Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Диуретици

Какво са диуретиците?

Диуретиците са извеждащи течностите съставки, които отдавна присъстват на пазара за спортни добавки. С тяхна помощ спортистите премахват излишната вода от организма си, благодарение на което постигат по-добра релефност на тялото си. По принцип, тези средства се използват непосредствено след трениране или състезание, тъй като ефектът от приема на диуретиците е продължителен.

Тези, които никога не са чували за подобни хранителни добавки, може да попитат: защо да премахваме водата от организма си, ако задачата ни при състезание не е да изглеждаме безупречно? Има няколко отговора:

  • За да се избегне появата на отоци;
  • За да се подобри състоянието ни, ако многото течности в тялото ни водят до повишаване на налягането ни;
  • За да избегнем намаляването на съдържанието на микроелементите, заради което тренировъчният процес става доста по-изморителен.

Какви видове диуретици има?

Освен спортните диуретични добавки, които предлагаме в тази категория, съществуват и аптечни диуретици, при приема на които организмът толкова много се дехидратира, че се нарушава електролитният баланс. В Protein.bg предлагаме само меки диуретични добавки, които не предизвикват странични ефекти.

Как работят диуретиците?

В човешкия организъм водата се натрупва не само под кожата, но и в мастните и мускулните клетки. Използвайки хранителни добавки диуретици, Вие ще намалите количеството на излишните течности сравнително бързо и много ефикасно. Водата излиза от организма сама по естествен път – под формата на урина и пот. Този ефект води до значително подобряване на релефността – мускулните влакна стават по-еластични.

Какви компоненти влизат в състава на диуретичните добавки?

Основните компоненти на тези хранителни добавки са растителни диуретични смеси, които се състоят от:

… и много, много други, които съдържат и електролити, компенсиращи загубата на микроелементи заедно с течностите. Благодарение на диуретичните продукти в тази категория, се подобрява и проводимостта на сигналите от централната нервна система към мускулите и тренировките преминават по-леко.

Protein.bg Ви представя диуретици от водещи производители на спортни добавки, предлагани от нас на прекрасни цени. Всички те са направени на основата на растителни и натурални компоненти и са съвсем безопасни за здравето при спазване на указанията за употребата им.

Марка: Biliana Yotovska Модел: 33401 Екстракт от Бреза 600 mg
Оптимизиране на водно-солевия баланс с Екстракт от Бреза 600 mg Като фитнес инструктор, онлайн представител на магазин за хранителни добавки и човек с медицинско образование, знам, че силата и красотата на тялото започват отвътре. Научете повече за мощния Екстракт от Бреза 600 mg, който е не с..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Купи
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Филтрирай