Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

За по-добро зрение

Всеки може да се сблъска с проблеми със зрението, независимо от възрастта и генетичната предразположеност. Върху здравето на зрението може да повлияят много фактори, включително и правилното хранене. Недостигът на необходимите вещества може да се отрази негативно върху здравето на очите. Точно затова учените от компаниите за спортни добавки са направили уникални средства за укрепване на зрението.

Причини за влошаване на зрението

Повечето хора, които имат проблеми със зрението са хора, които работят в офиси и всички онези, чиято работа е свързана с компютри, а също и онези, които са предразположени към заболявания на очите. Постоянните стресове, неврози и прекалените физически натоварвания могат значително да влошат състоянието на зрението.

Ще разгледаме 5 от най-главните причини за нарушеното зрение:

  1. „Безработицата“ на очните мускули. Постоянното съсредоточаване на очите върху текста отслабва тези органи, защото те свикват с еднообразното натоварване. Очните мускули губят способността на очите да виждат отчетливо всичко останало.
  2. „Старост“ на ретината. С възрастта чувствителният към светлина елемент на ретината на окото остарява.
  3. Лошо кръвообращение. Нарушение в кръвообращението в микрокапилярите на очите.
  4. Пренапрягане на очите. Недостатъчна светлина или попадане на много ярка светлина в очите.
  5. Изсъхване на лигавицата на окото. Очната лигавица се овлажнява от течност, когато лигавицата е суха – не виждаме добре.

Методи за профилактика на очните проблеми

Ако сте забелязали сериозни отклонения в зрението си, задължително трябва да се обърнете към офталмолог за помощ. Но има и някои методи, които ще Ви помогнат да запазите състоянието на зрението си сами:

  • Стойте по-малко време пред компютъра;
  • Правете специални тренировки за очите си (лесно можете да откриете такива упражнения в интернет-пространството);
  • Задължително обогатете менюто си с натурални спортни добавки за зрение.

За последното ние в Protein.bg можем да помогнем ефективно, тъй като в тази категория сме поместили хранителни добавки за здравето на очите, разработени от водещи компании за спортни и здравословни хранителни добавки и ги предлагаме за Вас на топ цени! Възползвайте се от продуктите за поддържане здравето на очите в тази категория, за да продължите да се радвате на света около Вас!

Няма продукти в тази категория.