Menu
Your Cart

Стимулиращи мисловната дейност

Човешкият мозък е сложен механизъм, който се състои от неврони. Клетките на мозъка, свързани помежду си, формират импулси, благодарението на което контролират работата на организма. Мозъкът обработва сензорната информация, отговаря за емоциите, паметта, вниманието, речта и мисленето. Висшата функция на мозъка е мисленето. С възрастта се случват промени в работата му. За неговото подхранване се препоръчват добавки за стимулиране на мисловната дейност. Не само спортистите могат да се възползват от тези добавки, а и хората, които не водят чак толкова активен начин на живот.

Спортни добавки за стимулиране на мисълта

Производителите на спортни добавки предлагат огромен избор от продукти за мозъка. Ето някои хранителни добавки за стимулиране на мозъчните дейности, които ние в Protein.bg предлагаме специално за клиентите си на неповторими цени:

  • Гинко билоба – освен мозъчната дейност, хранителните добавки с гинко билоба влияят добре и върху метаболизма, зрението, слуха.
  • Лецитин – това е хранително вещество за невроните. Дефицитът му води до умора, раздразнителност, изтощение и слаба способност за мислене. Хранителните добавки с лецитин оказват антиоксидантно действие, помагат при разстройства на паметта и вниманието, при депресия. Лецитин подобрява функционирането на мозъка и влияе положително за усвояването на витамините в организма.
  • GABA – това е аминокиселина, която е медиатор в главния мозък. Използва се широко в бодибилдинга за стимулиране секретирането на растежния хормон. Има прекрасно успокояващо действие, подпомага съня и съдейства за горенето на мазнините като бонус.

Пробвайте тези и други хранителни спортни добавки за стимулиране на мисловните функции сега от Protein.bg на топ цени!

Няма продукти в тази категория.

Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки