Виж всички
Цена
Производители
Протеин
Вид опаковка/разфасовка
Вкус
Всички категории

Суроватъчен протеин изолат

Покажи:
Сортировка:
Защо да изберем Amix CFM Nitro Protein Isolate?Допринася за мускулния растеж Помага за подд..
86.00 лв.
Whey Gold Isolate е суроватъчен протеин изолат на марката Battery и е сред протеините с най-бърза аб..
58.99 лв.
Защо да изберем Biotech Iso Whey Zero Lactose Free?Изключително чист протеин преди всичко У..
34.00 лв.
Според 1 оценки.
Защо да изберем Biotech Nitro Pure Whey Gold?Високо съдържание на протеин в доза Включен су..
29.00 лв.
Според 2 оценки.
BSN e доказана марка на пазара за спортни добавки. Те разработват иновативен продукт, който съдържа ..
92.00 лв.
Syntha-6 Isolate на BSN предлага ефективна формула, съдържаща протеин изолат. Включените суроватъчен..
67.00 лв.
Според 1 оценки.
Cellucor разработват продукт с една главна идея и тя е да осигури по-висока доза чист и вкусен проте..
58.00 лв.
Бързото изграждане на мускулна маса е основна цел за всеки, който се занимава с бодибилдинг или се с..
99.00 лв.
Iso-100 на Dymatize е висококачествена хранителна добавка, осигуряваща чист суроватъчен протеин..
157.00 лв.
IsoFusion Premium Whey Isolate е суроватъчен протеин изолат, произведен от фирмата Gaspari ..
78.00 лв.
Flex Wheeler's Isolate Pro е протеинов изолат на марката Mex Nutrition. Съставен е от суроватъче..
105.00 лв.
Pro NOS Whey Isolate е суроватъчен протеин изолат на компанията MRI, който ви осигурява високок..
98.00 лв.
MusclePharm представят най-чистият и най-бързо усвоим суроватъчен протеин изолат Combat 100% Isolate..
202.00 лв.
Musclepharm Combat 100% Whey е висококачествен спортен суплемент, съдържащ протеин на прах. Всяка до..
144.00 лв.
Iso Zero е продукт на компанията Muscletech, който представлява ултра филтриран суроватъчен протеин ..
145.00 лв.
Протеините са сред най-важните макронутриенти за живота на организма. В частност за спортната суплем..
73.00 лв.
Platinum 100% Whey - супер чист и качествен суроватъчен протеин, произведен от компанията Muscletech..
154.00 лв.
Бързото изграждане на мускулите е важно за бързото постигане на желаните резултати. За да се осигури..
69.99 лв.
Протеините са високомолекулни съединения, които представляват дълги вериги от последователно свързан..
70.00 лв.
Защо да изберем Optimum Nutrition Whey Gold Standard?Стимулира протеиновия синтез и помага за..
35.00 лв.
Според 3 оценки.
Суроватъчен протеин изолат

Суроватъчният протеин изолат се приема от експертите за протеин от най-висок клас и е с доказано по-добри качества от суроватъчния концентрат. Суроватъчният изолат протеин е с редуцирано съдържание на въглехидрати и мазнини и се усвоява много бързо от организма. Протеинът представлява белтък с изключително висока чистота, съставен от верига къси пептиди. Получава се при допълнителната преработка на суроватъчния протеин, която води до повишаване концентрацията на белтъците и редуциране на мазнините, лактозата и въглехидратите. Суроватъчният протеин изолат с неговото високо белтъчно съдържание около 90-94 на сто, се произвежда при ниска температура и по метода на кръстосаната микронанофилтрация. Процесът на производство е високотехнологичен, тъй като е важно биологичната активност на суроватъчния протеин изолат да се съхрани, заедно с жизнените субфракции. При микронанофилтрацията се отстраняват само примесите, но жизнените субфракции се запазват.

В състава на суроватъчния протеин изолат се откриват голямо количество от верижно разклонените аминокиселини левцин, валин и изолевцин, които са отговорни за растежа. Тези аминокиселини бързо се разпространяват в кръвта, тъй като суроватъчният протеин изолат има свойството да се усвоява скоростно от организма – за около 15 минути. За растежа и възстановяването на мускулите спомага и наличието на аминокисилините L-глутамин и таурин, които някои производители добавят към суроватъчния протеин изолат.

Суроватъчният протеин изолат може да се използва като заместител на храненето, ако към него се добавят и въглехидрати. Изолатът позволява да постигнете максимално високи цели през целия ден, независимо дали те са свързани с натрупване на мускулна маса или със загуба на тегло. Суроватъчният протеин изолат е много подходящ именно за тези цели, защото на практика не съдържа мазнини и въглехидрати. Важно е да знаете, че ако ограничите до минимум мазнините и въглехидратите в хранителния си режим, като същевременно приемате високо съдържание на протеин, Вие давате възможност на организма си да намали драстично разграждането на мускулите и да започне разграждане на мастните депа, а това от своя страна води до загуба на тегло.

Благодарение на своите добри абсорбционни качества, суроватъчният протеин изолат е перфектната добавка след тренировка, защото подхранва мускулите с жизненоважни хранителни вещества, отговорни за процеса на възстановяване на мускулатурата. Приемът на мазнини забавя усвояването на храната, но суроватъчният протеин изолат се противопоставя на това и подпомага по-ефективното храносмилане. Препоръчителният прием на суроватъчен протеин изолат за спортисти и бодибилдъри е от 1,3 до 2 грама на килограм телесно тегло. Суроватъчният протеин изолат се комбинира добре с други добавки за изграждане на мускулите.

Ползи от суроватъчния протеин изолат има и за хората, които не се занимават активно със спорт и фитнес. Проучванията показват, че добавката стимулира имунната система. Има способността да действа като антиоксидант и това е доказано при проучвания с хора, които са страдали от имунна недостатъчност. Приемът на суроватъчен протеин изолат им е помогнал да повишат антиоксидантните си нива. Суроватъчният протеин изолат увеличава нивата на глутатион в организма, което минимизира риска от развитие на рак на простатата. Благодарение на практически нулевите нива на лактоза, суроватъчният протеин изолат е подходящ и за хора с непоносимост към лактозата. Редовният прием на суроватъчен протеин изолат помага и на хората с диабет, тъй като балансира нивата на кръвната захар. Като добавка, от възможностите на суроватъчния протеин изолат могат да се възползват всички, които искат да променят своето тяло към по-добро.