Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Либидо

Принципно, сексуалните проблеми е прието да се асоциират със силния пол. Всъщност, при жените те възникват не по-малко. Просто повечето дами, заради срамежливостта си, се стесняват да се обърнат към лекар. Проблемите с повишаването на либидото е еднакво актуален и за двата пола.

Как хранителните добавки влияят върху либидото?

Съвременната медицина е разработила средства, които повишават ефективно сексуалната активност и помагат в справянето със съпътстващите заболявания. В тези средства се съдържат само натурални съставки – екстракти от различни растения. Освен тях, хранителните добавки съдържат витамини. Правилният избор и прием на добавките дава следните ефекти:

  • Повишаване на либидото (сексуалната възбудимост);
  • Подобряване на емоционалната окраска на сексуалния контакт;
  • Поява или усилване на оргазма;
  • Повишаване чувствителността на половите органи,
  • Увеличаване секрецията на естествена смазка;
  • При жените – увеличаване размета на гърдите.

Какъв ефект още може да се очаква от добавките за либидо?

Освен това, се наблюдава подобряване на общото състояние на организма. Ефектът от приема на добавките е продължителен и устойчив. Това не са просто хапчета за потентност. Освен повишаването на сексуалността, се наблюдават и такива положителни въздействия върху организма, като:

  • Успокояване. Хранителните добавки водят до премахване симптомите на депресия и бързо уморяване. Отиват в миналото и резките промени в настроението.
  • Нормализация в обменните процеси.
  • Стимулиране на умствената активност, повишаване на работоспособността.

Особено това се забелязва, ако се включат допълнително и минерални и/или витаминни комплекси.

Някои от видовете добавки, които ние в Protein.bg предлагаме на невероятни цени за Вас, са витамини под формата на капсули, таблетки, капки, сиропи. Разбира се, тук ще откриете голяма гама от растителни екстракти, повишаващи сексуалния апетит, които като страничен ефект увеличават и физическите сили, издръжливостта и енергията Ви, а това ще е страхотен плюс за хората, които водят активен начин на живот – спортуват или работата им е свързана с интензивен физически труд.

Няма продукти в тази категория.