Menu
Your Cart

Everbuild Cryo Cell

Everbuild Cryo Cell
Everbuild Cryo Cell
Everbuild Cryo Cell
Everbuild Cryo Cell
Everbuild Cryo Cell
 • Наличност: Да
 • Модел: Everbuild Cryo Cell
Видян от: 3441
56.00 лв.
Без данък: 56.00 лв.

Възможни варианти

CryoCryo Cell съдържа ВСАА в съотношение 8:1:1 и e с топ цена в Protein.bg Cell са комплексни аминокиселини, произведени от американската компания Everbuild, които имат разнообразни ефекти върху организма. Това се дължи на състава на Cryo Cell, който включва аминокиселини с разклонени вериги, глутамин, цитрулин, таурин, електролити и витамини. Cryo Cell е уникална формула, съдържаща висококачествени и жизененоважни съставки, които подобряват възстановяването, издръжливостта и увеличават запасите на енергия и нейното количество.

В основата на Cryo Cell са ултра-микронизирани (за по-лесно разтваряне) аминокиселини с разклонени вериги (BCAA) с високо съдържание на L-левцин в съотношение 8:1:1 (левцин:изолевцин:валин) . Според различни проучвания, това е идеалното съотношение (по-добро от естественото 2:1:1), тъй като оставащият изолевцин има инхибиращ ефект върху левцина и така намалява ефективността на ВСАА. Така увеличеното количество L-левцин преодолява инхибиращото действие на изолевцина и увеличава ефективността на ВСАА

Аминокиселините с разклонени вериги са може би най-важните аминокиселини, тъй като играят важна роля в изграждането на мускулната маса. Те стимулират производството на протеини в мускулите и притежават изразени антикатаболитни свойства, с които предпазват мускулите от разграждане при интензивните тренировки. Освен това ВСАА намаляват чувството на умора като се свързват със специфични мозъчни рецептори, с които се свързва серотонина - придаващ чувство на умора. Аминокиселините с разклонени вериги спомагат и за премахването на излишните телесни мазнини.

Комплексния състав на Cryo Cell е подсилен и с допълнителни аминокиселини (цитрулин малат и таурин), които повишават мускулния тонус, подсилват имунната система, спомагат за по-доброто усвояване на останалите съставки, подобряват състоянието на кръвоносните съдове, регулират синтеза на азотен оксид, предпазват мускулите от разграждане, улесняват провеждането на нервните импулси и изпълняват много други полезни функции.

L-глутамин е друга аминокиселина, добавена към комплексния състав на Cryo Cell. Главната функция на L-глутамина е в процеса на възстановяване на изчерпания гликоген и осигуряване на енергия за продължителни тренировки. Освен добавените аминокиселини, към Cryo Cell са добавени и електролити с неутрално рН, които спомагат за хидратацията на тялото и поддържат рН в неутрални граници. Четирите отлични вкуса на портокал, диня, череша с лайм и малина ще направят Cryo Cell любимият ви продукт.

Защо да изберем Everbuild Cryo Cell?Cryo Cell подобрява издръжливостта и възстановяването и е на топ цена в Protein.bg

 • Висококачествен източник на аминокиселини
 • Увеличават мускулната маса
 • Подобряват процеисте на възстановяване
 • 7 грама ВСАА в съотношение 8:1:1
 • Ултра-микронизирани за лесно разтваряне
 • Добавен L-глутамин, Таурин и Цитрулин малат
 • Съдържа електролити, поддържащи рН
 • Хидратира тялото
 • Четири отлични вкуса
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините Cryo Cell на Everbuild?

Cryo Cell са комплексни аминокиселини, произведени от компанията Everbuild. В основата на Cryo Cell са аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА) в съотношение 8:1:1 (левцин, изолевцин, валин), а като допълнителни аминокиселини са добавени L-глутамин, цтитрулин и таурин. Освен това в Cryo Cell са добавени електролитен буфер и витамин В6. Общото количество на аминокиселините в Cryo Cell е 14,5 грама за всяка доза от 15,9-16,4 грама (в зависимост от избрания вкус).

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Cryo Cell - комплексни аминокиселини на марката Everbuild

За кого е най-подходящ Cryo Cell (комплексни аминокиселини) на Everbuild?

Cryo Cell подпомага издръжливостта и изграждането на чиста мускулна маса, което го прави подходящ за всеки, който спортува активно и желае да постигне по-добри резултати. Cryo Cell проявява още доста благоприятни ефекти върху организма и ви помага да подобрите представянето си, като приемате един висококчествен продукт с невероятен вкус.

Употреба и дозировка на Everbuild Cryo Cell:

Разтворете една доза (15,9 - 16,4 гр.) Cryo Cell в 250-300мл. вода (в зависимост от вкусовите предпочитания) и разбъркайте до пълно разтваряне. Може да приемате Cryo Cell преди, по време или след тренировка.

Всяка опаковка Cryo Cell съдържа 30 дози

Състав:Стойност за 1 доза:
Калории2 kcal
Натрий100 mg
Калий100 mg
Витамин В610 mg
ВСАА 8:1:17 g
L-глутамин3.5 g
Таурин2 g
Цитрулин Малат2 g
Електролитен Буфер500 mg

Други съставки на Cryo Cell : Лимонена киселина, Ябълчна киселина, Натурални и изкуствени аромати, Сукралоза, Силиций

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки