Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Енергия

Без значение какви са целите, които си поставяте, дали да увеличите силовите си показатели, дали да придадете на тялото си спортна форма, на Вас ще са Ви необходими допълнителни източници на енергия, благодарение на които тренировките Ви ще дават максимални резултати, а възстановяването Ви ще е по-ефективно.

Осигурете си енергия за тренировките!

Регулярният прием на храна осигурява на организма Ви необходимата енергия и Ви дала сили след тренировките. Режимът Ви на хранене трябва да е балансиран, да съдържа белтъчини, сложни въглехидрати, фибри и полезни мазнини. В съвременния начин на живот не винаги можете да намерите време или средства да хапнете здравословна и полезна храна. В този случай много добре биха помогнали продуктите от спортното хранене, например, протеиновите барове и десерти. Важно е да помните, че храната е необходима не само на скелетните мускули.

Знаем, че човешкият мозък „изгаря“ около 20% от цялата използвана от човека енергия. Храната е важна и за мускулите, които подпомагат работата на сърцето, белите дробове, всички системи в организма Ви. При липсата в клетките на достатъчно енергия, жизнените процеси или спират, или се нарушават. Пониженото количество на L-карнитин в организма не позволява енергията да се използва напълно от организма.

Поддържайте водно-солевия баланс в тялото си!

Когато се потите по време на трениране, вие губите не само вода, но и соли, и минерални вещества. Ако не попълните запасите им своевременно, организмът Ви ще се дехидратира. Тук ще Ви помогнат енергийните продукти с оптимално подбрано съотношение на съставките, които са и допълнителен източник на витамини.

Защитете се от травми!

Възстановяването след тренировки е необходимо не само на мускулите Ви, но и на ставите и връзките. Ускорете тяхното възстановявано и намалете риска от получаване на травми с добавките за стави и кости.

Осигурете на тялото си пълноценна почивка!

По време на отдих след тренировка черният дроб е най-важният орган, тъй като отговаря за стотици биохимични реакции. Той произвежда и използва глутамин. Глутаминът участва в образуването на антиоксиданти и така играе ключова роля в много процеси за детоксикацията на черния дроб. Той защитава организма от отровните вещества и стреса, които възникват при тренировките. За насищането на организма Ви с достатъчно „бойци“ срещу „враговете“ на енергията в тялото Ви, ще помогнат продуктите от категория „Антиоксиданти“.

Няма продукти в тази категория.