Menu
Your Cart

Pure Nutrition GABA Powder 212 grams

Pure Nutrition GABA Powder 212 grams
Pure Nutrition GABA Powder 212 grams
Pure Nutrition GABA Powder 212 grams
Pure Nutrition GABA Powder 212 grams
Pure Nutrition GABA Powder 212 grams
  • Наличност: Да
  • Модел: Pure Nutrition GABA Powder 212 grams
Видян от: 2397
40.00 лв.
Без данък: 40.00 лв.

Възможни варианти

Pure Nutrition GABA Powder има успокояващ ефект и подпомага работата на нервната система и качеството на съняГама-аминомаслена киселина, ГАМК, GABA е химично съединение, една от формите на аминомаслената киселина, която има свойството на невромедиатор. С ниската активност на ГАМК се свързват такива състояния, като тревожните разстройства. Това вещество оказва потискащо въздействие върху нервната активност, което е свързано с влиянието върху проницаемостта на биологичните мембрани. Отнася се към групата на неврометаболитните стимулатори и може да се използва при съдови заболявания на главния мозък и техните усложнения, при церебрално-съдови енцефалопатии, депресии и други. За пръв път гама-аминомаслена киселина е открита в мозъка от Е. Робъртс и С. Френкел през 1950 година.

Защо да изберем Pure Nutrition GABA Powder 212 grams?

  • Повишава съдържанието на растежен хормон в тялото
  • За подобряване на мускулния релеф
  • Срещу излишните мазнини
  • За по-добър и качествен сън и почивка нощем
  • Има успокояващо въздействие и отпускащ ефект
  • Една доза от  1.06 гр на ден
  • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява GABA Boost от Pure Nutrition на прах?

GABA Boost е хранителна добавка на компания Pure Nutrition, която съдържа гама-аминомаслена киселина – един от най-важните медиатори в главния мозък, който има потискащо действие. По природа това е аминокиселина. В човешкия организъм тя индуцира съм и премахва психическата възбуда.

В бодибилдинга GABA Boost може да се използва за стимулиране на предната част на хипофизата, която произвежда растежен хормон. Този хормон има голям анаболитен и изгарящ мазнините ефект.

GABA Powder увеличава съдържанието на растежен хормон, подпомага натрупването на мускулна маса и съдейства за оформянето на мускулен релефСъщо така, тази добавка влияе положително върху настроението, способства нощната регенерация на помага в справянето с отрицателните последици от прекомерното физическо и психическо натоварване при хора, които водят активен начин на живот, особено при спортистите.

Една от причините ГАМК да е толкова популярна аминокиселина сред спортистите, както вече стана ясно, е че стимулира синтезацията на хормона на растежа. Това от своя страна стимулира клетъчния растеж и развитието. Хормонът се произвежда от хипофизата и влияе върху качеството на тренировките, върху нуждата от храна и върху съня. При освобождаването си, той оказва анаболитно действие върху тялото и отговаря за растежа на мускулатурата при правилно изпълнение на спортните упражнения.

При децата и в юношеска възраст растежният хормон отговаря за развитието на детския организъм. При възрастните той спира да носи тази отговорност, тъй като се затварят пластините в костите, отговарящи за растежа на скелета. Вместо това, той отговаря за натрупването в костите на калций, за да бъдат те по-здрави.

GABA Boost Powder от Pure Nutrition подпомага и повишаването на синтеза на белтъците в тялото, за трупането на мускулна маса, за стимулирането на имунните функции на организма и, освен това, за ефективното изгаряне на излишните мазнини. Приемът на тази добавка, спрямо ефективността на активното вещество, е много полезен от атлети и спортисти.

Отличителното е, че ако този продукт се употребява, но не се тренира, това не увеличава количеството растежен хормон в организма. Така че ако се използва от хора, които не се занимават със спорт интензивно, или се използва по време, в което не се тренира, няма да има такъв ефект. Но това не значи, че добавката е безполезна в други сфери на приложение.

Допълнителните ефекти от приема на GABA Boost за спортистите

ГАМК от Pure Nutrition на топ цена намалява стреса, има седативен ефект и помага за възстановяването на организма след тренировкаИзползването на ГАМК на прах за бодибилдинга влияе и върху синтеза и утилизацията на глюкозата. При употребата на този продукт, се стимулира панкреаса за изработването на допълнително инсулин, като по този начин се увеличава абсорбирането на глюкозата в клетките. Повишените нива на инсулина води до увеличаване на производителността. За спортистите това значи, че се подобрява утилизацията на глюкозата в мускулите.

Освен това, ГАБА помага в борбата с хиперинсулинемията и метаболитния синдром (пре-диабет). Това е мощно средство за подобряване регулирането на глюкозата в плазмата на кръвта.

Използването на тази хранителна добавка е полезно както за бодибилдърите, така и за професионалните спортисти в периода на силови тренировки. В състезанията по бодибилдинг и при другите видове спорт използването на растежен хормон или други анаболитни препарати не е позволено. Но използването на GABA Boost не са причина за дисклавиликация, тъй като продуктът не съдържа този хормон, а провокира по-силното му синтезиране. GABA не е допинг!

GABA е естествено вещество, кото подпомага мускулното развитие, понижаването на мазнините и усилването на липидния метаболизъм. Намалява времето за възстановяване на тялото между тренировките, което прави тренирането по-малко изнурително, по-малко натоварващо и по-интензивно.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за GABAгама-аминомаслена киселина на марката Pure Nutrition.

За кого е най-подходящ GABA (ГАМК) от Pure Nutrition?

Хранителната добавка ГАМК на Pure Nutrition може да се използва не само от поклонниците на спорта и фитнеса, но и от всички хора. Тя има седативен ефект и е особено полезна за хора, които страдат от всякакъв вид нарушения на съня. Това е своеобразно отпускащо средство, което подобрява качеството на съня след интензивното трениране или стрес в работата. Струва си ГАМК да се използва и от тези, които провеждат ниско-въглехидратна диета, която влошава качеството на нощната почивка. Соматотропинът (растежният хормон) увеличава обема на мускулатурата, а тази добавка повишава неговото количество в организма.

Употреба и дозировка на Pure Nutrition GABA:

Приемайте по 1 мерителна лъжица (1.06 гр) дневно 30 минути преди лягане или когато е необходимо.

Състав в 1 доза (1.06 гр)Стойност%ПДД
Габа-аминомаслена киселина1 гр**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: няма.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки