Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Musclepharm

MusclePharm е носител на няколко награди и световен лидер в спортното хранене марка. Тяхната широка гама от клинично доказано безопасни и ефективни добавки се използват от много активни спортисти с цел по-добро изграждане на мускулите, повишаване на спортните постижения, за загуба на тегло и общи фитнес цели.

MusclePharm работят в подкрепа на фитнеса и държат на здравословния начин на живот. Това доказват и със своите продукти, които разработват - за това и много спортисти разчитат на техните добавки. MusclePharm създават и предлагат на пазара възможно най-напредналите в науката, най-безопасните и спортни хранителни добавки. Целта на всеки MusclePharm® продукт е да засили спортните постижения, сила и цялостното лично здраве - и всичко това без употребата на забранени вещества.

MusclePharm създава само качествени хранителни добавки с доказан състав. Те предлагат широка гама от добавки под различна форма: на прах, капсули, гелове, барове и напитки. Сред тяхната продукция ще намерите и признатите марки, като MusclePharm Hybrid и Core Series, Arnold Schwarzenegger Series™, както и серията за жени FitMiss®. Протеиновите добавки на MusclePharm се продават в над 110 страни и се предлагат в над 35 000 търговски обекта в световен мащаб. Тези клинично доказани, хранителни добавки са разработени чрез много изследвания и процес на шест етапа, който използва експертизата на водещите хранителни учени, лекари и университети. MusclePharm сме най-новатор в индустрията на спортното хранене.


Марка: Musclepharm Модел: MusclePharm Combat Protein Powder
Защо да изберем MusclePharm Combat Powder?Стимулира мускулния растеж Помага за по-бързото и лесно възстановяване Захранва мускулите с енергия за 8 часа Съдържа бързо, умерено и бавно освобождаващи се протеини Добавен е храносмилателен бленд за по-лесно усвояване 5 мощни протеина с д..
63.00 лв.
Без данък:63.00 лв.
Muscle Pharm Arnold Series Iron Whey
Разграбен
Марка: Musclepharm Модел: Arnold Series Iron Whey
Arnold Series Iron Whey доставя на организма необходимото количество висококаествен суроватъчен протеин. Формулата е разработена съвместно специалисти. Като хранителна добавка, предназначена за активните спортисти - Iron Whey има способността да ускори изграждането на мускулите. Освен това се използ..
59.00 лв.
Без данък:59.00 лв.
Muscle Pharm Core Casein
2 - 3 Дни
Марка: Musclepharm Модел: MusclePharm Core Casein
Core Casein от Muscle Pharm представлява висококачествен суплемент, съдържащ бавноусвоим протеин – казеин. Казеинът съставя 80% от белтъчините в кравето мляко. Неговата роля е добре известна в областта на бодибилдинга – да осигурява постепенно освобождаване на аминокиселини и да предпазва мускулите ..
103.00 лв.
Без данък:103.00 лв.
Musclepharm Amino 1 Black
2 - 3 Дни
Марка: Musclepharm Модел: Musclepharm Amino 1 Black
Musclepharm Amino 1 Black е спортен суплемент за сериозни атлети. Формулата на добавката съдържа подбрани съставки, които ви дават сили да продължите напред. Включени са важни минерали и електролити, аминокиселини, BCAA, хидратираща система с кокосова вода и енергиен комплекс. Цялото това разнообраз..
80.00 лв.
Без данък:80.00 лв.
Musclepharm Amino1 Sport Series
2 - 3 Дни
Марка: Musclepharm Модел: Musclepharm Amino1 Sport Series
Musclepharm Amino1 Sport Series е комплексен спортен суплемент, съдържащ едни от най-важните съставки за оптимална подкрепа при тежки тренировки и нужда от възстановяване. Формулата осигурява електролити, витамини, минерали, аминокиселини и кокосова вода на прах. Пудрата се предлага в чудесни плодов..
79.00 лв.
Без данък:79.00 лв.
Musclepharm Arnold Series Iron Cre3
Разграбен
Марка: Musclepharm Модел: Musclepharm Arnold Series Iron Cre3
Musclepharm Arnold Series Iron Cre3 е спортен суплемент, съдържащ подбрани суплемент, насочени към активните натури. Формулата на продукта осигурява витамини, минерали, специална матрица с аминокиселини и кокосова вода на прах, както и креатин нитрат. Добавката предлага мощно напомпване, възстановяв..
49.00 лв.
Без данък:49.00 лв.
Musclepharm Assault Sport Series
2 - 3 Дни
Марка: Musclepharm Модел: Musclepharm Assault Sport Series
Musclepharm Assault Sport Series е комплексен предтренировъчен суплемент, който ви позволява да извлечете максимума от своята тренировка. Всичко това се дължи на подбраните компоненти, които увеличават ефекта от всяко повторение, от всяко усилие. Формулата съдържа подбрани витамини, комплекс за пове..
82.00 лв.
Без данък:82.00 лв.
MusclePharm BCAA 3:1:2
2 - 3 Дни
Марка: Musclepharm Модел: MusclePharm BCAA 3:1:2
Всички спортисти знаят, че когато са на режим за сваляне на мазнини, съществува голям риск от загуба на мускулен обем. MusclePharm BCAA 3:1:2 е отлично решение за поддържане на мускулите и отстраняване на мастните тъкани, които са толкова неприятни за любителите на бодибилдинга и фитнеса. Уникалната..
55.00 лв.
Без данък:55.00 лв.
Musclepharm Combat 100% Isolate
2 - 3 Дни
Марка: Musclepharm Модел: Musclepharm Combat 100% Isolate
MusclePharm представят най-чистият и най-бързо усвоим суроватъчен протеин изолат Combat 100% Isolate. Това е висококачествен продукт без добавени пълнители, нула мазнини и въглехидрати, а ние ви го предлагаме на страхотно добра цена. Този бързо действащ източник на протеин ще увеличи аминокиселиннит..
202.00 лв.
Без данък:202.00 лв.
Musclepharm Combat 100% Whey
2 - 3 Дни
Марка: Musclepharm Модел: Musclepharm Combat 100% Whey
Musclepharm Combat 100% Whey е висококачествен спортен суплемент, съдържащ протеин на прах. Всяка доза осигурява на организма цели 25 г чист белтък, нужен за възстановяване и стимул за мускулен растеж. Включени са едни от най-качествените и ефективни източници на протеин – суроватъчен протеин концен..
144.00 лв.
Без данък:144.00 лв.
MusclePharm Creatine
2 - 3 Дни
Марка: Musclepharm Модел: Muscle Pharm Creatine
Muscle Pharm Creatine е изключителна синергична смес от 5 разновидности на креатин с високо качество, която ви предлагаме на страхотно добра цена. Основното предимство на Creatine от MusclePharm е неговата универсалност. Всеки вид креатин има своите предимства и недостатъци, така че тяхното смесване..
38.00 лв.
Без данък:38.00 лв.
Musclepharm Re-Con
2 - 3 Дни
Марка: Musclepharm Модел: Musclepharm Re-Con
Re-Con е продукт на Musclepharm, специално проектиран, за да осигури всичко необходимо на тялото за максимално възстановяване след тренировка и увеличаване на мускулната маса. Благодарение на уникалната си формула, Re-Con възстановява енергията, запасите от гликоген, намалява катаболитните процеси, ..
88.00 лв.
Без данък:88.00 лв.
Musclepharm Z-Core PM
Разграбен
Марка: Musclepharm Модел: Musclepharm Z-Core PM
Професионалните спортисти и хората, които имат активно ежедневие се нуждаят от пълноценен нощен сън. Некачествения и с недостатъчна продължителност сън оказва негативно влияние върху процесите на възстановяване и намалява издръжливостта. Z-Core PM е иновативен продукт за нощно възстановяване. Има мо..
41.00 лв.
Без данък:41.00 лв.
MusclePharm, BCAA 3:1:2 powder
2 - 3 Дни
Марка: Musclepharm Модел: MusclePharm, BCAA 3:1:2 powder
MusclePharm BCAA 3:1:2 powder е хранителна добавка, съдържаща верижно-разклонени аминокиселини на прах. Формулата предлага отлично съотношение между АК – 3 г левцин, 1 г изолевцин и 2 г валин. Прахообразната консистенция осигурява отлично разтваряне и усвояване, а неутралният вкус – възможност за до..
55.00 лв.
Без данък:55.00 лв.
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)