Menu
Your Cart

AMIX BCAA Explosion

AMIX BCAA Explosion
AMIX BCAA Explosion
AMIX BCAA Explosion
AMIX BCAA Explosion
AMIX BCAA Explosion
 • Наличност: Да
 • Модел: AMIX BCAA Explosion
Видян от: 8584
23.00 лв.
Без данък: 23.00 лв.

Възможни варианти

BCAAAMIX BCAA Explosion е продукт с високо качество и топ цена от Protein.bg Explosion са аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА) в течна форма на марката AMIX, съдържащи L-цитрулин малат и витамин В6. Течната форма на продукта осигурява много бърза и пълна абсорбция, което повишава ефективността и води до по-бързи резултати. Аминокиселините с разклонени вериги, които участват в изграждането на телесните протеини са L-левцин, L-изолевцин и L-валин. Те спадат към есенциалните аминокиселини, което означава, че не се синтзират в организма и трябва да се приемат с храната.

Един от най-важните ефекти на ВСАА е способността им да стимулират синтеза на мускулните протеини и по този начин да ускрояват изграждането на мускулите и да ги предпазват от разграждане. Така аминокиселините с разклонени вериги спомагат значително за възстановителните процеси. Освен силните анаболитни свойства, ВСАА участват и в поддържането на нивата на гликогена и спомагат за премахване на излишните телесни мазнини. 

Аминокиселините с разклонени вериги могат да намалят чувството на умора и по-този начин да повишат вашата издръжливост. Това се дължи на факта, че при усилена физическа дейност се увеличва нивото на триптофан в кръвта, който достигайки го мозъка се превръща в 5-хидрокситриптамин (серотонин), който се свързва с определени рецептори и придава чувство на умора. ВСАА се транспортират със същата транспортна система като триптофана и могат да взаимодействат със същите рецептри, когато са в по-висока концентрация, но не причиняват умора.

L-цитрулин малатът, който е включен в състава на BCAA Explosion активно спомага за намаляване на мускулната умора и повишаване на издръжливостта, тъй като осигурява синтез на АТФ (аденозинтрифосфат) и по този начин повишава неговото количество в клетките на мускулите. Повишеното количество L-цитрулин също така води до увеличаване на плазмените нива на орнитин и аргини. Това от своя страна подобрява метаболизма на азотния оксид и отстраняването на амоняк от организма. 

Витамин В6 или пиридоксал фосфат e също част от състава на BCAA Explosion. Той десйтва като коензим в редица метаболитни реакции свързани с аминокиселините и не само. Витамин В6 участва във всички реакции на трансаминиране, както и в някои реакции на декарбоксилиране, деаминиране и рацемизация (D <-> L) на аминокиселини

ВСАА Explosion съдържа 3,2 грама аминокиселини с разклонени вериги за доза, които се абсорбират доста лесно и ефективно, благодарение на течната формула на продукта. 

Защо да изберем AMIX BCAA Explosion?BCAA Explosion предпазва мускулите от разграждане, намалява мазнините и е с топ цена в Protein.bg

 • Висококачествен източник на аминокиселини
 • Ускорява натрупването на мускулна маса
 • Предпазва мускулите от разграждане
 • Подобрява възстановяването след тренировка
 • Намалява Умората
 • Повишава издръжливостта
 • Подобрява азотния метаболизъм
 • Съдържа L-цитрулин малат и витамин В6
 • Спомага за премахване на излишните мазнини
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги BCAA Explosion на AMIX?

BCAA Explosion представляват аминокиселини с разклонени вериги в течна форма. произведени от марката AMIX, които съдържат допълнително L-цитрулин малат и витамин В6. ВСАА Explosion осигурява бърза и ефективна абсорбция в организма, което съответно осигурява и по-бърз и по-голям ефект. ВСАА Explosion съдържа 3,2 грама аминокиселини с разклонени вериги за всяка доза от 40мл.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за BCAA Explosion - аминокиселини с разклонени вериги на марката AMIX

За кого са най-подходящи BCAA Explosion (аминокиселини с разклонени вериги) на AMIX?

ВСАА Explosion е подходящ за всеки активно спортуващ, който желае да постигне по-голям ефект. Аминокиселините с разклонени вериги ще ви помогнат да изградите и да поддържате чисти мускули, а освен това ще подобрят възстановяването след тренировка. L-цитрулин малатът повишава издръжливостта и спомага за по-добър азотен метаболизъм, а витамин В6, в ролята си на коензим участва в метаболизма на аминокиселините.

Употреба и дозировка на AMIX BCAA Explosion:

Приемайте по една доза (40мл./4 супени лъжици) BCAA Explosion около 20-30 мин преди тренировка и една доза (40мл.) след тренировка. Разклатете добре преди употреба.

Хранителна стойност за 40мл./100мл

Състав:Стойност за 40 мл:Стойност за 100мл:
Енергия16.2kcal/69.2KJ40.5kcal/173KJ
Мазнини
- наситени
<0.4 g
<0.2 g
<1 g
<0.5 g
Въглехидрати
- захари
<0.4 g
<0.2 g
<1 g
<0.5 g
Протеини3.2 g8 g
Сол<0.2 g<0.5 g

Aктивни съставки за 40мл./100мл.

Amix™ BCAA
L-левцин
L-изолевцин
L-валин
3200 mg
560 mg
800 mg
1840 mg
8000 mg
1400 mg
2000 mg
4600 mg
L-цитрулин малат5 mg12,5 mg
Витамин В62 mg5 mg

Състав на BCAA Explosion : пречистена вода, аминокиселини (L-валин, L-изолевцин, L-левцин), Подкисляващ агент (лимонена киселина), Аромати, Консервант (калиев сорбат и натриев бензоат), Подсладител (сукралоза, ацесулфам К), L-цитрулин малат, Пиридоксин HCL (вит. В6)

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки