Menu
Your Cart

Amix MyoCell 5 Phase

Amix MyoCell 5 Phase
Amix MyoCell 5 Phase
Amix MyoCell 5 Phase
Amix MyoCell 5 Phase
Amix MyoCell 5 Phase
 • Наличност: Да
 • Модел: Amix MyoCell 5 Phase
Видян от: 3318
75.00 лв.
Без данък: 75.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

MyoCell ​5 Phase на Amix предлага комплексна формула за мускулен растеж и обем.

MyoCell ​5 Phase от Amix е висококачествена хранителна добавка, чиято 5-фазна формула осигурява всички важни нутриенти за един бодибилдър. С приема на продукта си гарантирате повече сила и издръжливост, мускулен растеж и обем, както и подобрено възстановяване.

Защо да изберем MyoCell 5 Phase (азотен бустер) от AMIX?

 • Предлага комплексна формула;
 • 5-степенно действие;
 • Подобрява спортните постижения;
 • Ускорява натрупването на мускулна маса;
 • Подпомага регенерирането след тренировка;
 • Тонизира нервната система без да я претоварва;
 • Повишава силата и издръжливостта;
 • Подобрява кръвообращението;
 • Напомпва мускулите;
 • Оптимизира преноса на хранителни вещества и кислород до тъканите;
 • Забавя настъпването на мускулната умора;
 • Подобрява съпротивителните сили на организма;
 • Предлага чудесен вкус и разтворимост; 
 • Не съдържа аспартам;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява AMIX MyoCell 5 Phase?

MyoCell 5 Phase на AMIX е хранителна добавка, която се приема преди тренировъчно натоварване. Основната роля на MyoCell 5 Phase е да подобри представянето (увеличи повторенията, сериите и натоварването) и възстановяването след тренировка.

Комплексната формула на MyoCell 5 Phase предлага разнообразие от важни в спортната суплеменция вещества. Това са креатин, аргинин алфа-кетоглутарат (ААКГ), верижно-разклонени аминокиселини, глутамин, цитрулин, агмантин, таурин, кофеин, бета-аланин и други.

Креатинът повишава силата, енергията и издръжливостта по време на натоварване, като позволява увеличаване на повторенията, сериите и тежестите.

Аргинин алфа-кетоглутаратът (ААКГ, AAKG) е прекурсор на азотния оксид и повишава неговите нива в организма. Това води до редица ползи за спортуващите. Започва с доброкачествено и временно разширяване на кръвоносните съдове. С това се подобрява кръвообращението, а резултатът е отлично снабдяване с хранителни вещества и кислород на всички тъкани, органи, и особено на мускулите. Алфа-кетоглутаратът е форма на аминокиселината аргинин и е 10 пъти по-потентна.

Верижно-разклонените АК (ВРАК, BCAA) включват левцин, валин и изолевцин. Те са есенциални (незаменими) и е нужно да се набавят чрез външен източник. ВРАК стимулират мускулния растеж, предпазват от катаболизъм и намаляват умората по време на тренировка.

Глутаминът е най-изобилстващата аминокиселина в тялото. Тя е неесенциална и организмът може да си я произведе, но тъй като участва в редица важни процеси, често се случва да е недостатъчна. Глутаминът ускорява възстановяването на гликогеновите запаси, стимулира растежа на мускулните клетки, подпомага секрецията на растежен хормон и участва в метаболизма на протеините. Тя е включена във формулата на MyoCell 5 Phase.

MyoCell ​5 Phase от AMIX осигурява повече сила и издръжливост.Цитрулинът е неесенциална аминокиселина, която стимулира производството на енергия, директно повишава нивата на азотен оксид, забавя настъпването на мускулната умора и подобрява кръвообращението.

Агмантинът подобрява тонуса, фокуса и настроението. Повече мотивация е равно на по-добри спортни резултати.

Тауринът е условно незаменима аминокиселина. Тя е сярасъдържащ елемент, подобрява метаболизма на аминокиселините и глюкозата, укрепва нервната система, подобрява настроението и подпомага детоксикирането на организма.

Бета-аланинът е бета-аминокиселина, която повишава силата и издръжливостта, подобрява работоспособността, намалява отлагането на млечна киселина и забавя мускулната умора.

Накрая, но не по важност, ще споменем патентованите елементи от формулата Bioperine® и Astragin®. Те подобряват усвояването на останалите компонентни в 5-фазната формула.

За кого е подходящ MyoCell 5 Phase на AMIX?

Комплексната формула на MyoCell 5 Phase превръща добавката в пълноценен предтренировъчен суплемент. Тя е отличен избор за всеки, който желае да подобри спортните си резултати. Повече сила и издръжливост, подобрено възстановяване, стимул за мускулния растеж и забавяне на умората, в комбинация с повишена мотивация и настроение – задължително ще направят тренировката изключителна.

Употреба и дозировка на MyoCell 5 Phase:

Една доза (1 мерителна лъжица = 25 г) се разтваря в около 250 мл. вода. Препоръчваме употреба около половин час преди тренировка.

Хранителна стойност за 1 доза (25 г):

Състав: Стойност за 1 доза: %ПДД
Калории 77.5  
Калории от мазнини <13.5  
Протеин 11.2 г 22.4%
Общо въглехидрати 4.8 г 1.6%
Захар <1 г **
Мазнини  <1.5 г 2.3%
Creatine - phase 1 6000 мг **
NO Boost - phase 2 6000 мг **
AminoShock - phase 3 6000 мг **
Perfomance&Focus - phase 4 3302.5 мг **
Anabolic Fusion - phase 5 2150 мг **
Astragin® 100 мг **

* Процентът е базиран върху диета от 2000 калории. Вашата дневна доза може да варира в зависимост от нужните ви калории.

**Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки