Menu
Your Cart

Battery Shocker Booster

Battery Shocker Booster
Battery Shocker Booster
Battery Shocker Booster
Battery Shocker Booster
Battery Shocker Booster
 • Наличност: Да
 • Модел: Battery Shocker Booster
Видян от: 2430
68.00 лв.
Без данък: 68.00 лв.

Възможни варианти

ShockerShocker Booster е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg Booster представлява нов клас бустер, произведен от Battеry, който съдържа специално селекционирана формула от качествени и доказани съставки, които подобряват вашето представяне по време на тренировки. Shocker Booster съдържа 13 съставки с доказан положителен ефект, гарантиращи по-добри резултати. Бустера на Battery ще ви помогне да постигнете оптимално напомпване, бързо възстановяване, като също така ще подобри вашият фокус. 

В състава на Shocker Booster са включени кафеин, синефрин и тирозин. Кафеинът е добре познат със своят стимулиращ ефект, който се изразява в повишаване на вниманието и готовността. В комбинация със синефрин (от Citrus Aurantium) и аминокиселината тирозин, която чрез серия от междинни съединения се превръща в адреналин, стимулиращият ефект на Shocker Booster е несъмнен.

Креатинът, който също е с добре познати и доказани свойства, осигурява енергия на мускулите, чрез която става тяхното съкращаване. Креатинът е необходим по време на продължително мускулно натоварване, когато нивата на АТФ (аденозин трифосфат) се изчерпат. Тогава от фосфокреатин (формата, под която креатинът се съхранява в клетките) се възстановяват нивата на АТФ за да се оптимизира работата на мускулите. Основните ефекти на креатина са повишаване на енергията, силата и издръжливостта.

Бета аланин също е включен в състава на бустера на Battery. В организма бета-аланинът се метаболизира до карнозин, който се съхранява в клетките. Карнозинът действа като киселинен буфер, който подобрява издръжливостта и значително намалява образуването на млечна киселина след усилени тренировки.

L-цитрулин DL-малат, L-аргинин алфакетоглутарат и L-орнитин са три съставки, също включени във формулата на Shocker Booster, които повишава плазмените нива на аргинин и орнитин, което то своя страна води до повишаване на нивата на азотен оксид. Трите съединения са отговорни за напомпването, а в Shocker Booster те са в значително по-високи нива. Азотният оксид действа като вазодилататор - т.е. разширява кръвоносните съдове така, че през тях преминава по-голямо количество хранителни вещества и други необходими метаболити, което води до по-бързи резултати и напомпване на мускулите.

Rhodiola Rosea е билка, която се използва от стотици години в традиционната медицина в далечния изток и Европа. Тя се използва за предпазване и за намаляване на психическа и физическа умора. Дори се препоръчва ежедневно използване с превантивна цел. Shocker Booster ще ви накара да се чувствате фокусирани и бодри дори в края на дългия ден и ще ви помогне да достигнете поставените цели, като с тази формула не получавате нищо друго освен моментални резултати.

Защо да изберем Battery Shocker Booster?Shocker Booster подобрява концентрацията и вниманието

 • Съдържа доказани висококачествени съставки
 • Подобрява вниманието и концентрацията
 • Напомпва мускулите
 • Подобрява азотния метаболизъм
 • Повишава енергията
 • Увеличава силата и издръжливостта
 • Спомага за намаляване на умората
 • Подобрява възстановяването
 • Има отличен вкус
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява бустера Shocker Booser на Battery?

Shocker Booster представлява бустер с подобрена формула, произведен от Battery, който съдържа само съставки с добре познати и доказани качества, които подобряват силата, издръжливостта, енергията, вниманието, концентрацията, азотния метаболизъм и др., като освен това гарантират по-добри и бързи резултати, оптимално напомпване на мускулите и бързо възстановяване от тренировките. Shocker Booster е с пет невероятни вкуса, които ще ви накарат да му се насладите докато се подготвяте за следващата тренировка. Бустера на Battery съдържа около 13 грама активни съставки във всяка доза от 15 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Shocker Booster - бустер на марката Battery

За кого е най-подходящ Shocker Booster (бустер) на Battery?

Shocker Booster е подходящ за всеки, който спортува активно и желае до подобри своите резултати като повиши силата и издръжливостта си, както и концентрацията и добивът на енергия. Shocker Booster ви осигурява максимално напомпване, тъй като съставките, регулиращи азотния метаболизъм са в по-голяма концентрация в сравнение с повечето продукти на пазара.

Употреба и дозировка на Battery Shocker Booster:

За тегло до 75кг. приемайте 7,5гр. (1/2 мерителна лъжичка), за тегло над 75кг. - 15гр. (1 мерителна лъжичка) Shocker Booster. Смесете препоръчаната доза с 200-400мл. вода и приемете 30 минути преди тренировка.

Shocker Booster се предлага с вкусове на зелена ябълка, круша, портокал с лайм, горски плодове и студен чай с лимон.

Състав: Количество в една доза (15/7,5 гр.)
Бета-аланин 4000/2000 mg
Креатин монохидрат
- от който чист креатин
3391/1695,5 mg
2998/1499 mg
L-цитрулин DL-малат 2000/1000 mg
L-аргинин Алфа-кетоглутарат 2:1 1000/500 mg
L-тирозин 750/375 mg
L-орнитин HCl 500/250 mg
L-ябълчна киселина 350/175 mg
Кафеин 300/150 mg
Rhodiola rosea екстракт 200/100 mg
Холин битартарат 175/87.5 mg
Екстракт от борова кора (95% проантоцианидин) 120/60 mg
Екстракт от Citrus Aurantium
- от който чист синефрин
100/50 mg
4/2 mg
Citrus Paradisi плодов екстракт (Нарингин 93%) 50/25 mg

Състав на Shocker Booster : Бета-аланин, Креатин монохидрат, L-цитрулин DLМалат 1:1, L-аргинин алфакетоглутарат 2:1, Овкусители, L-тирозин, Регулатор на киселинността (лимонена киселина анхидрат), L-орнитин HCl, L-ябълчна киселина, Подсладители (сукралоза, ацесулфам К), Кафеин анхидрат, Rhodiola rosea коренов екстракт (3%), Холин битартарат, Pinus pinaster коров екстракт (95% проантоцианидин), Citrus aurantium плодов екстракт (4% синефрин), Нарингин екстахиран от Citrus Paradisi (25:1 екстракт), Никотинамид, Оцветители, Capsicum frutescens (10:1) екстракт, BioPerine® Piper fruit екстракт (95% пиперин), Птероилмоноглутаминова киселина. 

* Информация за алергии : Продуктът е произведен в съоръжение, преработващо мляко, яйца, глутен, соя, фъстъци, ядки, рига и ракообразни.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки