Menu
Your Cart

Universal Nutrition 100% Beef Aminos

Universal Nutrition 100% Beef Aminos
Universal Nutrition 100% Beef Aminos
 • Наличност: Да
 • Модел: Universal Nutrition 100% Beef Aminos
Видян от: 2987
33.00 лв.
Без данък: 33.00 лв.

Възможни варианти

Аминокиселините 100% Beef Aminos е продукт с топ качество и отлична цена в Protein.bgимат неизменна роля във всички процеси, които се извършват в човешкия организъм, в това число и производството на протеини. След като се свържат чрез пептидни връзки аминокиселините образуват протеиниАминокиселините имат множество функции: структурна (биосинтез на протеини), транспортна, енергийна (при разграждането си осигуряват енергия) и др. Аминокиселини могат да се набавят чрез храната или под формата на  хранителнителни добавки. След като попаднат в организма, аминокиселините се доставят до всички органи,които се нуждаят от тях. Аминокиселините се използват за синтез на всички белтъци и ензими в организма.

Предимството на приема на хранителни добавки, съдържащи аминокиселини е, че в организма се доставят директно необходимите вещества  и изграждането на мускулна маса може да започне веднага.  Телешките аминокиселини се нареждат сред основните източници на аминокиселини, които се използват от голям брой спортисти за изграждане на мускулна маса. 100% Beef Aminos на фирмата  Universal Nutrition е именно продукт, който е съставен от 100% чист телешки протеин изолат, телешки албумин и черен дроб. 100% Beef Aminos е произведен под формата таблетки, които са лесни за дозиране и се усвояват бързо в организма след прием. 

В състава на 100% Beef Aminos са добавени и витамини А, С, В3 и В6. Те притежават разнообразни положителни качества и спомагат за подобряване на физическата форма. Витамин А е полезен за зрението и притежава хормоноподобни функции. Витамин С подпомага работата на имунната система и притежава важни антиоксидантни свойства, които предпазват клетките и тъканите от токсичното влияние на реактивните кислородни радикали. Витамините В6 - пиридоксин и В3 - ниацин са важни кофактори за голям брой ензими, включени в разнообразни биохимични процеси.

Beef Aminos е продукт на марката Universal Nutrition, който е съставен от 100% чисти телешки аминокиселини, които се усвояват бързо и много лесно в човешкият организъм. С продуктът 100% Beef Aminos бързо и ефективно ще постигнете поставените цели за оформяне на желаното тяло. Като цяло аминокиселините са основен елемент, който спомага за изграждането на мускулна маса.

Защо да изберем 100% Beef Aminos на  Universal Nutrition?

 • 100% Beef Aminos не съдържа мазнини и въглехидратиДоставя на организма есенциални (незаменими) аминокиселини
 • Повишава издръжливостта
 • Намалява умората
 • Бързо възстановяване след усилена тренировка
 • Не съдържа мазнини и въглехидрати
 • Лесно разграждане, при което аминокиселините достигат директно в кръвта
 • Източник на BCAA (аминокиселини с разклонени вериги)
 • Има изразен анаболитен ефект.
 • Участва в обмяната на мазнините, като намалява холестерола.

Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват телешките аминокиселини 100% Beef Aminos на Universal Nutrition?

100% Beef Aminos е продукт, произведен от компанията Universal Nutrition под формата на таблетки, които са лесни за дозиране. 100% Beef Aminos е съставен изцяло от телешки аминокиселини, които ще ви помогнат в по-бързото изграждане на мускулна маса. Процесът на хидролиза, при който са преработени телешките аминокиселини спомага за тяхното по-лесно усвояване. 100% Beef Аminos съдържа пълният спектър от аминокиселини - всички 20 (есенциални и неесенциални), влизащи в състава на протеините в организма. Използвайки анаболитният потенциал на телешкото месо Вие бързо ще изградите желаната мускулна маса. Всяка доза от две таблетки е отличен източник на аминокиселини и когато се приема преди всяко хранене става идеална за увеличаване на общия прием на аминокиселини за деня. 100% Beef Aminos се предлагат в удобна за разфасовка от  200 или 400 таблетки в кутия. 100% Beef Aminos съдържа 3 грама телешки аминокиселини във всяка доза от 3 таблетки.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за 100% Beef Aminos - телешки аминокиселини на марката Universal Nutrition

За кого е най-подходящ 100% Beef Aminos (телешки аминокиселини) на Universal Nutrition?

Тъй като аминокиселините не съдържат мазнини, те са подходящи за всеки, който има нужда да увеличи чистата си мускулна маса. След като сте създали желаното тяло, с 100% Beef Aminos лесно ще може да го поддържате в желаните норми. Пълният аминокиселинен профил на 100% Beef Aminos ще спомогне за бързото възстановяване след интензивни тренировки. Със 100% Beef Aminos може да извлечете всички ползи от приема на телешкото месо, като избегнете напълно мазнините и холестерола.

Употреба и дозировка на Universal Nutrition 100% Beef Aminos:

Продуктът 100% Beef Aminos e в опаковки от по 200 и 400 таблетки. 3 таблетки от продукта съответстват на една доза, която осигурява всички необходими аминокиселини. Като хранителна добавка, приемайте по една доза (3 таблетки) 100% Beef Aminos с всяко хранене за постигане на оптимални резултати. 100% Beef Aminos може да се приема както между храненията, така и преди или след тренировка. Дневният прием може постепенно да се увеличи до 6 - 9 таблетки на прием.

Съдържание в една доза (3 таблетки)

Състав:Съдържание в 1 доза (3 таблетки)
Калории12
Протеини3 g
Витамин А25 IU
Витамин С8 mg
Витамин В62,6 mg
Ниацин2 mg

Състав на Universal Nutrition 100% Beef Aminos : 100% Beef Amino Acid Complex (телешки протеин изолат, телешки албумин концентрат, сушен черен дроб), дикалциев фосфат, микрокристална целулоза, стеаринова киселина, магнезиев стеарат, вода, лецитин (соя), фармацевтична глазура.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки