Menu
Your Cart

AMIX Hell's NO2

AMIX Hell's NO2
AMIX Hell's NO2
AMIX Hell's NO2
AMIX Hell's NO2
AMIX Hell's NO2
 • Наличност: Да
 • Модел: AMIX Hell's NO2
Видян от: 7157
48.00 лв.
Без данък: 48.00 лв.

Възможни варианти

Hell'sHell's NO2 е висококачествен азотен бустер на топ цена от Protein.bg NO2 е азотен бустер под формата на таблетки на марката AMIX, който осигурява на мускулите необходимито количество енергия, подобрява азотния метаболизъм и повишава количеството азотен оксид (NO). В Hell's NO2 се съдържа ActiNOS™ в комбинация с L-аргинин алфакетоглутарат, бета-аланин, кафеин, цинк и витамини В6 и В12.

Азотния оксид (NO) притежава потенциален вазодилататорен ефект (съдоразширяващ), който спомага за разширяването на кръвоносните съдове и по този начин позволява преминаването на по-голямо количество метаболити за определено време. Това означава, че благодарение на вазодилататорния ефект на NO, до мускулите достига по-голямо количество кислород, хранителни вещества (протеини, аминокиселини и др.) и повече енергия. Това е особено важно за предиода около тренировката, когато мускулите се нуждаят от доста по-голямо количество хранителни вещества за да се осигури тяхната издръжливост и да се подобри възстановяването им.

ActiNOS™ е патентована формула, състояща се от натурални специално селекционирани суроватъчни пептиди, които са в състояние да активират ензима - азотен оксид синтаза (NOS). След като се активира, NOS започва да синтезира азотен оксид (ON), който действа разширяващо върху кръвоносните съдове. Така по-голям обем хранителни вещества се абсорбират в мускулите.

L-аргинин алфа-кетоглутарат е друга съставка на Hell's NO2. Представлява аминокиселина (аргинин), свързана с алфакетоглутарат. Аргининът е неесенциална (или условно есенциална) аминокиселина, която участва в изграждането на протеините, както и в производството на азотен оксид (NО). Според някои данни, алфа-кетоглутаратът допринася за разграждането на амоняка и други крайни продукти от работата на мускулите. Освен това, аргининът допринася за повишаване на енергията.

Бета-аланина играе важна роля за подобряване на физическото състояние по време на тренировки. От аминокиселините бета-аланин и хистидин се образува дипептидът карнозин. Неговата роля е уачстието му в регулирането на рН в мускулите. По този начин се неутрализира млечната киселина (краен продукт от мускулната работа) и така се увеличава работоспособността на мускулите. Бета-аланинът е натурална съставка, която ще ви помогне да подобрите резултатите си.

Кафеинът е стимулатор на централната нервна система. Това е най-широко употребяваното психоактивно вещество, чиято най-съществена роля е да блокира действието на аденозина към неговите рецептори и следователно да предотврати появата на умора и сънливост, причинена от свързването и действието на аденозина. Освен това кафеинът стимулира и някои части от автономната нервна система.

Цинкът е есенциален елемент за организма и присъства в над 100 (според някои 300) ензима и играе роля в метаболизма на ДНК и РНК, предаването на сигналите, генната експресия (синтез на протеини) и др. Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) играе важна роля на коензим в много реакции от метаболизма на аминокиселини, глюкоза и липиди. Витамин В12 (цианкобаламин) играе ключова роля за нормалното функциониране на мозъка и нерввната система, както и за формирането на еритроцитите (червени кръвни клетки). Алфа-липоевата киселина, която също присъства в Hell's NO2 Изпълнява няколко важни функции в организма. Тя е от съществено значение за аеробния метаболизъм, действа като антиоксидант и е важен кофактор в пируват-дехидрогеназния ензимен комплекс.

Защо да изберем AMIX Hell's NO2?Hell's NO2 спомага за абсорбиране на по-голямо количество хранителни вещества в мускулите

 • Висококачествен азотен бустер
 • Увеличава преминаването на кръв през мускулите
 • Осигурява по-високо количество хранителни в-ва
 • Подобрява азотния метаболизъм
 • Повишава количеството NO в организма
 • Повишава енергия в мускулите
 • Съдържа ActiNOS™ (пептиди активатори на NOS)
 • Съдържание на Цинк и витамини В6 и В12
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява азотния бустер Hell's NO2 на AMIX?

Hell's NO2 представлява азотен бустер на марката AMIX, който е под формата на лесно абсорбиращи се таблетки. Hell's NO2 съдържа ActiNOS™ (пептиди активатори на NOS), бета-аланин, аргинин алфа-кетоглутарат, кафеин, цинк и витамини В6 и В12. Hell's NO2 значително подобрява азотния метаболизъм в организма и повишава нивата на азотен оксид, което води до разширяване на кръвоносните съдове и увеличава постъпването на хранителни вещества и енергия към мускулите. Една доза от азотния бустер Hell's NO2 е равна на 5 капсули.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Hell's NO2 - азотен бустер на марката AMIX.

За кого е най-подходящ Hell's NO2 (азотен бустер) на AMIX?

Hell's NO2 ще ви помогне да подобрите физическото си състояние, тъй като увеличава азотния метаболизъм и като част от него повишава нивата на NO. Това от своя страна води до съдоразширяване (увеличаване на кръвоносните съдове) в мускулите и позволява там да постъпват по-големи количества кръв и съответно хранителни вещества. Така мускулите получават повече метаболити за определено време, което води до по-бързи резултати. Hell's NO2 е подходящ за вас, ако желаете да постигнете такива резултати.

Употреба и дозировка на AMIX Hell's NO2:

Основната дневна доза Hell's NO2 е 5 капсули (1 доза) 30-60 мин. преди тренировка. 

Една доза е равна на 5 капсули, а в една опаковка Hell's NO2 се съдържат 20 дози.

Състав:Стойност за 1 доза:
NO2 & Performance Matrix
L-аргинин алфа-кетоглутарат (А-АКГ)
Бета-аланин (CarnoSyn®)
Алфа-липоева киселина
Кафеин анхидрат
3700 mg
2700 mg
500 mg
250 mg
250 mg
ActiNOS™ (CFM Nitro™)
Пептиди, активатори на NOS
150 mg
Цинк (цинков оксид)15 mg
Витамин В6 (пиридоксин HCL)10 mg
Витамин В12 (цианкобаламин)2,5 mcg

Състав на Hell's NO2 : L-аргинин алфа-кетоглутарат (А-АКГ), Желатинови капсули (чист желатин, вода, оцветител : титаниев диоксид), Бета-аланин (CarnoSyn®), Алфа-липоева киселина, Кафеин анхидрат, ActiNOS™ - селективно обогатени биологично активни пептиди и протеини от суроватка /от мляко/, Цинков оксид, Пиридоксин HCL, Цианкобаламин, Стабилизатор : хидроксипропилметилцелулоза (Methocel®), Антислепващи агенти (магнезиев стеарат, силициев диоксид)

*Информация за алергии - може да съдържа следи от яйца, соя, глутен, ракообразни, орехи и фъстъци

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки