тренировъчни упражнения. В резултат от действието му вие ще сте по-силни, по-работоспособни, ще издръжате повече натоварвания и ще се увеличава мускулния обем. Може да закупите продукта Beta Alanine 90 caps на невероятно добра цена, а той ще ви осигури бета-аланин, използван от мускулите за синтеза на карнозин. Така се стимулира генерирането на повече енергия, а това осигурява максимално издържате на физическо натоварване.

Бета-аланин се класифицира като непротеиногенна аминокиселина, което означава, че не участва в синтеза на биологичните протеини. Аминокиселината бета-аланин е открита преди повече от 100 години. Известна е още като „3-аминопропионова киселина” и е неесенциална, но единствената естествено съществуваща бета-аминокиселина. Наскоро учените са започнали да изследват влиянието на аминокиселината върху ефективността на тренировките. Един от водещите учени-иноватори, който насърчават изследванията на аминокиселината е д-р Роджър Харис. Благодарение на иновативните му изследвания през 1992 г. светът на културизма вече знае за креатинина. Бета-аланин се класифицира като непротеиногенна аминокиселина, което означава, че не участва в синтеза на биологичните протеини. Смята се, че тя най-добре се усвоява от дипептидите, в чийто състав влиза: карнозин, ансерин, а не при нейната непосредствена употреба. Тези дипептиди обикновено се срещат в богати на протеини храни като пилешко, свинско, говеждо месо и риба. Въпреки това, набавянето на бета-аминокиселината може да стане не само чрез тези дипептиди, тъй като тялото ни може да я синтезира в черния дроб. Разбира се, тя също може да бъде приемана чрез хранителни добавки, каквато е Beta Alanine 90 caps от Myprotein. Основна функция на аминокиселината е да се повиши количеството на мускулния карнозин. Това е дипептид, който съдържа β-аланин и хистидин. В резултат се предотвратява образуването на кисела среда в мускулната тъкан, която води до умора. Следователно допълнителното приемане на аминокиселината ще помогне да се понижи умората по време на трениране и то ще е по-дълготрайно и ефективно. Ето защо за много спортисти бета-аланин е отличен помощник в залата и да си я купят е въпрос на необходимост. Може да се убедите сами в това, като пробвате Beta Alanine 90 caps от Myprotein на страхотна цена.

Защо да изберем Beta Alanine 90 капсули от Myprotein?

 • Основната цел на Beta Alanine от Myprotein е да повиши значително количеството карнозин в мускулите, който спомага за по-голяма сила, издръжливостта, както и мускулното развитие.Гарантира висока активност
 • Помага да не се допуска умора
 • За по-висока ефективност на тренирането
 • Поддържа издръжливостта на мускулите
 • Ускорява пълното възстановяване на мускулите
 • Значително тонизира и енергизира
 • Beta Alanine от MYPROTEIN е на топ цена и бърза доставка

Как действа Beta Alanine (Бета Аланин) от Myprotein?

Основната цел на Beta Alanine от Myprotein е да повиши значително количеството карнозин в мускулите, който спомага за по-голяма сила, издръжливостта, както и мускулното развитие. Според изследванията карнозин е важно вещество в тъканта на мускулите, предотвратяващо окисляването на средата по време на интензивни упражнения. Известно е, че увеличаването на киселинността - това е една от основните причини за мускулното изтощаване. Освен това е установено, че се увеличава чувствителността на калциевите канали под влияние на карнозин, което предизвиква допълнително повишаване на съкратителната способност на мускулите. Карнозин е дипептид (протеин), съдържащ се в мускулните клетки и човешкия мозък. Количеството му в тялото е в пряка зависимост от количеството на наличния аланин. Приемът на бета-аминокиселината повишава нивото на карнозина в мускулната тъкан, а в резултат се снижава умората при спортистите и се повишава цялостната работа на мускулите по време на спортните упражнения. Благодарение на химични реакции, като дехидратация, възниква синтезиране на бета-аланин в тялото. Бета-аланин е част от съединителната тъкан. Тя се разпада до оцетна киселина. Тази бета-аминокиселина, която доставя продукта Beta Alanine от Myprotein има следните свойства и функции.

 • Увеличава съкращението на мускулите

Това е възможно заради повишена устойчивост на калциевите канали. Така мускулите се свиват с по-голяма сила и скорост. Всичко това е в резултат на ниска киселинност (Ph), поради повишената секреция на карнозин. Това повишава прага на умората и вие може по-дълго да накарате своите мускули  да се съкращават. Както е известно, повишената киселинност не позволява да се изпълняват повторения след мускулния „отказ”.

 • Тя е източник на енергия и регулира кръвната захар

Активно участва в метаболизма на захарта и различни органични киселини. Тя е енергиен източник за мускулите и централната нервна система. Това се случва когато аланин попадне в черния дроб, където се превръща в глюкоза. Ако в организма ви намалява нивото на захарта в кръвта, а това нерядко се случва по време на диети с ниско съдържание на въглехидрати, то протеинът съхраняващ се в мускулите (гликоген) се разпада до глюкоза. Beta Alanine в този момент служи за регулатор на кръвната захар. Следователно е важен помощник в борбата с хипогликемията (недостиг на захар в кръвта) и понижено налягане.

 • Стимулира имунната система

Продуктът Beta Alanine от Myprotein на изгодна цена, съчетан с вашите спортни упражнения, ще ви осигури възможност да подобрите резултатите си във фитнеса и да постигнете целите си.Аланин е чудесен стимулатор на имунната система. Благодарение на него се случва производството на антитела. Освен това бета-аминокиселината улеснява извеждането на метаболитните продукти (амоняк), образуващи се при разпадане на протеините и при продължителни и тежки тренировъчни сесии.

Ако водите активен начин на живот, спортувате във фитнеса и се подлагате на тежки физически натоварвания, то приемът на Beta Alanine от Myprotein ще е отлично и необходимо допълнение към вашата диета. Това е особено важно в период на набор на мускули и при работа за релеф, когато дори едно или две добавени повторения, ще подпомогнат приближаването към вашите цели в тренировъчния процес. Бета-аланин е абсолютно необходима добавка при силовите спортове и фитнеса като цяло. Аминокиселината увеличава съкращаването на мускулните влакна. Това дава възможност за повишаване прага на умората и да увеличите броя на повторенията. Следваща много полезна функция на тази добавка е фактът, че бета-аланин е източник на енергия, защото в организма той се преобразува в глюкоза, което помага в борбата с хипогликемията.

Тежката и продължителна физическа активност, потиска имунната система, но с приемът на Beta Alanine от Myprotein ще избегнете това. Всичко се дължи на факта, че бета-аминокиселината произвежда антитела и така засилва имунната защита на организма. Продуктът Beta Alanine от Myprotein на изгодна цена, съчетан с вашите спортни упражнения, ще ви осигури възможност да подобрите резултатите си във фитнеса и да постигнете целите си.

За кого е най-подходящ Beta Alanine от Myprotein?

Beta Alanine е подходяща добавка към хранителния режим на всеки, който тренира и иска да увеличи способностите и резултатите си при продължителни упражнения. Също така за тези, които тренират за издръжливост.

Употреба и дозировка на Beta Alanine 90 капсули Myprotein:

Приемайте по 2 таблетки два пъти дневно през първите 4 седмици, а след това 2 таблетки веднъж дневно.

Дозировка: 2 таблетки

Дози в опаковка: 45

Състав:Стойност за 1 доза 
Бета-аланин1,5 гр

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Други съставки: Бета аланин, пълнители (дикалциев фосфат, микрокристална целулоза), магнезиев стеарат.

Алергени: Произведено в съоръжение, което преработва мляко, яйца, глутен, соя и други млечни продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява на хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки