Menu
Your Cart

Myprotein Citrulline Malate

Myprotein Citrulline Malate
Myprotein Citrulline Malate
 • Наличност: Да
 • Модел: Myprotein Citrulline Malate
Видян от: 3264
40.49 лв.
Без данък: 40.49 лв.

Възможни варианти

Разработеният суплемент Citrulline Malate от Myprotein е отлично предложение за тези от вас, подложени на интензивни физически и спортни натоварвания. В резултат от тях в организма се получават вторични продукти - токсини като млечна киселина и амоняк, за чието премахване успешно ще помогне този продукт. Citrulline Malate от Myprotein на топ цена, ще ви осигури допълнителна сила и издръжливост, за да подобрите резултатите от вашите спортни занимания.

Citrulline Malate съчетава Аминокиселината Цитрулин и органичната сол Малат, което оригурява страхотното му действие. Действайки, това съчетание задържа появата на умора при провеждането на активни тренировъчни занимания. Това е довело до активното използване на Citrulline Malate от спортистите, които се нуждаят от по-голяма издръжливост. Той е станал елемент от предтренировъчните комплекси, както и в продукти, насочени към увеличаване на „помпането” по време на тренировките.

Citrulline е аминокиселина, която се получава в резултата от съединението на аминокиселината орнитин и карбамоилфосфат. В организма, това се случва по време на урейния цикъл и цикъла на азотния оксид, като по този начин тялото се освобождава от азотни отпадъци. Излишъкът от Citrulline, получен от добавки, позволява урейния цикъл да премахне амоняка (състоящ се от три молекули азот), получен от работещите по време на трениране мускули, преди да предизвика ефекта на умора.

Аминокиселината също е страничен резултат от преработката в тялото на аминокиселината аргинин в азотен оксид (NO). Редица изследвания са показали, че излишък от Citrulline повишава количеството на аргинин в кръвта, което води до увеличаване синтеза на азотен оксид. Повечето азотен оксид засилва притока на кръв към мускулите по време на спортните упражнения.

Malate или ябълчна киселина - солно съединение, което често се използва като хранителен консервант. Благодарение на него ябълките и някои други плодове имат кисел вкус. Добавянето на Malate към Citrulline дава по-голяма стабилност в човешкия организъм. В допълнение има предположение, че Malate също помага в борбата с умората, тъй като насърчава рециклирането на млечната киселина.

Защо да изберем Citrulline Malate от Myprotein?

 • Премахва токсините от организма
 • Увеличава синтеза на азотен оксид
 • Повишава издръжливостта и силата
 • Подпомага възстановителните процеси
 • Подпомага подхранването на мускулните клетки
 • За по-дълги и интензивни тренировки
 • Намалява умората
 • Укрепва имунната защита
 • Protein.bg ви дава страхотна цена и бърза доставка

Как действа хранителната добавка Citrulline Malate от Myprotein?

Citrulline Malate  от Myprotein ще увеличи вашата издръжливост. За всеки спортист е важна способността на тялото да устои на умората по време на тренировъчните упражнения. Ускорявайки освобождаването от амоняка, съдържащата се в продукта аминокиселина Цитрулин, позволява да се отложи момента на намаляване активността на водорода в мускулите, което се случва по време на усилената физическа работа. Когато падне активността на водорода, се повишава киселинността в мускулите и идва умората. При направени изследвания е установено, че Цитрулин малат е допринесъл за 50% увеличаване повторяемостта на упражненията от тренировката, преди да се достигне точката на мускулен отказ. Също така е помогнал на спортистите участвали в изследването за намаляване болките в мускулите след тренирането. В допълнение, ако вие приемате Citrulline Malate като добавка, може да помогнете за намаляване слабостта в мускулите, което ще доведе до тренировки с висока интензивност. Това обаче не единственото, с което ще ви е полезен Citrulline Malate от Myprotein при възстановяването. Тежките тренировки често вредят на имунната система, което води до инфекции на дихателните пътища. Продуктът ще допринесе за намаляване на имунодепресията. Citrulline Malate помага на тялото да се „излекува” след усиленото трениране и то да избегне някои от симптомите, които често между другото се отнасят към претренирането.

Спортната добавка от Myprotein Цитрулин Малат ефективно ще повиши нивото на аргинин в кръвта. Този потенциал на продукта обезпечава широк списък от ползи за вас. Към него се включват: увеличаване на синтеза на протеин, креатин, по-ефективно използване на ВСАА от мускулите при тренировъчните усилия. Увеличеното ниво на аргинин в кръвта води до увеличаване на производството на азотен оксид, увеличава се синтеза на протеин в мускулите и се ускорява укрепването. Установено е, че Citrulline е по-ефективн за повишаване на нивото на аргинин в кръвта, отколкото приемането като добавка на аргинин.

Активната съставка на Citrulline Malate 250/500 гр от Myprotein защитава сърдечно-съдовата система и облекчава детоксикацията на черния дроб. Тя активизира собствената имунна защита на организма. Благодарение на нея, в тялото се увеличават нивата на аденозинтрифосфатната енергия (АТФ), забавя се появата на умора и се оптимизира обмяната на веществата. Всички изброени ползи може да си осигурите с тази хранителна добавка, предложена на страхотно добра цена.

За кого е най-подходящ Citrulline Malate (Цитрулин Малат) от Myprotein?

Citrulline Malate (Цитрулин Малат) от Myprotein е идеален избор за хора занимаващи се с лека атлетика, силови спортове, подложени на интензивни натоварвания. Спортната добавка Citrulline Malate от Myprotein ще подобри вашата физическа производителност, ще забави появата на умора и ще ускори възстановяването. Продуктът насърчава собствените защитни сили на вашия организъм, които го предпазват от болести и е на отлична цена.

Употреба и дозировка на Citrulline Malate от Myprotein:

Към желаното от вас количество вода или плодов сок добавете 2 гр Цитрулин малат, разбъркайте и консумирайте. Използвайте два пъти дневно. Не превишавайте препоръчаната доза.

Препоръчително е използването на точен уред за измерване на дозите. Мерителните лъжици на Myprotein са само приблизителни и не са заместител на използването на стандартни мерителни съдове.

Дозировка: 1/3 чаена лъжичка (2 g)

Дози в опаковка: 125 (250g), 250 (500g)

Състав:Стойност за 100гр: 
Citrulline Malate 2 гр

Хранителната информация се основава на Неароматизираният продукт, при избора на вкус на хранителните стойности могат да варират.

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Може да съдържа мляко, соя, яйца, глутен!

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява при стайна температура.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки