Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Суроватъчен изолат > ShadoWhey Isolate / 100 Whey Protein

Dorian Yates Nutrition ShadoWhey Isolate / 100% Whey Protein 30 грама
Dorian Yates Nutrition ShadoWhey Isolate / 100% Whey Protein 30 грама
Dorian Yates Nutrition ShadoWhey Isolate / 100% Whey Protein 30 грама
Dorian Yates Nutrition ShadoWhey Isolate / 100% Whey Protein 30 грама
Суроватъчен изолат > ShadoWhey Isolate / 100 Whey Protein
  • Наличност: Да
  • Марка: Dorian Yates Nutrition
  • Модел: 24576 ShadoWhey Isolate 100% Whey Protein
  • КОД: FT1_34576
  • UPC: FT1ID_24576
Видян от: 123
3.50 лв.
Без данък: 3.50 лв.

Възможни варианти

Суроватъчен изолат > ShadoWhey Isolate / 100 Whey Protein

Открийте силата на чистия протеин с Dorian Yates Nutrition ShadoWhey Isolate

Когато искате максимални резултати от вашата тренировка, всяка лъжичка протеин трябва да работи за вас с пълните си сили. Откройте Shadowhey Isolate - формулата, създадена от легендарния бодибилдър Дориан Йейтс, която ви предоставя само чистия, най-висококачествен суроватъчен протеинов изолат. Вземете тази мощна доза от 26 грама протеин във всяка порция и почувствайте разликата във вашето възстановяване и растеж на мускулите.

Пет главни причини да изберете Shadowhey Isolate за вашите протеинови нужди:

1. Максимална бионаличност - Използването на кръстосан поток от филтрация гарантира, че протеинът в Shadowhey Isolate се усвоява бързо и ефикасно от вашето тяло, което е критично след интензивни тренировки.

2. Идеален за мускулен растеж и възстановяване - След като сте изтощили мускулните си влакна с тежък тренинг, Shadowhey Isolate бързо осигурява необходимите аминокиселини за репарация и растеж.

3. Без захар и мазнини - Поддържане на чист и тонизиран физик е по-лесно, когато вашите протеинови разтвори са свободни от ненужни захари и мазнини.

4. Висока концентрация на BCAA и глутамин - Браншовете верижни аминокиселини и глутаминът са съществени за анаболния отговор на тялото и подпомагат имунната система.

5. Лесно смесване и перфектно усвояване - Прахът се смесва без усилие с вода или мляко, предоставяйки ви гладък и вкусен шейк без бучки или остатъци.

По-добри резултати с всеки шейк

Като инструктор по фитнес и представител на онлайн магазин за спортно хранене с медицинско образование, разбирам връзката между съставките в протеините и това, как те действат върху вашето тяло. Shadowhey Isolate е проектиран да предостави на тялото ви най-чистото гориво без никакви излишни вещества, което подпомага устойчиви и здрави резултати.

Лесни за следване инструкции

Начин на употреба: За оптимални резултати, разбъркайте 1 доза (30 грама) с 200-300мл вода или мляко и го консумирайте 2-3 пъти на ден. Независимо дали изберете да го пиете след тренировка за незабавно възстановяване, или през деня като допълнение към вашата диета, Shadowhey Isolate ви гарантира силна и изчистена мускулна маса, без да се притеснявате за нежелани калории от захари или мазнини. Всеки грам от Dorian Yates Nutrition ShadoWhey Isolate е проектиран да подкрепи вашия спортен начин на живот. Подарете си превъзходството на чистия протеин и направете следващата крачка към постигането на изключителни резултати в залата и извън нея.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър