Menu
Your Cart

Стави, кости и сухожилия

Днес много хора се оплакват от периодични или постоянни болки в ставите, които ограничават много общата подвижност и влошават трудоспособността им. Причините за това трябва да се търсят в грешното хранене, в хиповитаминозите, в ниската физическа активност, в прекарани заболявания, в лоша екологична среда и други. Ще Ви дадем няколко съвета, насочени към подобряване състоянието и укрепването на връзките и ставите Ви.

  • Съвет 1 – ходете на фитнес

Физическите упражнения увеличават гъвкавостта на тялото, повишават еластичността на съединителната тъкан, способстват повишаването на общата активност на човека.

  • Съвет 2 – давайте на организма си витамини

Витамините и микроелементите са неотменна част за подобряване здравето и здравината на ставите и сухожилията. Най-добре е да използвате витамини от група В, Ц, Е, магнезий, селен, фосфор в комплекс. Тези вещества ще подпомогнат усилването на възстановителните процеси.

  • Съвет 3 – използвайте специални добавки, укрепващи ставите

В днешно време има различни добавки, които възстановяват еластичността на ставните повърхности. В състава им влизат вещества като колаген, хондроитин, глюкозамин. Тези елементи са основният строителен материал за хрущялите.

Хранителните добавки за стави се дозират в зависимост от масата на тялото и степента на увреждане на твърдите тъкани. Приемът на такива добавки трябва да продължи минимум два месеца. Иначе резултатът няма да бъде постоянен. Този вид продукти се използва от спортистите в периода на интензивно трениране. Заедно с това, не забравяйте и за натуралните хранителни продукти – орехи, шипка, целина, рибено масло.

Помнете, че правилното хранене също е важно за укрепването на ставите, както и регулярното натоварване и специално разработените добавки за стави, кости и сухожилия, които ние в Protein.bg предлагаме за Вас на страхотни цени.

Марка: Natrol Модел: Natrol Glucosamine Omega-3
Natrol Glucosamine Omega-3 е хранителна добавка за здрави стави, но не само. Формулата на продукта е насочена към подобряване състоянието на ставите и общо укрепване на здравословното състояние. Съставът на продукта е богат на полезни за организма вещества – глюкозамин, омега-3 от рибено масло..
40.49 лв.
Без данък:40.49 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.