Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Бяла бреза

Бяла бреза (Betula alba) е растение, което се използва за производство на хранителни добавки, които могат да имат положителен ефект върху здравето. Тази хранителна добавка е богата на няколко ключови съставки, които имат разнообразни ползи за организма. Ето и малко повече за тези съставки и ползите им:

  1. Бяла бреза (Betula alba): Бялата бреза е дърво, което расте в северните региони на Европа и Азия. Тя се използва в хранителни добавки поради своите биологично активни съставки.

  2. Бетулин: Бетулинът е натурален съставен елемент, намиращ се в бялата бреза. Този състав има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, които помагат за поддържане на общото здраве.

  3. Бетулинов киселин: Бетулиновата киселина е свързана с антисептични и противовъзпалителни характеристики. Тя може да подпомогне здравето на дихателната и мочовата система.

  4. Детоксикация: Бялата бреза и нейните съставки имат способността да подпомагат детоксикацията на организма, като помагат за премахването на токсини и отпадъци.

  5. Подобрява функцията на бъбреците: Хранителните добавки с бяла бреза могат да помогнат за подобряването на функцията на бъбреците и уринативната система.

  6. Подпомага здравето на кожата: Бетулиновата киселина и бетулинът имат благоприятен ефект върху здравето на кожата, като подпомагат борбата с акне и други кожни проблеми.

  7. Антиоксидантна защита: Бялата бреза помага в борбата със свободните радикали, които могат да повредят клетките и да предизвикат стареене.

  8. Подпомага здравето на ставите: Някои хранителни добавки с бяла бреза се свързват с подпомагането на здравето на ставите и укрепването на костите.

  9. Дозировка и предпазни мерки: Преди да започнете прием на хранителни добавки с бяла бреза, консултирайте се със здравния си съветник и спазвайте препоръчаната дозировка.

  10. Подходяща за вегетарианци и вегани: Мнозина от хранителните добавки с бяла бреза са подходящи за хора, следващи растителни диети.

Бялата бреза и нейните съставки предоставят множество ползи за здравето и могат да бъдат ценен добавка към здравословния начин на живот. Все пак, преди да започнете прием на този вид добавки, винаги се консултирайте със специалист в областта на здравето, за да получите правилния съвет и дозировка, подходящи за вас. 

Марка: Biliana Yotovska Модел: 33401 Екстракт от Бреза 600 mg
Оптимизиране на водно-солевия баланс с Екстракт от Бреза 600 mg Като фитнес инструктор, онлайн представител на магазин за хранителни добавки и човек с медицинско образование, знам, че силата и красотата на тялото започват отвътре. Научете повече за мощния Екстракт от Бреза 600 mg, който е не с..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Купи
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Филтрирай