Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

XCore Nutrition

"Xtreme measures for Xtreme results" - или иначе казано: Екстремни мерки за екстремни резултати! - е мотото на компанията за хранителни и спортни добавки XCore Nutrition.

Ако целта Ви е да бъдете най-добрият! Искате да бъдете най-добрият! И нищо не би могло да ви спре по пътя нагоре. За вас спорта и тренировките не са просто хоби, а начин на живот. Марката XCore Nutrition разработва и предлага на своите клиенти добавки и продукти, създадени и базирани на нещата, които изброихме по-горе. XCore Nutrition препоръчват ако ще прекарвате повече време в фитнеса или залата, да обърнете сериозно внимание на диетата си и да се уверите, че давате на тялото си правилните хранителни вещества, в противен случай то няма да се развива.

Доверете се на продуктите на XCore Nutrition, защото тази марка се е доказала на пазара за хранителни и спортни добавки. Нуждаете се от повече скорост? Повече мускулна маса? Искате повече сила, издръжливост, по-добра защита от нараняване? Две думи: XCore Nutrition е вашата марка!


Марка: XCore Nutrition Модел: Xcore Nutrition Xcess CelluCut
Xcore Nutrition създаде най-мощния съюзник в борбата срещу целулита. Формулата съдържа най-добрите патентовани съставки, получени от полезните клинични опити с използване на тестове ин витро и върху живи организми. Ефективността определено е гарантирана.90% от жените имат целулит. Дори и тези, к..
41.99 лв.
Без данък:41.99 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)