Menu
Your Cart

AMIX Beef Amino

AMIX Beef Amino
AMIX Beef Amino
AMIX Beef Amino
AMIX Beef Amino
AMIX Beef Amino
  • Наличност: Да
  • Модел: AMIX Beef Amino
Видян от: 8608
34.00 лв.
Без данък: 34.00 лв.

Възможни варианти

BeefBeef Amino не съдържат мазнини и са на топ цена в Protein.bg Amino са телешки аминокиселини на марката AMIX, които са под формата на таблетки, всяка съдържаща по 2 грама хидролизиран телешки протеин. Телешкият протеин е много добър източник на аминокиселини с уникален аминокиселинен профил. Освен това се усвоява бързо и пълно в организма, което го нарежда сред най-качествените източници на аминокиселини

При процесите на хидролиза, телешкият протеин се разгражда на неговите съставни части, а именно аминокиселини. Хидролизирането на високомолекулните протеини има за цел да услесни тяхното усвояване в организма и в някои случаи да премахне вероятните алергени. 

В Beef Amino, както и по принцип в телешкото месо се съдържат всички протеиногенни аминокиселини, а в това число и деветте незаменими или есенциални аминокиселини. Те са незаменими, тъй като не могат да се произвеждат в човешкия организъм и трябва да се набавят с приетата храна.

Защо да изберем AMIX Beef Amino?Beef Amino подобрява възстановяването след тренировка

  • Висококачествен източник на аминокиселини
  • Увеличават натрупването на мускулна маса
  • Подобряват възстановяването след тренировка
  • Съдържа ВСАА, ЕАА
  • Без мазнини
  • Лесни за разтваряне и усвояване в организма
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват телешките аминокиселини Beef Amino на AMIX?

Beef Amino е продукт на компанията AMIX, под формата на таблетки, съставени от телешки аминокиселини, притежаващи висока биологична стойност - т.е. усвояват се пълно и ефективно в организма и доставят нужното количество аминокиселини в кръвта. В Beef Amino присъстват всички незаменими аминокиселини (в това число и ВСАА), и се съдържат 6 грама телешки аминокиселини във всяка доза от 3 таблетки.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Beef Amino - телешки аминокиселини на марката AMIX

Beef Amino са телешки аминокиселини под формата на таблетки с топ цена в Protein.bgЗа кого е най-подходящ Beef Amino (телешки аминокиселини) на AMIX?

Телешките аминокиселини - Beef Amino са подходящи за всеки, който се стреми към подобряване на резултатите си, тъй като те не съдържат мазнини и имат пълен аминокиселинен профил, който ще ви помогне бързо да изградите желаната мускулна маса или да поддържате вече изградено и оформено тяло.

Употреба и дозировка на AMIX Beef Amino:

Приемайте по една доза (3 таблетки) Beef Amino два или три пъти дневно с течност между основните хранения, като е желателно да приемате между 8-10 чаши вода на ден. 

Във всяка опаковка Beef Amino се съдържат 83 дози или 250 таблетки.

Аминокиселинен профил за една доза (3 таблетки)
Аланин547,2 mgМетионин48 mg
Аргинин438,6 mgФенилаланин149,4 mg
Аспартат343,2 mgПролин726 mg
Цистеин3,6 mgСерин165,6 mg
Глутамин622,8 mgТреонин92,4 mg
Глицин1431 mgТирозин31,2mg
Хистидин33,6 mgВалин150 mg
Изолевцин73,2 mgХидроксипролин519 mg
Левцин178,2 mgЛизин229,2 mg

Състав на Beef Amino : Аминокиселини от хидролизиран телешки протеин, Антислепващи агенти (микрокристална целулоза, силициев диоксид и магнезиев стеарат)

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки