Menu
Your Cart

Мъжко здраве

Представителите на силния пол, които водят активен начин на живот и се занимават системно със спорт, имат нужда от допълнително подхранване. За да може организмът им да се възстановява ефективно след тренировките, мускулите да увеличават обема си, а тялото да получи красив релеф, само едната диета няма да е достатъчна. С нея просто няма как да се получи необходимата доза витамини, минерали и други полезни вещества. В тези случаи се препоръчва използването на спортни добавки за мъже. Спортните добавки са създадени за постигането на всяка една конкретна цел – горене на мазнини, формиране на релеф, набор на мускулна маса и поддържане на организма преди важни състезания. Тези добавки трябва да се използват регулярно и да не се превишава препоръчителната им доза. Само тогава ще можете да постигнете целите си без по никакъв начин да вредите на здравето си.

Спортни добавки за мъже

Когато избирате добавки за спортисти е трудно да не се объркате. Продават се много видове и марки. Не купувайте в малките и случайните магазинчета. Дори и цената им да е привлекателна. Най-добре е да проучите какъв е асортиментът на специализиран надежден магазин, какъвто е и онлайн магазинът Protein.bg. Тук ще намерите само качествени сертифицирани продукти, а компетентните ни консултанти са винаги на разположение да Ви помогнат в избора. За тази цел може да ни пишете в контактната форма и ние ще Ви върнем отговор в най-кратки срокове.

Кои са най-известните добавки за мъжко здраве и изграждане на красиво мъжко тяло?

Протеини – съдържат максимално много протеини и минимално количество въглехидрати и мазнини. Имат голяма хранителна стойност и се усвояват добре. Необходими са за тези, които трупат мускули, работят над релефа си, занимават се с тежести, а също и в периода на интензивни тренировки. Помагат на мъжете да съхранят мускулите си и да се избавят от мастните прослойки.

Трибулус терестрис – тази фитнес добавка за мъже помага да се поддържа хормоналният баланс в организма на спортистите, като същевременно стимулира анаболитните процеси и въздейства благотворно върху мъжкото здраве. Този вид добавки са абсолютно безопасни.

Витамини и минералиспортните добавки за отслабване за мъже са много популярни, но не бива да забравяте за витаминно-минералната поддръжка – тези вещества участват практически във всички жизнено важни процеси. При активно трениране необходимостта на организма Ви от тях е огромна. Затова в Protein.bg Ви предлагаме витаминно-минерални комплекси, специално разработени за мъже.

Енергийни продукти и стимулатори – работоспособността и издръжливостта са важни качества за плодовитата работа в тренировъчната зала. За да бъдете концентрирани по време на тренировката си и да извлечете от нея максимална полза, трябва да използвате специфични фитнес добавки за мъже.

Добавки за стави и връзки – за да защитите опорно-двигателния си апарат, който е подложен на интензивни натоварвания, е необходимо да употребявате спортни добавки за мъже, съдържащи колаген, глюкозамин, калций, магнезий. Тези вещества укрепват ефективно хрущялната тъкан и намаляват риска от травмиране.

Изберете подходящата спортна добавка за Вас, мъже, на достъпна цена само от Protein.bg.

Няма продукти в тази категория.

Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.