Menu
Your Cart

XCore Nutrition Amino Liquid

XCore Nutrition Amino Liquid
XCore Nutrition Amino Liquid
2 - 3 Дни
XCore Nutrition Amino Liquid
XCore Nutrition Amino Liquid
XCore Nutrition Amino Liquid
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: XCore Nutrition Amino Liquid
Видян от: 3180
21.99 лв.
Без данък: 21.99 лв.

Възможни варианти

Xcore Amino Liquid е висококачествена хранителна добавка, съдържаща течни аминокиселини. Формулата е с ускорено и подобрено абсорбиране и съответно по-ефективна. Съдържа подбрани аминокиселини – заменими и есенциални, насърчаващи мускулния растеж, регенериране и подобряващи спортните резултати. Поради тези причини аминокиселините са начело в списъка на добавки, които бодибилдърите приемат.

 • Xcore Amino Liquid стимулира мускулния растеж.Верижно-разклонени АК – тук се включват левцин, валин и изолевцин. Те притежават мощни анаболни качества и дават стимул за развитие в спортната сфера. Имат способността да повишават нивата на азотен оксид, който провокира разширение на кръвоносните съдове, регулиране равнището на артериално налягане и оптимизиране оросяването на органите и крайниците. Верижно-разклонените аминокиселини стимулират синтеза на протеини на клетъчно ниво, с което се повишава мускулното изграждане. Те се усвояват бързо и насърчават възстановяването на тялото след тренировка. Всяка доза от Xcore Amino Liquid съдържа 455.6 мг.
 • Метионин – насърчава регенерирането на черния дроб. Детоксикира тялото, подобрява храносмилането и действа като антиоксидант. Това се дължи на съдържанието на сяра в метионина, а сярата участва в редица важни процеси. Обезврежда свободните радикали, защитава кожата и подобрява нейното състояние. Пълноценни източници на метионин са млечни продукти, месо, ядки, риба, боб, леща, чесън, грах, спанак и царевица. Всяка доза от Xcore Amino Liquid осигурява 55.2 мг метионин.
 • Лизин – влиза в структурата на белтъците и спада към групата на есенциалните. Подобрява абсорбирането на калций и поддържа нивата на азотен оксид положителни. Лизинът участва в производството на антитела, ензими и хормони, както и в структурирането на колаген и възстановяване на кожни рани. Лизинът е особено популярен при лечението на херпес. Хранителни източници на лизин са млечните продукти – сирене, кисело мляко, масло, сметана, папая, манго и авокадо, както и ябълки, круши, смокини, кайсии. Всяка доза от Xcore Amino Liquid съдържа 276 мг лизин.
 • Треонин – есенциална аминокиселина, поддържаща протеиновия баланс в тялото. Треонинът не може да се синтезира в тялото, затова трябва да се осигури чрез храна или хранителен суплемент. Треонинът се открива в сърцето, мускулите и ЦНС. Действа поддържащо върху функциите на черния дроб, участва при формирането на зъбите, колагена, стимулира имунитета и намалява депресивните състояния. Хранителни източници на треонина са банани, моркови, яйца, млечни изделия и други. Всяка доза от Xcore Amino Liquid съдържа 124.2 мг треонин.
 • Фенилаланин – незаменима аминокиселина, участваща в образуването на ДНК и протеините, и е много важна за функциите на централната нервна система. Фенилаланинът стимулира и действа като антидепресант. Съчетан с приема на витамин B6 и аскорбинова киселина, подобрява мозъчната дейност, потиска апетита и действа като адаптоген. Източници на фенилаланин са животинските изделия, особено субпродуктите. Всяка доза от Xcore Amino Liquid осигурява 158.8 мг фенилаланин.
 • Аргинин – есенциална аминокиселина, подкрепяща усилията на всички спортуващи и активни хора. Явява се прекурсор на азотния оксид, подобрява кръвообращението и тонизира кръвоносните съдове. Укрепва имунитета и стимулира синтеза на белтъчини, съответно и мускулен растеж. Източници на аргинин са животинските протеини, фъстъци, бадеми, соя и други. Всяка доза от Xcore Amino Liquid съдържа 524.4 мг аргинин.
 • Хистидин – незаменима аминокиселина, участваща в структурата на белите и червени кръвни телца, укрепва имунитета и намалява алергичните реакции на организма. Действа детоксикиращо на тялото, защитавайки клетките от свободни радикали и токсини. Хистидинът поддържа сексуалната функция, подобрявайки способността за възбуда. Пълноценни източници на хистидин са млечните продукти, мляко, ориз, ръж, пшеница, соя, риба, слънчоглед и синап. Всяка доза от Xcore Amino Liquid съдържа 41.4 мг хистидин. 
 • Xcore Amino Liquid повишава нивата на азотен оксид.Цистеин – сярасъдържаща аминокиселина, която е изключително важна за здравето. Действа като антиоксидант, насърчавайки формирането на глутатион. Детоксикира тялото като подобрява работата на черния дроб. Укрепва имунитета, активирайки защитните клетки на тялото. Подпомага извеждането на слузестия секрет в белите дробове при наличие на инфекция на горните дихателни пътища. Източници на цистеин са птичето месо, кисело мляко, жълтък, червени чушки, броколи, лук, чесън, брюкселско зеле, овес, свински субпродукти и хайвер. Всяка доза от Xcore Amino Liquid съдържа 7 мг цистеин.
 • Тирозин – неесенциална аминокиселина, която влиза в състава на повечето протеини в тялото. Явява се изходно вещество за образуването на различни и важни невротрансмитери – допамин, норепинефрин, епинефрин, тироксин и други. Подобрява функциите на мозъка, повишава фокуса, ускорява регенерирането след тренировка, стимулира разграждането на мазнини в тялото и ускорява редуцирането им. Пълноценни източници на тирозин са киселото мляко, морските дарове, соевото сирене, бобови култури, пуешко месо и други. Всяка доза от Xcore Amino Liquid съдържа 27.6 мг тирозин.
 • Пролин – неесенциална АК, участваща в образуването на колаген. Това автоматично я прави във важен компонент от структурата на ставите и кожата. Подобрява тяхното здраве и еластичност. Също така увеличава абсорбирането на протеини и предпазва от разпад на мускулната тъкан. Пълноценни източници на пролин са мляко, яйца, месо. Всяка доза от Xcore Amino Liquid съдържа 904 мг пролин.
 • Серин – неесенциална аминокиселина, която участва в поддържането на красотата и психическото здраве. За първото се грижи като подобрява хидратирането и регенерацията на кожата. Подобрява работата на централната нервна система и укрепва имунитета. Подобрява метаболизма на мазнините и подпомага мускулното изграждане. Повишава концентрацията, паметта и намалява тревожността. Източници на серин са месото, млечните производни, пшеница, соя и други. Във формулата на Xcore Amino Liquid се съдържат 214 мг серин.
 • Глутаминова киселина – една от най-разпространените и важни аминокиселини в организма. Глутаминът стимулира мускулния растеж, подобрява предаването на нервни импулси между клетките, участва в обмяната на въглехидратите и поддържа нивата на азотен оксид положителни. Понижава нивата на стрес и има изключителни ползи при различни кожни увреждания, хронична умора и други. Източници на глутамин са животинските и растителните протеини. Всяка доза от Xcore Amino Liquid съдържа 710.8 мг от нея.
 • Глицин – неесенциална аминокиселина, която се явява прекурсор на креатина и участва в структурите на ДНК и РНК. Поддържа гликогеновите запаси и участва в производството на енергия. Глицинът се използва при шизофрения, нервно разстройство, ниска кръвна захар, стомашни язви и други. Поддържа нивата на азотен оксид положителни и подкрепя имунната функция. Източници на глицин са животински продукти, типични източници на желатин – кожа, хрущяли и други меки тъкани. Всяка доза от Xcore Amino Liquid съдържа 3959.4 мг глицин.

Защо да изберем Xcore (течни аминокиселини) Amino Liquid?

Xcore Amino Liquid подобрява работата на нервната система.

 • Стимулира мускулния растеж;
 • Възстановява тялото след тренировка;
 • Укрепва имунитета;
 • Подобрява дейността на мозъка;
 • Подкрепя функциите на нервната система;
 • Подобрява паметта;
 • Бързо и лесно усвояване;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Xcore Amino Liquid?

Xcore Amino Liquid е течна хранителна добавка, съдържаща аминокиселини. Формулата включва редица важни – есенциални и неесенциални аминокиселини, които подкрепят усилията за релефно тяло, подпомага имунната защита, предпазват от оксидативен стрес и насърчават правилно функциониране на нервната система. Добавката е течна, което предполага бързо и лесно абсорбиране, приемане и висока ефективност.

За кого е подходящ Amino Liquid на Xcore?

Xcore Amino Liquid е страхотен избор за всеки активен спортист, човек с активен начин на живот и ускоряващи възстановяването. Добавката е с лесно усвояване и може да се прилага след тренировка за регенериране на мускулите и стимулиране образуването на мускулен протеин. 

Употреба и дозировка на Xcore Amino Liquid (течни аминокиселини):

Една доза (20 мл.) дневно. Преди употреба разклатете добре.

Хранителна стойност за 1 доза (20 мл.):

СъставСтойност за 1 доза%ПДД
Валин166 мг**
Изолевцин90 мг**
Левцин200 мг**
Лизин276 мг**
Метионин55 мг**
Треонин124 мг**
Фенилаланин159 мг**
Аргинин524 мг**
Хистидин41 мг**
Цистеин7 мг**
Тирозин28 мг**
Пролин904 мг**
Аланин621 мг**
Аспарагинова киселина393 мг**
Серин214 мг**
Глутаминова киселина711 мг**
Глицин3959 мг**
Хидрокси-Лизин62 мг**
Хидрокси - Пролин759 мг**

* Дневните дози са базирани на 2000 калории диета. 

** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки