Menu
Your Cart

Женско здраве

Отдавна отмина времето, когато протеините и гейнърите се използваха само от мъжете. Времето на еманципацията и развитието на страните са внесли в живота ни не само модата да спортуваме и красивите фитнес-центрове, а и изобилие от специализирани хранителни добавки и то не само за мъже, но и за жени! Още повече, че употребата на протеини и много други добавки отдавна са неразделна част от спортуването. Защото са важни не само физическите натоварвания, а и рационалният хранителен режим.

Особености на спортните добавки за жени

От спортни добавки се интересуват и жените. Кой, ако не жените, се грижи за красотата си и е готов на всичко за нея? Кои са най-подходящите спортни добавки за нежния пол, които ще помогнат за постигането на красиво тяло?

Протеини – източник на белтък за мускулите или диетична добавка при различни диети. Дори и да ограничавате режима си на хранене, не бива да стигате до крайности, които ще го изтощят. Необходими са Ви белтъчини, за да поддържате работата на вътрешните си органи.

Аминокиселини – целта на използването им е същата, като на използването на протеините. Разликата е, че при използването на аминокиселинни добавки възстановяването на мускулите и регенерирането на мускулите се случва много-по-бързо.

Витамини – витаминно-минералните комплекси от доказани производители, които предлагаме за Вас в Protein.bg, са много по-различни от онези, които се предлагат в аптеките, с това, че са със специално оптимизиран състав, покриващ нуждите на средностатистическия спортист. Везната е наклонена към микроелементите, които способстват укрепването на имунитета и които подпомагат процесите, протичащи в мускулните клетки, ставите и връзките. Витамините за жени са произведени с оглед на спецификата на женското тяло и нуждите му.

Колаген – това е вещество, което подобрява работата на ставите и състоянието на кожата. Влиза в състава на много кремове, мазила и козметични средства, а в индустрията на спортното хранене може да се срещне и в чист вид. Заедно с хондроитина и глюкозамина, колагенът укрепва ставите,  освен това прави кожата Ви стегната и еластична.

Добавки за горене на мазнини – разбира се, това са най-търсените спортни добавки от жените. Те са били, са и ще продължават да бъдат най-търсеното средство за поддържане на красотата от женската половина на човечеството.

Заключение

Спортното хранене не е само за мъжете. Жените са равноправни ползватели на този вид добавки. Просто техните задачи и цели във фитнес залата са различни от тези на мъжете. Съответно, за тях има специални спортни добавки за жени.

Няма продукти в тази категория.

Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.