Menu
Your Cart

Universal Nutrition Animal Stak 21 packs

Universal Nutrition Animal Stak 21 packs
Universal Nutrition Animal Stak 21 packs
Universal Nutrition Animal Stak 21 packs
Universal Nutrition Animal Stak 21 packs
Universal Nutrition Animal Stak 21 packs
  • Наличност: Да
  • Модел: Universal Nutrition Animal Stak 21 packs
Видян от: 2128
121.00 лв.
Без данък: 121.00 лв.
Безплатна доставка над 70 лв.

Като сериозен бодибилдър ти искаш да станеш по-голям и по-силен. И търсиш всевъзможни начини. По същество, целта на всяка сериозна тренировъчна програма е съдействието за растежа на мускулната тъкан чрез увеличаването на естествения синтез от организма на анаболитни хормони, като в същото време се намалява изработването на нежеланите катаболитни хормони. Това е именно това, което ние наричаме анаболитно предимство. Накратко, това значи повече мускулен растеж и по-малко разрушаване на мускулите. Оптимизацията на нивата на естествените анаболитни хормони в организма ти, може да има огромно значение когато работата се свежда до растежа, към който се стремиш по  пътя към анаболитното предимство. Тези хормони се отделят по време на тежки тренировки с висока съпротивляемост. Мускулното възстановяване се случва, основно благодарение на тези важни хормонални отделяния, които възникват в следствие на зверския ритъм на тренировката. Когато ти тренираш интензивно, това също води до прираст на катаболитните хормони като кортизол. Това, което искаме да направим е да увеличим производителността и функционалността на основните хормони, които участват в тренировките с високо съпротивление за увеличаването на анаболитния процес и за ограничаването на ролята на катаболизма. Именно това са функциите, които изпълнява Animal Stak 21 пакета, който работи с организма ти по естествен начин за повишаване функциите на тестостерона, растежния хормон и IGF-1.

Защо да изберем Universal Nutrition Animal Stak 21 packs?

  • Universal Nutrition Animal Stak 21 packs увеличава мускулната маса и предпазва от катаболизъмПовишава силовите показатели
  • Увеличава мускулната маса
  • Повишава енергията и физическата издръжливост
  • Подобрява либидото
  • 1 доза дневно от по 1 пакетче на гладно
  • За големи и напомпани мускули
  • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Animal Stak от Universal Nutrition?

Animal Stak е тестостеронов бустер на марката Universal Nutrition, който съдържа компоненти, стимулиращи производството на растежен хормон и тестостерон в организма. Освен това, в състава на продукта е включен и ефективен антиестрогенен комплекс, блокатори на кортизола и ароматазата (ензим, който възпрепятства уголемяването на мускулната маса), вазодилатори (вещества, които разширяват съдовете) и съставки, които пречистват черния дроб от токсини.

Universal Nutrition Animal Stak увеличава анаболитните хормони и повишава силитеAnimal Stak съдържа също и цяла редица от важни витамини и минерални елементи, сред които са: витамин С, витамин В6, магнезий, цинк и хром. Добавката е предназначена да се използва по време на набиране на мускулна маса и за терапия след проведен стероиден курс.

Тестостеронът е най-важният хормон, който си взаимодейства със скелетната мускулна тъкан и, както повечето хора знаят, ролята му се изразява предимно в мускулно развитие. Когато става дума за оптимизация на тестостерона, има няколко точни, на които трябва да обърнем внимание: 1) трябва да си сигурен, че твоите нива на тестостерона не са ниски – дефицитът на питателни вещества може да предизвика ниски тестостеронови нива в плазмата на кръвта; 2) трябва да минимизираш превръщането на анаболитните хормони в хормони като естроген и дихидротестостерон (ДХТ); 3) трябва да бъдеш сигурен, че съотношението на „свободния” тестостерон и „общия” тестостерон в организма ти  е в нормални граници. Свободният тестостерон е форма на тестостерон, която оказва анаболитен ефект върху силовите спортисти след тренировка. Това е материалът, който дава резултати.

Ако решиш и трите въпроса, можеш да задействаш истинския потенциал на тялото си. Използвай Animal Stak на Universal Nutrition! Този продукт решава и 3-те аспекта на управление на хормоните, упоменати по-горе. Добавката съдържа съставки, които помагат да се предотврати преобразуването на ДХТ и естрогена по естествен път. Също така включва в себе си питателни вещества, които могат да ти помогнат да повишиш тестостерона в кръвта си.

Заедно с тестостерона, хормонът на растежа (GH) също е един от най-анаболитните хормони. Той също е известен и под името соматотропин, секретира се естествено от хипофизната жлеза. Animal Stak увеличава максимално естествените нива на GH, който е важен хормон за всеки спортист, който се стреми да увеличи мускулатурата си. В организма той играе ролята на хормон, регулиращ растежа и обмена на веществата. Неговият анаболитен и антикатаболитен ефект съдейства за увеличаване съдържанието на азота, повишава протеиновия синтез, намалява протеиновия катаболизъм, повишава изработването на инсулиноподобния хормон и задържа гликогена в мускулите. Подпомага и загубата на мазнини чрез липолиза. Animal Stak съдържа стимулатори на секрецията на растежния хормон, които поддържат собственото и естественото му производство от самия организъм. Спортната добавка е безопасна и естествено помага да се поддържа увеличаване производството на GH.

Animal Stak на Universal Nutrition помага за развиването на всички мускули и прави тялото пропорционалноВ общи линии Animal Stak е съвършен. Това биохимично управление на хормоните ти помага да увеличиш размера на мускулите и силата си. Така че, ако търсиш правилния „маршрут” към получаването на максимална полза от анаболизма и искат да получиш всичко останало в нужната последователност, то е време да избереш Animal Stak.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Animal Stak на марката Universal Nutrition.

За кого е най-подходящ Animal Stak от Universal Nutrition?

Animal Stak значително ще увеличи обема на тялото ти, но с мускули, а не с мазнини. Много бодибилдъри отбелязват, че дрехите, които по-рано са им били по-свободни, сега са впити по тялото им, дори са им станали тесни. Добавката решава и още един проблем на културистите – непропорционалността на горната и долната част на тялото. Много от тях се оплакват, че даже при увеличаване обема на горната част на тялото им, краката им все пак изглеждат слаби. С Animal Stak ти ще можеш да напомпаш равномерно всички мускули и ще станеш много по-уверен в себе си. Що се касае до плътността на мускулите „пъмпинг” ефектът е забележителен.

Употреба и дозировка на Universal Nutrition Animal Stak:

Приемайте по 1 пакет в продължение на 21 дни непрекъснато, в тренировъчните дни приемайте 35-40 минути преди тренировка, а в нетренировъчните – между храненията или на празен стомах когато е възможно. За най-добри резултати редувайте 3 седмици прием и 1 седмица почивка.

Състав в 1 доза (1 пакет)Стойност%ПДДСъстав в 1 доза (1 пакет)Стойност%ПДД
Витамин С100 мг166%

Growth Hormone Secretagogues

Екстракт от кадифен боб

Алфа глицерилфосфорилхолин

300 мг

 

 

 

**

**

Витамин В610.5 мг525%

Vasodilator Complex

Аргинин алфа-кетоглутарат

Агринин HCI

750 мг

 

 

 

**

**

Магнезий450 мг113%

Aromatase Inhibitors

Калциев Д-глутарат

Дииндолилметан

200 мг

 

 

 

**

**

Цинк30 мг200%

DHT Blockers

ß-ситостерол

Екстракт от Сао Палмето

Кверцетин

475 мг

 

 

 

 

**

**

**

Хром100 мкг83%

Cortisol Inhibirot Complex

Ацетил Л-карнитин

Фосфатидилсерин

300 мг

 

 

 

**

**

Natural Test Complex

Трибулус екстракт комплекс

Тонгкат али екстракт комплекс

Екстракт от овес комплекс

1000 мг

 

 

 

 

**

**

**

Liver Cetoxifiers

Екстракт от магарешки бодил

Лизофосфатидилхолин

250 мг

 

 

 

**

**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: суроватка (мляко), дикалциев фосфат, желатин, микрокристална целулоза, стеаринова киселина, магнезиев стеарат, силициев диоксид, лецитин (соя), титаниев диоксид, FD&C red #40, FD&C blue #1.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки