Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Гинко Билоба

Гинко билоба (Ginkgo biloba) е изключително популярна хранителна добавка, която се произвежда от екстракт на листата на гинкго дървото. Тази растителна добавка е известна със своите многобройни здравословни ползи и се използва от хора по целия свят, които се стремят към подобряване на паметта, когнитивните функции и общото здравословно благополучие.

Гинко билоба - Източник на Мъдрост и Съвременни Ползи

Гинко билоба съдържа уникални биоактивни съставки, като гинкгофлавони и терпеноиди, които изпъкват с антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Тези съставки допринасят за борбата със свободните радикали и за поддържането на клетъчното здраве.

Подпомага когнитивните функции: Една от най-известните предимства на гинко билоба е неговата способност да подобри когнитивните функции. Този хранителен добавка се свързва с подобряването на паметта, концентрацията и когнитивните способности, което го прави отличен избор за студенти, професионалисти и всеки, който иска да поддържа здрав мозък.

Подобрява циркулацията и мозъчното кръвообращение: Гинко билоба се свързва с разширяването на кръвоносните съдове, което подпомага подобряването на циркулацията и мозъчното кръвообращение. Този ефект може да бъде особено полезен при лечението на мигрени, въртене на главата и други проблеми със съдовете.

Намалява възпалението и алергични реакции: Гинко билоба може да намали възпалителни реакции и да бъде полезен при лечението на астма, хроничен бронхит и други алергични състояния.

Подобрява зрението и зрителната острота: Този вид хранителна добавка може да подобри зрението и да помогне при борбата със зрителни проблеми, свързани с увреждания на ретината и макулата.

Подходяща за стареене и здраве на сърцето: Гинко билоба може да бъде ценен принос към здравето на сърцето, като помага за контролиране на нивата на холестерол и артериалното налягане. Той също така може да бъде полезен за поддържане на здравето при стареене и укрепване на имунната система.

Тази хранителна добавка предлага множество ползи, които могат да подпомогнат вашето здравословие и благополучие. Влезте в нашия онлайн магазин и открийте разнообразие от гинко билоба продукти, които се подбират с внимание към качеството и ефикасността. Поемете контрол над вашето здраве и когнитивни способности с гинко билоба.

Марка: OstroVit Модел: 25296 Ginkgo Biloba 120 mg Vege
Гинко Билоба 120 mg / Vege - Съхранено съкровище на природата, осигуряващо здраве и най-висока концентрацияOstroVit Ginkgo Biloba 120 mg / Vege е висококачествена хранителна добавка на базата на екстракт от листа на гинко билоба. Възхвалявано и в традиционната китайска медицина, това мощно дърво пре..
21.71 лв.
Без данък:21.71 лв.
Купи
Марка: OstroVit Модел: 28376 Ginkgo Biloba Extract Powder
Подобрете когнитивните си способности с OstroVit екстракт от гинко билоба OstroVit Екстракт от гинко билоба, получен от листата на гинко билоба (Ginkgo Biloba L.) е ефективен начин за подобряване на когнитивните способности, предотвратяване на естественото им влошаване поради стареене и укрепване н..
22.95 лв.
Без данък:22.95 лв.
Купи
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Филтрирай