Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

Pure Nutrition GABA Powder 212 grams

Прегледан: 1022
Pure Nutrition GABA Powder 212 grams Наличен

40.00 лв.
* Вид опаковка/разфасовка:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

Pure Nutrition GABA Powder 212 grams

Pure Nutrition GABA Powder има успокояващ ефект и подпомага работата на нервната система и качеството на съняГама-аминомаслена киселина, ГАМК, GABA е химично съединение, една от формите на аминомаслената киселина, която има свойството на невромедиатор. С ниската активност на ГАМК се свързват такива състояния, като тревожните разстройства. Това вещество оказва потискащо въздействие върху нервната активност, което е свързано с влиянието върху проницаемостта на биологичните мембрани. Отнася се към групата на неврометаболитните стимулатори и може да се използва при съдови заболявания на главния мозък и техните усложнения, при церебрално-съдови енцефалопатии, депресии и други. За пръв път гама-аминомаслена киселина е открита в мозъка от Е. Робъртс и С. Френкел през 1950 година.

Защо да изберем Pure Nutrition GABA Powder 212 grams?

  • Повишава съдържанието на растежен хормон в тялото
  • За подобряване на мускулния релеф
  • Срещу излишните мазнини
  • За по-добър и качествен сън и почивка нощем
  • Има успокояващо въздействие и отпускащ ефект
  • Една доза от  1.06 гр на ден
  • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява GABA Boost от Pure Nutrition на прах?

GABA Boost е хранителна добавка на компания Pure Nutrition, която съдържа гама-аминомаслена киселина – един от най-важните медиатори в главния мозък, който има потискащо действие. По природа това е аминокиселина. В човешкия организъм тя индуцира съм и премахва психическата възбуда.

В бодибилдинга GABA Boost може да се използва за стимулиране на предната част на хипофизата, която произвежда растежен хормон. Този хормон има голям анаболитен и изгарящ мазнините ефект.

GABA Powder увеличава съдържанието на растежен хормон, подпомага натрупването на мускулна маса и съдейства за оформянето на мускулен релефСъщо така, тази добавка влияе положително върху настроението, способства нощната регенерация на помага в справянето с отрицателните последици от прекомерното физическо и психическо натоварване при хора, които водят активен начин на живот, особено при спортистите.

Една от причините ГАМК да е толкова популярна аминокиселина сред спортистите, както вече стана ясно, е че стимулира синтезацията на хормона на растежа. Това от своя страна стимулира клетъчния растеж и развитието. Хормонът се произвежда от хипофизата и влияе върху качеството на тренировките, върху нуждата от храна и върху съня. При освобождаването си, той оказва анаболитно действие върху тялото и отговаря за растежа на мускулатурата при правилно изпълнение на спортните упражнения.

При децата и в юношеска възраст растежният хормон отговаря за развитието на детския организъм. При възрастните той спира да носи тази отговорност, тъй като се затварят пластините в костите, отговарящи за растежа на скелета. Вместо това, той отговаря за натрупването в костите на калций, за да бъдат те по-здрави.

GABA Boost Powder от Pure Nutrition подпомага и повишаването на синтеза на белтъците в тялото, за трупането на мускулна маса, за стимулирането на имунните функции на организма и, освен това, за ефективното изгаряне на излишните мазнини. Приемът на тази добавка, спрямо ефективността на активното вещество, е много полезен от атлети и спортисти.

Отличителното е, че ако този продукт се употребява, но не се тренира, това не увеличава количеството растежен хормон в организма. Така че ако се използва от хора, които не се занимават със спорт интензивно, или се използва по време, в което не се тренира, няма да има такъв ефект. Но това не значи, че добавката е безполезна в други сфери на приложение.

Допълнителните ефекти от приема на GABA Boost за спортистите

ГАМК от Pure Nutrition на топ цена намалява стреса, има седативен ефект и помага за възстановяването на организма след тренировкаИзползването на ГАМК на прах за бодибилдинга влияе и върху синтеза и утилизацията на глюкозата. При употребата на този продукт, се стимулира панкреаса за изработването на допълнително инсулин, като по този начин се увеличава абсорбирането на глюкозата в клетките. Повишените нива на инсулина води до увеличаване на производителността. За спортистите това значи, че се подобрява утилизацията на глюкозата в мускулите.

Освен това, ГАБА помага в борбата с хиперинсулинемията и метаболитния синдром (пре-диабет). Това е мощно средство за подобряване регулирането на глюкозата в плазмата на кръвта.

Използването на тази хранителна добавка е полезно както за бодибилдърите, така и за професионалните спортисти в периода на силови тренировки. В състезанията по бодибилдинг и при другите видове спорт използването на растежен хормон или други анаболитни препарати не е позволено. Но използването на GABA Boost не са причина за дисклавиликация, тъй като продуктът не съдържа този хормон, а провокира по-силното му синтезиране. GABA не е допинг!

GABA е естествено вещество, кото подпомага мускулното развитие, понижаването на мазнините и усилването на липидния метаболизъм. Намалява времето за възстановяване на тялото между тренировките, което прави тренирането по-малко изнурително, по-малко натоварващо и по-интензивно.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за GABAгама-аминомаслена киселина на марката Pure Nutrition.

За кого е най-подходящ GABA (ГАМК) от Pure Nutrition?

Хранителната добавка ГАМК на Pure Nutrition може да се използва не само от поклонниците на спорта и фитнеса, но и от всички хора. Тя има седативен ефект и е особено полезна за хора, които страдат от всякакъв вид нарушения на съня. Това е своеобразно отпускащо средство, което подобрява качеството на съня след интензивното трениране или стрес в работата. Струва си ГАМК да се използва и от тези, които провеждат ниско-въглехидратна диета, която влошава качеството на нощната почивка. Соматотропинът (растежният хормон) увеличава обема на мускулатурата, а тази добавка повишава неговото количество в организма.

Употреба и дозировка на Pure Nutrition GABA:

Приемайте по 1 мерителна лъжица (1.06 гр) дневно 30 минути преди лягане или когато е необходимо.

Състав в 1 доза (1.06 гр)Стойност%ПДД
Габа-аминомаслена киселина1 гр**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: няма.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: