Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Телешки Аминокиселини > Musclemeds Carnivor Beef Aminos

Телешки Аминокиселини > Musclemeds Carnivor Beef Aminos
Телешки Аминокиселини > Musclemeds Carnivor Beef Aminos
 • Наличност: Да
 • Марка: Musclemeds
 • Модел: Musclemeds Carnivor Beef Aminos
Видян от: 4502
68.00 лв.
Без данък: 68.00 лв.

Възможни варианти

Телешки Аминокиселини > Musclemeds Carnivor Beef Aminos

Musclemeds Carnivor Beef Aminos е качествен суплемент, съдържащ 100% телешки аминокиселини. Патентованата технология, по която се обработват суровините за добавката, я извеждат на челни места по чистота и полезност.
Формулата на продукта съдържа разнообразие от източници на телешки АК – телешки протеин изолат, телешки албумин, имуноглобулин, както и изсушен черен дроб от аржентински говеда. Във всяка доза се съдържа широк спектър от аминокиселини – заменими и незаменими, както и така обичаните BCAA.
Musclemeds Carnivor Beef Aminos стимулира мускулния растеж.В продукта се съдържат още витамин Ц и витамини от група Б – B6 и B3. Последните са особено важни за здравето на нервната система, мозъчните функции и психическото здраве. За един активен спортист е много важно да поддържа мисълта си ясна, а реакциите бързи. Подкрепата за когнитивните способности рефлектира положително върху спортните резултати.
Musclemeds Carnivor Beef Aminos съдържа сериозно разнообразие от аминокиселини, сред които и тези с разклонена верига, аргинин, глицин и много други есенциални и неесенциални АК. BCAA са незаменим съюзник в борбата за атлетично тяло. Те се включват перфектно във всеки режим за качване на мускулна маса, за намаляване на мазнините и подобряване на визията. БЦАА повишават нивата на азотен оксид в тялото, който има потенциал да понижи високото кръвно налягане и да подобри кръвообращението. Със своето съдоразширяващо действие, азотният оксид оптимизира преноса на кислород и хранителни вещества до всички тъкани. Приемът на ВРАК като хранителна добавка стимулира протеиновия синтез и мускулното нарастване. Освен да подхранва мускулите, аминокиселините ги предпазват от катаболни реакции.
Аргининът е много популярна в спортните среди аминокиселина, тъй като притежава редица ползи за здравето и визията. Аргининът насърчава отделянето на растежен хормон, подпомага мускулното нарастване и възстановителните процеси. Освен това действа като силен неутрализатор на амоняка в организма, като така го детоксикира и предпазва от негативи за здравето. Предшественик е на азотния оксид, с което повишава нивата му в тялото. Защитава от оксидативен стрес и предпазва клетките от увреждане. Всяка доза от Musclemeds Carnivor Beef Aminos съдържа над 7000 мг L-аргинин на доза.
Особен интерес представлява аминокиселината глицин. Тя не е много популярна, но играе съществена роля за менталното здраве. Достатъчните й количества детоксикират нервната система, предпазват я от прекомерно натрупване на калий и хлор, потискат хиперактивността и подобряват когнитивните способности. Цялото това разнообразие от аминокиселини и витамини се дължи на богатия и качествен състав на добавката. Само най-чисти суровини, сред които сушен черен дроб от аржентински говеда, говежди албумин, телешки протеин изолат и други.

Защо да изберем Carnivor Beef Aminos?

 • Качествени телешки аминокиселини;Musclemeds Carnivor Beef Aminos съдържа качествени говежди аминокиселини.
 • 3000 мг протеин на доза;
 • Широк спектър аминокиселини;
 • Стимулира мускулния растеж;
 • Подобрява възстановяването;
 • Поддържа нивата на азотен оксид;
 • Оптимизира кръвообращението;
 • Подобрява когнитивните способности;
 • Детоксикира тялото;
 • Увеличава силата;
 • Повишава енергията;
 • Лесно дозиране;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Musclemeds Carnivor Beef Aminos?

Carnivor Beef Aminos от Musclemeds е спортен суплемент, съдържащ телешки аминокиселини на таблетки. Формулата използва патентован метод за обработка на суровините и съдържа телешки протеин изолат, телешки албумин, имуноглобулин, както и изсушен говежди черен дроб. Всяка доза осигурява широк спектър от незаменими и заменими аминокиселини, както и витамини от група Б. Подкрепя усилията за изграждане на чиста мускулатура, поддържане на атлетично тяло и спортен напредък. Също така се грижи за правилното функциониране на нервната система, мозъка и участва в генерирането на енергия.

За кого е подходящ Carnivor Beef Aminos (телешки аминокиселини)?

Carnivor Beef Aminos е страхотен избор за активно спортуващи хора, за атлети и бодибилдъри. Подходящи са и за двата пола. Таблетките се употребяват изключително лесно и пасват на забързаното ежедневие.

Употреба и дозировка на Musclemeds Carnivor Beef Aminos:

Една доза (3 таблетки) 2-3 пъти дневно – преди и след тренировка, както и преди лягане.
Хранителна стойност за 1 доза (3 таблетки):
СъставСтойност за 1 доза
Калории15
Протеин3000 мг
Натрий35 мг
Калий15 мг

Други съставки: дикалциев фосфат, микрокристална целулоза, стеаринова киселина, силика, магнезиев стеарат и натурална обвивка (декстрин, декстроза, модифицирана целулоза, лецитин и натриев цитрат).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър